Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

hello fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut, fetelor!

Ioana, ma bucur pentru rezultatul bun la amnio. E bine ca poti sta linistita dpdv asta.

Eu am descoperit azi siropul de tuse magic. Dupa ce am coborat din troleu de jena fata de ceilalti acre incepeau sa se foiasca din cauza tusei care m-a apucat si orbecaind de-a dreptul din cauza lacrimilor, am intrat glont in prima farmacie si am cerut ceva pentru tuse. Mi-a dat GrinTuss de la Aboca pe care am dat o caruta de bani. 100% natural, cu miere si tot felul de extracte, iar prima lingura a fost magica. Dupa a doua am fost high de-a dreptul si fan pe vecie. Are varianta si pentru copii. Si acum nu mai tusesc decat un picut, delicat ca si o floricica. Me happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana, fac si eu o recomandare, mai ales pentru cele care incearca sa fie Bio cel mai bun sirop de tuse este siropul de muguri de brad facut in casa pe care il poti garnisi cu ceai din cimbrisor de camp.
Acum prin luna mai se pot aduna mugurasii, si nici nu trebuie foarte multi, daca folosesti siropul doar in scop terapeutic.

Mergi la inceput

Dar ce reteta folosesti tu? Pentru ca eu am gasit doar cu zahar sau cu miere pe care o pui la fiert si nu e nici o treaba asa. Ai vreo reteta ok?!

Later edit - Vai, parca as avea un ton cu care ma cert! Ralu , nu e deloc asa. Chiar ma intereseaza o reteta de sirop de muguri de brad, stiu ce este foarte ok. Uite, te si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Stai linistita
Nu cu miere la fiert, in niciun caz. Eu sa stii ca nu am pentru zahar asa o aversiune, dat fiind ca nu mananc zahar in mai niciun preparat, asa ca pentru siropul asta nu ma ingrijoreaza deloc zaharul. Bine, acum mai stiu un soi de zahar, e ca un bulgare maro si compact... imi sacapa acum cum ii spune, acela ar fi o varianta ... dar eu cum am zis, nu cred ca mananc cateva sute de grame de zahar pe an ... si asta in vreo prajitura de casa si o felie de tort de cumparat , asa ca la vreo 2-3 ani fac sirop din asta cu zahar
(reteta nu o stiu, ca-mi spune mama la telefon , fiind aceasi reteta cu care ma trata cand eram mica)

l.e.- Muscovado - se numeste zaharul

Mergi la inceput

Da, Muscovado este o varianta mai ok de zahar.

Lara, inteleg ca mama ta se simte mai bine, da?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hey girlz... sper ca nu m-ati uitat!

Eu m-am vazut scapata de Cambridge ... si-am inceput sa-mi pun la punct toate lucrurile de la job cu care ramasesem in urma, asa ca abia am reusit sa tin pasul cu voi la citit (in plus, nu prea am noutati, in afara de emotiile firesti care ma incearca de fiecare data cand o iau de la capat).

Sambata am fost harnica nevoie mare ... am luat exemplul Samirei si m-am ocupat de floricele ... schimbat pamant, schimbat ghivece (unde a fost cazul), pus tratament, spalat frunze, etc ... Demult n-am mai facut ceva care sa ma linisteasca asa tare! Ieri si azi am inceput curatenia ... spalat geamuri, parchet, faianta, gresie, etc ... dar mai am inca ... sper sa termin si sa las casa curata ... ca doar o sa ma intorc gravi de la Budapesta, nu?

Maine incep injectarea ... si inca n-au venit uratii!!!

Va pup

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana
da, categoric mai bine, sper sa fii depasit cea fost mai greu (la sfarsitul lunii, va merge la control, reface analizele si vedem)
sar'na de intrebare

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

CRIS ce repede a trecut timpul. Sa fie cu secces injectarea asta!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Stiu ca majoritatea din zona sunteti cu protocoale lungi, dar a patit careva (care a facut protocol cu AC) sa inceapa injectarea inainte sa vina uratii?

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput