Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
M-am trezit cu niste nervii,oare de ceMai am cate ceva de facut pe aici si nu reusescma cam doare burta,am exagerat zilele asteaImi vine sa plang
Trebuie sa fac o ciorbita ca e si Alex acasa si de cateva zile ii dau sa pape doar carne si paste.
Voua va doresc o zi frumoasa si sper sa imi revin si eu.

Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

E clara treaba, vad ca ne-a apucat pe toate cate ceva. Mie mi-e groaznic de lene si de somn si pur si simplu as vrea sa nu fie nevoie sa fac nimic, absolut nimic. Cred ca m-a ajuns rau din urma oboseala. In continuare am arsuri pe esofag pana in gat si urechi, ustura absolut infiorator, dar sunt convinsa ca multe dintre voi stiti cum e. In plus aseara m-a luat o durere cumplita in stanga, pe sub coaste, nu puteam sa ma misc, uneori nici sa respir...nu semana cu nici o durere ce am avut eu vreodata in viata mea. Nu sunt sigura ce a fost, banuiesc totusi niste gaze captive, tinand cont ca nu mai avem loc in burtica nici eu nici bebe. M-a tinut durerea aia vreo 3 ore, pana m-am culcat. Nu, nu mi-a trecut cand m-am culcat, insa la orizontala era mult mai bine si am dormit foarte bine azi-noapte, insa as mai fi dormit. Acum mi-e somn tare si lene, cum va ziceam.

Andreea, 30+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata burtici
Nu-mi vine sa cred ca a mai ramas atat de putin pana ne vom tine in brate minunile. De-abia astept!
Eu nu am mai intrat pt ca am umblat mult pe la doctori si am mai clarificat lucrurile. Era o varza totala in capul meu. Nu stiam incotro s-o apuc. Acum m-am linistit ca am rezolvat cam tot.
Pana la urma se pare ca tot am virusul B, dar viremia e nedetectabila ceea ce inseamna ca am sanse f mici sa transmit bebelinei nenorocitul asta de virus. Tot o sa ii administrez vaccin anti B. Ceea ce ma enerveaza f tare e ca doctorii iti recomanda vaccinul, dar nu stiu unde sa te indrume sa il cumperi. Mai mult m-a ajutat si m-a lamurit vara Andrei decat ei(si am fost la 4 infectionisti si fiecare are alta parere legata de vaccin, nastere si alaptare). Bineinteles ca de acum doi ani pretul s-a triplat, dar macar l-am gasit si dupa ce am acceptul neonatologului de la Municipal o sa il cumpar sa stau linistita. Imi este frica si de efectele adverse, dar mai frica imi este ca as putea sa ii transmit virusul mai usor daca nu ii administrez vaccinul.
Continui tot cu dr care mi-a urmarit sarcina pana acum si voi naste prin cezariana la Municipal.
Cam atat despre mine. De o saptamana umblu zombi. Bebita mea nebuna ma boxeaza la greu si ziua si noaptea. Dorm f putin si ma simt obosita mereu. Aseara am baut ceai de tei, desi nu prea eram de acord cu el in sarcina si mi-a fost mai bine ca a mai linistit-o.
Nu sunt atat de harnicuta. Nici nu simt ca vine pastele pt ca nu particip la curatenie si nici nu pregatesc nimic special.Oricum o sa fim mai mult in vizita. Dar asta e! Sa vina bebelina mea sanatoasa ca o sa recuperez pe urma.
Va doresc o zi frumoasa.

Alina cu bebelusa 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineata burticute,

Vin si eu la raport dupa o pauza de cateva zile. Imi pare rau sa aud ca va incearca racelile, durerile de gingii si alte cele. Va tin pumnii sa va faceti repede bine, ca sa va bucurati din plin de ultima parte a sarcinii.
Eu nu prea am noutati, decat ca ma confrunt cu o lene de proportii si cred ca organismul meu incepe sa se pregateasca pentru program de nou nascut: ma ia somnul o data la cateva ore (rau de tot ) dorm vre-o doua ore lemn, dupa care sunt fresh inca cateva ore...apoi de la capat. E bine ca noaptea nu se intampla asta doar ca la orice ora ma culc, ora 5 jumatate - 6 de trezire se pastreaza deja de cateva luni .
Aever ziceai de planurile pe care le-ai avut in sarcina, te inteleg perfect. Imi propusesem si eu sa fac o gramada de chestii in sarcina: sa ma duc la gimnastica, la bazin si altele de gen... bineinteles ca n-am ajuns la nici la una. Asa ca am zis ca macar pe ultima suta de metrii atat sa fac si eu, sa ma pregatesc pentru nastere .
Diana intrebai de epidurala. Multumim mamicilor care ne-au impartasit din experienta lor de la prima nastere, au fost tare utile experientele lor . Desi e un subiect destul de controversat, cu multe avantaje si dezavantaje, e clar ca a fost "inventata" sa ajute in anumite cazuri. Ca de multe ori nu e nevoie, si se face doar pentru ca "asa e procedura" e altceva. Eu ma gandeam ca voi alege atunci: desi nu ma prea atrage ideea de a sta cu un tub in coloana, tintuita la orizontala, daca voi fi atat de epuizata de dureri incat sa nu ma mai pot concentra la ce am de facut, probabil ca voi opta si eu pentru epidurala. Dar in principiu, as prefera sa nu.
Virgi mi-a placut tare mult postul tau legat de legatura dintre frati si evoluatia ta ca mamica o data cu venirea celui de-al doilea bebelus. Am citit de mai multe ori postul tau, numai o mama putea sa scrie atat de frumos. Iti doresc ca puii tai sa se iubeasca mult si sa se bazeze unul pe celalalt o viata intreaga

O zi buna va doresc si aveti grija cu racelile.

Cu bebe de 36+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!

Cuchilici, ce ma bucur ca e totul in regula...si felicitari pt bebeloi!!
Mirela, ce frumos ca participi la denii...eu am fost saptamana trecuta la biserica sa ma impartasesc si intr-o joi la un maslu si mi-a ajuns...mi s-au umflat picioarele ingrozitor si bebe era f agitat...o las mai moala un pic...dar recuperez eu la anul! Oricum, sa te gandesti macar la noi cand mergi!

Intr-adevar, mai e putin pana vin bebeii...soacra mea imi spune sa am grija sa nu vina bebe de Pasti, de parca eu controlez asta...e bine-venit oricand!!
Ieri am mai facut un pic de curatenie, mai am un pic, dar le fac pe rand, cat pot..cand obosesc, mai stau un pic si tot asa.
Eu am niste dureri de spate de innebunesc...ma trage burta in jos!!
Cori, eu inteleg ca stai pe scaun si nu e f greu la serviciu, dar, sincer, eu nu prea pot sa stau pe scaun...nici bebelusului nu-i place pozitia..cum reusesti??
Virgi, bine ai venit in prenatal!! De acum, poti sta si tu un pic linistita!
Ellyshor va sta in spital pana naste???

Pupici

Irina 36+ cu Kinder surprise
AMR 3 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor! Astazi am avut o zi buna si cum am ajuns acasa am mancat ca eram lihnita si am intrat repede sa va spun ca m-am linistit cu nasterea. Adica in sfarsit am ales unde o sa nasc dupa ce am vizitat si Sanador si Medlife si Regina Maria( apropo nu stiu ce asa mare nebunie cu RM ca nu mi-a placut deloc: rezerve mult mai mici ca la celelalt 2, nu mergea liftul si un bebe in carut statea la lift cu o infimiera, curatenie pe holuri cam lasa de dorit...).
Deci sa ma treceti va rog, care se pricepe, in listuta: nastere normala la Medlife cu Dr. Gheorghe Gica care este un super om si cred ca si un superdoctor!! Am semnat si cu cei de la StemSure, acum chiar mai m-am linistit!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

miha81 te-am trecut in listuta cu medici si te rog mult sa ai si tu nr de saptamani la semnatura ca mereu ma intreb cate sapt ai

Deea 31+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha81

Buna fetelor! Astazi am avut o zi buna si cum am ajuns acasa am mancat ca eram lihnita si am intrat repede sa va spun ca m-am linistit cu nasterea. Adica in sfarsit am ales unde o sa nasc dupa ce am vizitat si Sanador si Medlife si Regina Maria( apropo nu stiu ce asa mare nebunie cu RM ca nu mi-a placut deloc: rezerve mult mai mici ca la celelalt 2, nu mergea liftul si un bebe in carut statea la lift cu o infimiera, curatenie pe holuri cam lasa de dorit...).
Deci sa ma treceti va rog, care se pricepe, in listuta: nastere normala la Medlife cu Dr. Gheorghe Gica care este un super om si cred ca si un superdoctor!! Am semnat si cu cei de la StemSure, acum chiar mai m-am linistit!

pozeBianca

Ma bucur mult mult mult ca ai gasit un doctor cu care sa te intelegi, bravo!
Am auzit si eu ca la Medlife au rezerve mai mari decat la RM, dar cred ca alegerea RM a fost din cauza doctorului, cel putin la mine. L-am vrut pe Radoi si e doar La RM. Rezerva in care am stat data trecuta era foarte mare, nu-mi dau seama ce ar insemna mai mare de atat, aveam 2 paturi si era foarte aerisita. Cat te costa nasterea naturala plus stem la ei? Pe prietena mea o sa o coste in jur de 200 mil (cezariana cu un dr cu tarif foarte mare si stem platit integral)

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 31s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

miha81 te-am trecut in listuta cu medici si te rog mult sa ai si tu nr de saptamani la semnatura ca mereu ma intreb cate sapt ai

Deea 31+ cu fara nume

Deea, Lysbeth a anuntat ieri ca are baietel, (pe langa cei doi copii pe care-i mai are acasa), poti tu sa modifici? Ca e trecuta cu surpriza.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

A, se baga cineva la Concertul Lady Gaga de pe 16 august?

Mergi la inceput