Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Mmamita spune:
Neata'!
Vad ca iar avem o atmosfera praf pe aici! Eu sunt super, ieri am iesit putin mai repede de la lucru pt ca am participat la o ceremonie de circumcizie...am plecat de acolo traumatizata, a fost insa foarte interesant si ar fi fost si mai interesant daca as fi auzit si explicatiile date de rabin...Ilinca mea a fost insa ca un titirez bagat in priza, am fugit dupa ea la greu de in final m-am ales si cu ceva dureri de burta. Partea buna insa e ca fata mea a dormit ca niciodata 12 ORE!!!, de la 5.30pm pana la 5.30 am..i-am dat suc de struguri cica ( e prima data cand ii dau suc), dar tare ma tem c-o fi fost vin, ca prea bine a dormit mandra mea! O tot verificam in timp ce dormea, la un moment dat cand am vazut ca nu se mai trezeste m-am si apropiat s-o miros sa vad daca nu miroase a vin..in fine, a dormit, am dormit si eu de pe la 6.30 la 9...super-boierie, ce mai!!!
Azi sunt super fresh deci, energie maxima. Virgi, mai am de venit 4 saptamani la munca ( in afara de asta), pe 11 mai ma opresc.
Mirina...cu statul pe scaun am zile si zile...pana acum vreo 2 sapt n-am avut nicio treba, insa de atunci au inceput durerile de coaste - cateodata le am de la 8 dimineata de cand ma asez, altadata doar pe la 3-4, spre final de program, alteori nu le am deloc...ma mai ridic si ma mai intind, bebelina cred ca s-a obisnuit ca de la 12 saptamani e tot in pozitia asta, asta este...imi place sau nu, nu prea am ce schimba. Mai rau e cand nu am de lucru, timpul trece incredibil de greu si sincer as prefera sa am de 5 ori mai mult decat deloc - pt domeniul in care lucrez insa asta e o perioada moarta si lucrurile vor incepe sa se animeze prin mai, adica exact cand ma retrag eu frumos din functii.
Andra, cum stai cu durerile?
AAa..si multumesc tuturor pt raspunsurile despre prenatal, azi o lamuresc pe prietena mea cum sta treaba.
Aaaa..si mai pun si niste poze pe Picassa de sambata, sa vedeti burtoasa umflata!
Va pup, fug sa-mi pregatesc portia de apa, revin!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
BelissimaEva spune:
Vad ca si Asteropi este trecuta cu surpriza la bebel! Nu o sa aiba tot fetita sau ma insel eu ??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
tigruta spune:
Salutare..venim si noi la raport sa ne plangem ca n-am dormit deloc bine azi noapte din cauza celui mare, nu stiu ce il deranja dar cert e ca nu a putut sa doarma, apoi m-a luat greata asa din senin, ufff nasol
Nu mi-a raspuns nimeni, asa ca mai intreb odata ce analize ati facut in trim 3?
Mirela e minunata seara in care se canta Prohodul!!
Alina gabi ma bucur ca ati ajuns la un rezultat si stiti bine ce aveti de facut..
Ella de ce ii dai doar paste si ciorba??
Miha in sfarsit ai decis unde si cu cine nasti..bravo
Andra da ce preturi sunt mama acolo in bucuresti?? eu raman trasnita, dar nu va suparati ce salarii sunt pe la voi?? e un spital privat?
Mirina daca tin eu bine minte, cred ca maine se externeaza Ely
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+
Andra_C spune:
Cori, sunt mult mai bine azi, nu stiu ce o fi asta, dar e mult mai bine, multumesc de grija!
La circumcizie le face pe viu toata chestia?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 31s+
BelissimaEva spune:
Buna dragelor,
Eu sunt plina de energie si bine dispozitie astazi si mai ales fericita ca am reusit sa fac o gramada de treaba in casa! Am luat dulapurile la rand, sa schimb hainele de iarna cu cele de vara, sertarele, sters praful, spalat rufe , gatit! Au mai ramas geamurile de sters, aspirat,lustruit parchetul si baile dar a promis sotiorul meu ca le face sa nu stau eu aplecata sau cu nasul in produsele de curatare
Pfff cica trebuie sa iesim la cumparaturi acum .. revin intr-o ora sa vad si eu ce ati mai scris pe aici
Pup
AMR 6 weeks +
Andra_C spune:
Elena, Medlife e un spital privat, ea va da cat costa nasterea cezariana la ei plus 4500 ron cat are tarif dr ei ca sa vina sa o asiste acolo. Iese cu tot cu stem la vreo 200 mil
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mmamita spune:
Stiam ca mai e ceva - fetelor, am ramas ieri socata cand l-am vazut pe bebe la ceremonie- era atat de mic, atat de slabut, atat de firav de nu-mi venea sa cred..si cum nu mai tineam minte in a cata sapt s-a nascut, mi-am zis : SIGUR e prematur!!!! Il intreb pe tatic si-mi zice ca s-a nascut cu 3,200 kg (acum avea 8 zile)!!!
Nu imi amintesc sincer ca Ilinca sa fi fost chiar asa de mica..cu toate ca ea s-a nascut cu 2,900 kg..si 300g diferenta intre bebelusi e CEVA!
Ma uitam la Ilinca si mi se parea uriasaaaa!
Ma si gandeam la Virgi, Anitta si alte mamici care au copii mai mari...hihi, bebelusii vi se vor parea puricei, fetelor!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
BelissimaEva spune:
Cori, cum adica mandruta ta este in aceeasi pozitie de la 12 saptamani?
AMR 6 weeks +
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Elena, Medlife e un spital privat, ea va da cat costa nasterea cezariana la ei plus 4500 ron cat are tarif dr ei ca sa vina sa o asiste acolo. Iese cu tot cu stem la vreo 200 mil ----------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 31s+ |
mi se pare enooorm sincer ..si Clinica Eva a fost preluata de Medlife, au crescut ei putin pretul, dar acum o sa am 20%reducere ajung la 2200ron dar 200 mil fabulos pt mine
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+
Andra_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tigruta
mi se pare enooorm sincer ..si Clinica Eva a fost preluata de Medlife, au crescut ei putin pretul, dar acum o sa am 20%reducere ajung la 2200ron dar 200 mil fabulos pt mine Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+ |
Pai nu, vreo 60-70 sunt celulele. Deci vreo 13000-14000 e nasterea cu dr ala al ei. A zis ca daca stia ca o caosta inca 1000 eur ca sa nasca cu el il schimba, dar acum e prea tz.