Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Tigruta, mie inca nu mi-a recomandat decat eco morfologica... pe viit te mai anunt dc imi da si altceva!
Am schimbat prefixuuuul! Avem 30 de saptamani!!!!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Salutare..venim si noi la raport sa ne plangem ca n-am dormit deloc bine azi noapte din cauza celui mare, nu stiu ce il deranja dar cert e ca nu a putut sa doarma, apoi m-a luat greata asa din senin, ufff nasol

Nu mi-a raspuns nimeni, asa ca mai intreb odata ce analize ati facut in trim 3?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Tigruta, i-am raspuns eu Anittei. Mai scriu o data:
"eu am facut ca si analize de trim 3 : HLG, coagulograma ( eu oricum o repet din 6 in 6 sapt pt ca fac clexane), TGO, TGP, sideremie,glicemie, Ca, MG, HDL LDL colesterol, cultura col si secretie, sumarul si urocultura. In sapt 36 iar trebuie sa fac cultura pt streptococ B ( abia am terminat tratamentul cu antibiotic). "

33+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Cori, cum adica mandruta ta este in aceeasi pozitie de la 12 saptamani?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Ma refeream la faptul ca e obisnuita cu aceeasi pozitie de stat pe scaun...de cand avea bebelina 12 sapt am reinceput lucrul si implicit statul pe scaun 8 ore in fiecare zi.

Andra...da, circumcizia se face pe viu.....super cruda procedura!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Am venit si noi de la doctorila!

Sunt ZEEEENNNNN! Pitica mea nici vorba sa fie prea mica, s-a enervat doctorul meu pe aia de la spital care m-au stresat degeaba. Avem la 35+1 circa 2800g, alta socoteala!
Am ramas fetita, fara dubii...

Altfel, parca nu-mi mai e asa rau ca acum cateva zile, cred ca a coborat Bianca un pic si nu mai apasa asa pe stomac.
Ca atare am luat 2.5 kg intr-o saptamana (11 in total pana acum), dar stiti ceva, mi-e egal, important e sa fie bine Bianca.
Doctorul zice ca prindem termenul de cezariana, 7 mai, nu sunt semne de nastere, nici o contractie, nimic.

Sunt HAAPPYYY!!!!

Va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 35+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Stefulici, Albinuta multumesc

Mammita eu sigur n-as fi vrut sa vad

Asparagus super..ai o bebelina dolofana

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am revenit si noi,putin mai bine
TIGRUTA i-am dat doar paste si carne cateva zile ptr.ca nu puteam gatii altceva(sotul venea dupa 21)si cum eu nu pot gatii stand pe scaun
Dar azi am facut ciorbita
Vad ca ti-a raspuns ALBINUTA cu privire la anlizele de trim.3.Si eu tot cam pe alea le fac.
Am si eu o intrebare , ptr.analiza de streptococ b voua v-a luat probe doar din vagin sau si rectal,ca data trecuta mi-a luat din amandoua partilesi a fost foarte dureros.
ASPARAGUS felicitari ptr. fetita dolofana
EVA spor la cumparaturi,acum ma pregatesc si eu sa ies putin.
Am bagat la spalat pernita lui Alex de la gradi si am stricat-o si maine trebuie dusa inapoi la gradi
Eu incerc sa fiu ZENNNNNNNNNN,chiar daca nu o fi totul in ordine acasa si 3 feluri de mancare in frigiderTrebuie sa ma gandesc la Matteo,sa mai stea vreo 3 sapt.la caldurica sa mai puna muschi

Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Fetele, venim si noi la raport... nu am apucat sa citesc din urma, sorry, sper ca toata lumea e ok

Am fost azi la doctor... si, surpriza, a inceput sa se deschida colul, deci repaos total la pat, cu picioarele in sus si speram sa mai rezistam macar 2-3 saptamani
Doctorul a mutat cezariana pe 1.05, daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem acolo... deci poate ma ajuta cineva sa modifice data de pe prima pagina.
La echo totul e in grafic, lichid e suficient, avem 2500g, maine intram in 35 saptamani... insa e putin problematic pentru ca pitica nu s-a intors si nici nu se mai intoarce, deci daca se dilata si mai mult colul exista pericolul sa scape un piciorus pe acolo si sa rupa membranele. Eu cred totusi ca Dumnezeu e mare si ne va ajuta sa mai stam la caldurica fix 3 saptamani

BelissimaEva, mi-am facut programare la consultul cu anestezistul si neonatologul, tot marti pe 17, dar singura fereastra libera era de la 12.30. Deci nu stiu ce sanse avem sa ne intalnim. Poate daca vii tu putin mai devreme, sau eventual sa te astept eu si pe tine... vedem. O sa iti trimit PM cu numarul meu, ca sa stabilim.

Va pup pe toate, va rog stati linistite, nu mai faceti efort si aveti grija de voi ... ca altfel, patiti ca mine

Ioana 34+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Uuuuu, Ionelu, ce fiori reci ne dai! Eu sper din suflet sa nu se deschida mai mult colul si micuta ta sa stea in siguranta macar 2-3 saptamani. Cred ca daca ar fi fost pericol sa se intample ceva urat nu cred ca te-ar fi programat la cezariana abia pe 1 si sa te trimita acasa. Deci eu cred ca daca o sa stai cuminte in pat ajungeti pana la data stabilita. Pana la cezariana mai mergi la un control? In afara de intalnirea cu anestezistul si neonatologul. Tinem pumnii sa fie totul bine!

Andreea, 30+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

aever, da, dupa consultul cu anestezistul si neonatologul de pe 17.04, unde mi se mai fac niste analize, ma mai duc la echo si la el pe 26.04 (rezultatele dureaza cam o saptamana)... si atunci stabilim toate detaliile pentru 1.05. Eu sper sa ajungem pana acolo si sa nu ii fac vreo surpriza inainte

Ioana 34+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Am modificat data de 01.05 ptr cezariana Ioanei si fetita la asteropipan.
Daca mai sunt si alte modificari, va rog sa le marcati cu rosu.

Mergi la inceput