Clubul "babelor" FIV-oase 27
Raspunsuri - Pagina 10
Cris_25 spune:
Lara dear, sper ca nu ma tzepuieste PK ... din calculele mele (si din experienta anterioara), eu sambata sau duminica ar trebui sa am punctia
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Lara27 spune:
criss, relax girl, pana in 20 e plecat sigur, dar pe sambata viitoare, va fi prezent cu siguranta
to be continued..
aadina spune:
Buna seara fetelor,
Am revenit si eu .Luni si marti am muncit din greu la dosarul pt gradatie, iar de azi am inceput activitatea de meditatoare, dar e foarte bine asa imi tine mintea ocupata si nu ma gandesc la test.In rest sunt bine, nu caut ,inca, nici un semn, mai vad pe finalul saptamanii cum stau cu moralul. Pentru beta ma gandesc ca sambata e prea devreme, iar marti e cam tarziu.
Spor la munca tuturor.
daniela74 spune:
Aadina bafta multa
Adriana si fetele care si-au analizat progesteronul,dupa graficul cu temp.bazala cred ca am ovulat ieri(10-04),am simtit si actvitate la ovar,deci: eu cind ma duc sa-mi fac analiza???? pe trimitere scrie 7 zile inainte de sfirsitul c.m,el ar trebui sa vina pe 24,ma gindesc sa fac analiza pe 17.Am calculat corect?
Sabina,Samira,merci pentru retete,am gasit o reteta de pasca fara blat,ca asta e problema la mine,nu am incercat niciodata,mi se pare tare greu,desi mama mea face niste cozonaci deliciosi .Masina de piine nu am luat de teama ca o sa maninc prea multa,fiind buna si proaspata,dar mi-am propus ca in vara aceasta sa-mi cumpar un robot pt.facut aluaturi,numai sa scapam putin de cheltuieli si apoi sa vedeti voi cozonaci,deocamdata am doar tavile,le-am cumparat cind a fost mama aici
pup fetele si o seara faina
c`est la vie,pas le paradis
Cris_25 spune:
Aiaiai... ma terminati cu retetele ... eu nu fac nimic decat oua rosii ... traditionale, cu frunze, in ciorap si vopsite cu coji de ceapa ... sa simt si eu ca e Paste! In schimb mi-am propus sa las casa luna
Am notat ce-i drept cele doua retete de la Sami, ca ma tenteaza rau. Am povestit si la consoarta ... si e mai mult decat incantat Dupa ce ne gravidim, le incercam ...
Am cetit si discutiile cu mame/soacre/mancare & stuff. Sa stiti ca mie-mi place mult de tot sa gatesc, dar nu am timp asa cum as vrea. Dat fiind faptul ca si mama si soacra sunt din acelasi oras cu noi, acceptam cu mare drag pachetele cu mancare . Soacra face placinte bune si sarmale yummi (pe care si eu le iau gata fierte, ce sa mai fac miros in casa? ) Mami e artista la de toate ... si-a cumparat si tigai care mai de care ... sa gateasca sanatos pentru plozi si nepoti
Eu ador in schimb sa fac torturi personalizate... nu pentru noi, bine-nteles (ca daca fac pentru noi, trec repede ... iubi e mare fan ) Este cand muncesc si 10 ore pe cate un tort ... ceea ce ma relaxeaza maxim
Merg sa mai muncesc juma de ora ... ca de la 8 sunt in pauza continua!
Pupix
samira33 spune:
si noapte buna.
nu mai am energie pentru nimic.
si maine am o zi teribil de aglomerata.
MeAlex spune:
Buna seara, dragelor! Tin greu pasul cu voi, am o perioada mai plina, am avut de tradus la urgenta, am mai dat teste pentru alte firme, sa vedem, poate mai obtin cateva colaborari.
Daniela74, stiu ca progesteronul se dozeaza la 7 zile dupa ovulatie, e si mai simplu de calculat asa.
LE: adica tot pe 17 ar trebui sa dozezi.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Cris_25 spune:
Cu ocazia asta, mi-am amintit ca eu nu mi-am dozat progesteronul de Z21 niciodata! Ce informatie poate da? Stiu ca-n Z3 imi era ok , dar banuiesc ca n-are nicio relevanta!
MeAlex spune:
Cris, eu am dozat in z3 doar FSH, LH si estradiol. In z21 (de fapt, mai corect la 7 zile de la ovulatie), un deficit de progesteron poate explica un esec de implantare sau o proasta implantare a embrionului.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)