Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Pai nu trebuia musai sa vina CM ... nu are rost sa-l bazai pe PK, ca pe foaia cu tratamentul scrie
For 4 days after the last pill there is nothing to do. You will experience some vaginal bleeding within 2-7 days of the last pill. This is normal, the treatment should continue according to the plan.

Eu vroiam doar sa stiu daca a mai patit cineva la fel! La FIVul anterior au venit uratii exact in ziua in care incepeam stimularea!

Sami, deci si tu ai patit ... pfuuu
Lara, maine pleaca, dar vine iar luni, nu?

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Ma bag si eu in seama doar ca sa te linistesc...
Si eu am patit la fel la ambele FIV-uri facute cu PK. Am continuat tratamentul conform planului dat . Doamne ajuta sa raspunzi bine la tratament si sa ai rezultatul mult dorit

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

crissule
pleaca din 12 (maine) pana in 14 (sambata) si apoi iar, din 17 pana in 20 (sambata urmatoare), deci esti in grafic..
m-am gandit sa-l intreb pe PK daca n-are nevoie de un "coordonator de program FIV"/personal assistent, cred ca as putea corespunde si mi-ar placea maxim->> v-as astepta pe toate la BP, alea..

to be continued..

Mergi la inceput

irilac, baga-te in seama cu incredere
ce faci? cum esti? tot la job in stress maxim? cand testezi?
te pup si astept vestea cu beta grasan de gemenashi..
deci, eu sunt deja lost, la voi acolo la donate, se scrie intr-un ritm infernal, gravideala e la mare moda, preocuparile sunt doar de a compara beta-nele si a ghici numarul de bb-i, e ..ceva incredibil de tonic, de citit..amalia dupa 10 ani are foliculi si va ovula si face bb naturelle, ma tot gandesc daca sa ma "inrolez" la voi, sa mi se ia si mie..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:))
Lara ceva de genul am patit si eu. am facut suprefact in ziua 1. care era de fapt cea de-a 5-a zi de cand lasasem AC. si el spune ca intre 2-7 de la ultima AC sa ai vaginal bleeding. doar putin mai mult si mai mult pete au fost peste ziua 7 dar eu m-am stressat ce sa zic.
n-am nimic cu PK.
ii spusesem lui cris ca n-as incepe merional pentru ca nu stiu dar parca peste tot se spune ca stimularea se incepe in ziua 2. parca prea peste tot. inteleg ca ei au niste scheme din astea bestiale dar, in acelasi timp, prea peste tot intalnesti ziua 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara te asteptam, cine stie de unde sare iepurele

Mergi la inceput

smaickule, intai te astept eu pe tine, sa completezi odiseea aia grozava de la voi
sabi ai PM

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaick faina poza!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

smaick faina poza!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mergi la inceput

fetele voi aveti chef de munca? parca asa as

Mergi la inceput