Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Anitta_O spune:
Ionelu, dar ai facut ceva treaba interzisa de ti s-a deschis colul? Stai cumintica, uite ca Elly e de atata timp in pat si bebelusul ei e cumintel acolo. Doamne-ajuta sa fie bine si in cazul vostru!
Asparagus, ma bucur mult pentru vestile bune! Sa iti fie bine pana la capat!
Ce preturi mari aveti in Bucuresti la spitalele private! 4500 de euro o nastere... Oricum nu mi-as permite, ar trebui sa castig lunar banii astia ca sa zic ca nu-i chiar asa de mult. Dar sunt convinsa ca exista oameni care castiga chiar mai mult decat atat, incat sa nu-i deranjeze costurile astea care mie, cel putin, imi par de domeniul fantasticului.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+
ionelu spune:
Anitta_O, vineri am ridicat o pitica de 9 luni in brate si m-am tot jucat cu ea, iar azi am spalat geamurile... dar doctorul zice ca de vineri mi se trage. Asa cred si eu, la cat de rau m-am simtit vineri noaptea si sambata
Ioana 34+ cu Bianca Maria
BelissimaEva spune:
Am revenit,
Mmamita, asteptam pozicile alea pe Picasa ! Imi inchipui ce traumatizanta trebuie sa fi fost circumcizia bebelinului, totul pe viu, brrrr.. ma si mir cum ai rezistat
Asparagus, felicitari pentru dolofanel! Asa tare ma bucur ca te-ai linistit si ca te-a lasat si starea de rau.. sa nu fi fost pe fond nervos ?!?
Ionelu, pffff pai ce facem mama ?? In patut, repaos total si neaparat picioarele in X ca altfel ne suparam, auzi? Sangerarea aia nu a fost ea degeaba..
Fetelor, vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat mai devreme la cumparaturi! Eram la o ditamai coada la produsele vrac , congelate si in fata mea era o tipa( cu cracii pana in gat, slaba si cu aspect de Bamboo) care spre surprinderea mea , m-a lasat sa comand inaintea ei ca sunt insarcinata .. am ramas f impresionata! Apoi la masline, doi barbati din fata mea au facut acelasi lucru , iar cand am ajuns la casa ( m-am asezat la casa prioritara de gravidute) unde era o coada de vreo 10 persoane , m-a luat casierita si m-a bagat prima! Sa fi fost Saptamana Mare sau ce i-o fi apucat pe toti sa fie asa binevoitori cu o amarata de graviduta ca mine??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
BelissimaEva spune:
Ionelu, pai daca ai programare la 12:30 , eu am la 13:15( dar voi veni mai devreme cu un sfert de ora ) trebuie sa ne intalnim cumva ! Lasa-mi numarul de telefon si ne auzim
AMR 6 weeks +
Anitta_O spune:
Pe voi nu va doare burta cand mergeti, nu se contracta? Eu cum fac doi pasi, cum mi se intareste si ma doare, plus ca am impresia ca tre sa-mi tin picioarele stranse, sa nu iasa , pentru ca e cu capul foarte jos. Azi am facut un drum de 20 de minute intr-o ora, cu durere si burta intarita. La ultimul control, acum o saptamana, placenta era si ea destul de jos, cam la 4 cm de colul uterin, dar colul era inchis si lung. Am cam 20-30 de contractii in fiecare zi, cam o treime sunt dureroase. Si noaptea imi e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta, uneori ma trezesc contractiile si imi gasesc foarte greu pozitia care sa ma relaxeze, burta e aproape mereu intarita. In ultimele zile iau 1 tb de no-spa si una de Magnerot pe zi, desi parca simt nevoia de ceva mai mult, mai cu folos. Vi se intampla si voua treaba asta? O fi firesc? Daca ziceti ca nu-i normal, parca as incepe sa ma ingrijorez, daca e firesc, e perfect pentru mine, ca mai am o multime de treburi. Ieri, de exemplu, am aspirat toata casa si am sters pe jos prin toate cotloanele, ingramadita pe sub paturi si dulapuri, sa fie totul perfect la noi in casa.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+
ionelu spune:
Anitta_O si eu am contractii multe cand merg, inca de acum 2 luni... dar nu cred ca ar trebui sa ma iei pe mine drept reper Sa vedem ce zic si alte burtici
Ioana 34+ cu Bianca Maria
aever spune:
Anitta si eu patesc uneori asa ca tine. Daca ma ridic mai repede de pe scaun sau o iau la pas intr-un ritm mai vioi(din inertie imi vine sa merg ca inainte de sarcina) mi se intareste burtica si de multe ori ma doare undeva jos. Eu nu iau nimic pentru asta, pur si simplu caut sa nu fac miscari asa bruste si daca ma apuca dureri de-astea ma opresc sau caut sa o iau mai usurel. Dar eu nu pricep cum poti tu sa mai smotruiesti prin toate cotloanele. Ca pe mine daca ma apuca contractii de-astea dureroase sau nu ma cumintesc instant. Si nu cred ca daca m-as apleca sa frec ceva nu m-ar apuca durerile. Cauta sa te menajezi totusi, tu vad ca esti tot cu caratul si cu munca fizica.
Andreea, 30+ cu BebeLUnu
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Pe voi nu va doare burta cand mergeti, nu se contracta? Eu cum fac doi pasi, cum mi se intareste si ma doare, plus ca am impresia ca tre sa-mi tin picioarele stranse, sa nu iasa , pentru ca e cu capul foarte jos. Azi am facut un drum de 20 de minute intr-o ora, cu durere si burta intarita. La ultimul control, acum o saptamana, placenta era si ea destul de jos, cam la 4 cm de colul uterin, dar colul era inchis si lung. Am cam 20-30 de contractii in fiecare zi, cam o treime sunt dureroase. Si noaptea imi e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta, uneori ma trezesc contractiile si imi gasesc foarte greu pozitia care sa ma relaxeze, burta e aproape mereu intarita. In ultimele zile iau 1 tb de no-spa si una de Magnerot pe zi, desi parca simt nevoia de ceva mai mult, mai cu folos. Vi se intampla si voua treaba asta? O fi firesc? Daca ziceti ca nu-i normal, parca as incepe sa ma ingrijorez, daca e firesc, e perfect pentru mine, ca mai am o multime de treburi. Ieri, de exemplu, am aspirat toata casa si am sters pe jos prin toate cotloanele, ingramadita pe sub paturi si dulapuri, sa fie totul perfect la noi in casa. Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+ |
asa am fost eu pana in saptamana -30, 31 insa fara contractii dureroase..doar nedureroase. Am marit doza de magnerot la 3 zi si no spa 2 zi.
din saptamana 32 parca s-a ridicat sarcina dintr-o data si am inceput si eu sa merg ca un om normal...cred ca si-a schimbat piticul pozitia si s-a mutat mai sus. Stateam numai cu frica sa nu mi se scurteze colul..
33+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Am revenit, Mmamita, asteptam pozicile alea pe Picasa ! Imi inchipui ce traumatizanta trebuie sa fi fost circumcizia bebelinului, totul pe viu, brrrr.. ma si mir cum ai rezistat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cu Dorian Andrei 33 weeks + AMR 6 weeks + |
Gata, le-am pus!...Apoi n-am stat sa privesc, am mai tras si eu cate un ochi, a fost crunt oricum!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
BelissimaEva spune:
Anitta, si eu patesc la fel de aproape 2 luni , inca de cand era iarna si frig afara! Burtica se intareste si de multe ori am impresia ca bebelul vrea sa iasa ( cu toate ca este destul de sus , acum chiar transversal, colul il am lungut si inchis)! Am ajuns la vreo 4-5 no spa pe zi dar nu ajuta pana nu ma intind si ma odihnesc! Pai la cat smotruiesti si lustruiesti , te mai miri de ce ai contractii si se intareste burtica ?
Mmamita, ce bombonica dulce estiiii .. si tu si mai ales cea mica
Hai ca pun si eu niste poze facute acum o sapt jumate
AMR 6 weeks +