Clubul "babelor" FIV-oase 27
Raspunsuri - Pagina 8
ioana3110 spune:
Fetelor, merci mult de urari! Imi pare rau ca nu am fost on line cu voi si am pierdut sirul, dar am o perioada foarte foarte aglomerata la birou si seara cand ajung acasa nu vad decat patul!
Lara dear, si eu ma bucur ca te-ai legat de viata mea, mai ales ca in scurt timp ai devenit un adevarat brand, ceea ce e foart greu in ziua de azi Si in plus, totul are un sens in lumea asta. Sunt convinsa!
Va urez Paste cu iepurashi direct in burtica!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
Ioana pup tare fata (fetele)
biggest hug to you
le: marketing sau PR?? femeie, las-o mai moale cu munca putintel, ai grija maxima de fetite (tu & juna bebelina)
to be continued..
5ab1na spune:
cris ce protocol ai? incepi cu merional?
daca nu vine ciclul eu nu as incepe injectiile de merional.
daca incepi cu suprefact nu stiu sa-mi dau cu parerea.
si as mai adauga ca noi nu suntem niste robotei care sa raspundem standard la toate schemele astea. daca in protocolul pe care ti l-a trimis initial scria ca in urmatoarele 4 zile de dupa AC ar trebui sa-ti vina ciclul si nu a venit eu zic sa-l anunti si sa amani daca asa cere situatia. cu 2 zile sa amani poate dar sa aiba corpul tau timp sa elimine din endometru macar putin!
samira33 spune:
cris,te rog sa stai linistita ca nu-i nicio problema ca nu ti-au venit uratii.
incepi stimularea asa cum ti-a scris medicul chiar daca nu ti-a venit menstra.
nu e obligatoriu sa inceapa sangerarea inainte de stimulare,poate sa apara pana in ziua 5 de stimulare sau poate s anu apara deloc.
asa am patit eu la un FIV si PK asa mi-a spus.
sangerarea a aparut in ziua 2 de stimulare insa nu mi-a afectat cu nimic raspunsul la tratament si nici endo.
va salut in fuga
5ab1na spune:
samira nu stiu ce sa zic...
daca standardul spune ca trebuie sa vina in 4 zile...
ma enerveaza PK cand da derogari de la chestii importante si la o biata aspirina nu da
Cris_25 spune:
Pai nu trebuia musai sa vina CM ... nu are rost sa-l bazai pe PK, ca pe foaia cu tratamentul scrie
For 4 days after the last pill there is nothing to do. You will experience some vaginal bleeding within 2-7 days of the last pill. This is normal, the treatment should continue according to the plan.
Eu vroiam doar sa stiu daca a mai patit cineva la fel! La FIVul anterior au venit uratii exact in ziua in care incepeam stimularea!
Sami, deci si tu ai patit ... pfuuu
Lara, maine pleaca, dar vine iar luni, nu?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Lara27 spune:
sami
sabi, urma sa-i scriu lui cris ca stiu deja raspunsul lui PK, anume ca se incepe stimularea anyway, exact ce a zis sami, dar mi-a tulburat sefa editorialul..
deci, tot nervozata esti pe PK???
woman, am tot citit din arhivele fiv-ului (postarile sheritrei, sunt fan declarat) sa stii..dau PM cand ma mai eliberez
to be continued..