Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Daniela74, stiu ca progesteronul se dozeaza la 7 zile dupa ovulatie, e si mai simplu de calculat asa.
LE: adica tot pe 17 ar trebui sa dozezi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
[/font=Verdana]

multumesc

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna dimineata, dragele mele babute tinere!
Este 12 aprilie, so':
La Multi Ani!!!!! asta este pentru partea masculina a cuplului adrianaady
histero usoara! asta este pentru partea feminina a aceluiasi cuplu.
...mai am un prieten care-i preot si-si serbeaza tot azi ziua (deh, berbecii se aduna)
...azi, chipurile vor fi 19 grade in capitala - le astept cu nerabdare...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Mai stau la birou cateva ore apoi plec acasa unde baietii mei (cu mic si mare) au facut bagajele si o intindem din Buc. Asa ca va urez de pe acum:
Minunea Invierii sa va aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire.
Priviti cu seninatate inainte si bucurati-va de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru voi.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

.

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

irilac, baga-te in seama cu incredere
ce faci? cum esti? tot la job in stress maxim? cand testezi?
te pup si astept vestea cu beta grasan de gemenashi..
deci, eu sunt deja lost, la voi acolo la donate, se scrie intr-un ritm infernal, gravideala e la mare moda, preocuparile sunt doar de a compara beta-nele si a ghici numarul de bb-i, e ..ceva incredibil de tonic, de citit..amalia dupa 10 ani are foliculi si va ovula si face bb naturelle, ma tot gandesc daca sa ma "inrolez" la voi, sa mi se ia si mie..

to be continued..

Draga mea...cu mare drag te asteptam pe la noi...mai ales ca azi ai ce savura ...a venit iepurasul. Mi-am facut beta mai repede si e pozitiv....asa ca sper din toata inima mea sa se ia si la tine ca tare draga imi esti....adica imi sunteti toate de aici. Eu va " cunosc" pe voi de vreo 2 ani, doar ca am stat timida si doar v-am citit. Samira, Adipapazi, Mami vreau.....mi-ati dat o gramada de informatii pe vremea cand ma pregateam de primul meu FIV cu PK, descriere detaliata a locului a pasilor urmati....tot tot stiam de la voi.
Sunteti speciale toate de aici si sa va ajute DD in tot ceea ce va propuneti sa faceti .

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Ohoho irilac felicitari!!!!!
te pup si-ti doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Irilac, felicitari, draga mea!!! te tzuca mama
ma bucur foarte tare pentru tine, sunt sigura ca o sa ai niste sarbatori minunate, anul asta in 3 si iti doresc o sarcina perfecta in continuare! big hug
many, la fel si tie si o vacanta plina de veselie, alaturi de "baietii" tai!
sami, miss you
girlz, sa se implineasca urarea lui irilac pentru toate!
poooop

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Draga mea...cu mare drag te asteptam pe la noi...mai ales ca azi ai ce savura ...a venit iepurasul. Mi-am facut beta mai repede si e pozitiv....asa ca sper din toata inima mea sa se ia si la tine ca tare draga imi esti....adica imi sunteti toate de aici. Eu va " cunosc" pe voi de vreo 2 ani, doar ca am stat timida si doar v-am citit. Samira, Adipapazi, Mami vreau.....mi-ati dat o gramada de informatii pe vremea cand ma pregateam de primul meu FIV cu PK, descriere detaliata a locului a pasilor urmati....tot tot stiam de la voi.
Sunteti speciale toate de aici si sa va ajute DD in tot ceea ce va propuneti sa faceti .

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Doamne ce cadou frumos de iepuras, de fapt cel mai frumos care exista
Felicitari si sarcina linistita pana la final cu bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

many iti doresc si eu lumina si incredere de paste daca tot nu te prind pe aici
ady histero fara rezultate ingrijoratoare sau care sa te puna pe tusa
fetele noi mai vorbim aici pana la paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Felicitari Irilac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Multumesc dragelor, sunteti toate speciale pt mine si de la fiecare am avut cate ceva de invatat. Pana la urma toate vom reusi, trebuie doar sa ne asteptam momentul

Mergi la inceput