Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara, nu te dezminti in nicio privinta Iar m-ai facut sa rad de nu ma puteam opri !!!

Si Sabina, clar nu am venit pe pamant sa fim tzape, oricat de sanatos ai vrea sa mananci, tzape nu suntem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Lara, , esti o inepuizabila
sursa de umor, ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata gospodinele lu' baba!

La muschiuletul ala poate ma bag si eu, dar sa se termine drobul si cozonacul.
Pe mine ma apuca groaza cand sunt prea multe feleuri de mancare. De fapt ma trezesc ca cer o cana de lapte si cu o felie babana de cozonac. Asa reusesc sa enervez mamele care si-au dat duhul in bucatarie.
Dar niste clatite cu dulceata si salata de varza parca as vrea si acum Adysor

Lara voi sarbatoriti de doua ori Pastele? Eu am niste prieteni care sarbatoresc Pastele catolic (mers la biserica, obiceiuri, masa), dar il sarbatoresc si pe cel ortodox cu mai putin fast (o masa in familie si cam atat, dar cu cozonac, oua, etc).
Ce sa faci? Trebuie sa impaci toate neamurile

Lylysor te pup Bine ai revenit acasa!

Tanno mercic

Sami nu-ti consuma toata energia zilele astea. Ai asteptat atat mini-vcanta asta...


Va pup si o zi buna sa aveti



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Sami, o sa fac macar muschiuletul, daca nu si drobul, vad eu cum ma descurc cu timpul.
Fetelor, si noi incercam sa mancam cat mai sanatos cu putinta, dar imi face placere ca de sarbatori sa stiu ca am drob, sarmale si alte bunatati traditionale pe masa. Uneori imi place sa ma abat de la regulile alimentatiei sanatoase. Desi, daca stau bine si ma gandesc, a exagera putin cu carnea de sarbatori nu inseamna neaparat o alimentatie total nesanatoasa, mai ales daca e preparata la cuptor si nu prajita, de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hiya, fete matinale
sorb un excelent cafe au lait, finest moment of the day si tot aman finalizarea unui raport (azi e deadline!!), asa ca, mai stau putin cu voi la chat..
Veve, dap, asa e, incercam sa impacam pe toata lumea, respectiv toate familia extinsa..eu am crescut intr-o familie multi-culti oricum..always, mami pregatea bunataturi si impodobea casa de sarbatorile tuturor, e o femeie deosebita, o lady in cel mai adevarat sens al cuvantului, de o finete, cultura si-un stil..absolut rarisim (just adore her)..cand eram mici, mergeam la bunicii ortodocsi de Pastele Ortodox si mancam oua, pasca, drob si friptura si apoi, iepurasi de ciocolata, lichiu (simplu cu ou, cu varza, prune) si alte specialitati tipice, la Pastele celalalt..in fine, am crescut fericiti si rasfatati de toate nationalitatile..
acum, sotul meu e ortodox, dar, ca si mine, ceva mai relaxat in ceea ce priveste domeniul religios..adica, credinta e in suflet
soacra-mea in schimb, socrul si chiar si cumnata, exceleaza la acest capitol..socrela, WE-ul trecut dadea semne de neliniste, ca ne vom epuiza dispozitia de sarbatoare inainte ca ea sa-si poata manifesta pe de-a intregul maiestria in domeniu..(drob, cozonaci, fripturi, pasca, saleuri, covrigei, oua umplute, cartofi la cuptor, sarmale, diverse prajituri...oooooffff, urasc prajiturile "in casa", genul acela cu blat si creme de unt si multe straturi..brrrr..n-am mancat ever si nici n-o sa mananc vreodata) deci, acum concureaza direct cu Pastele Catolic, e un adevarat challenge, e pornita sa-l eclipseze si alde alea..whatever makes her happy..eu mereu sunt din alt film, dar, acum nah, eu am o alta viziune decat socrela, o cu totul alta perspectiva asupra vietii..
Roxa, Ralu, Sabi..cu umor, cum sa nu, trecem noi peste toate..fiv-uri, job-uri, diverse religii, le dovedim pana la urma


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Lara, e foarte emotionant modul in care o descrii pe mama ta, e foarte important sa-i apreciem si sa-i iubim pe parinti asa cum sunt, cat timp ii mai avem. E drept, rudele nu ni le alegem noi, dar trebuie intotdeauna sa vedem partea plina a paharului si daca se poate, sa invatam din greselile lor. Eu pot spune ca, din pacate, mai am doar o soacra, care corespunde in mare parte descrierii tale. Si multumesc lui D-zeu pt. asta. Ce mi-a luat dintr-o parte, mi-a dat pe alta. Si gateste niste bunatati sanatoase....e maestra in bucatarie. Asteptam cu drag sarbatorile, de fiecare data ne surprinde cu retete noi, f bune si f sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele,
A fost frumos la nunta...pacat ca am stat doar 12 zile,suficient sa pun vreo 3-4 kile
De regula, eu de Paste merg la mama..si ea se agita cu toate...mie imi place doar doar gratarul de a 2 zi ,ca in ziua de Paste ciugulesc din toate

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Roxa,
despre ea as putea scrie carti intregi..e cu totul deosebita, o minte sclipitoare, un om dedicat familiei, ne adora pe toti (imi place sa cred, ca pe mine in primul rand, eu sunt printesa), se da peste cap sa ne satisfaca dorintele, chiar si cele nespuse..mi-a zis odata, printesa mea, daca as putea, ti-as face eu copilul tau, doar sa fii fericita, sa n-ai nicio umbra de tristete in ochii aceia minunati..apoi, vorbeste 5 limbi (franceza, latina, italiana, spaniola si..germana, ultima intr-un fel savuros, cu mici dezacorduri inerente cuiva care, a studiat o viata limbile latine), a citit si citeste mereu, se retrage mereu cu placere in lumea cartilor, a personajelor creionate cu maiestrie de mari scriitori universali, are o biblioteca cu mii de volume, reprezentative pentru literatura romaneasca si universala, de poezii, teatru etc. ..studenta fiind la litere, a jucat in numeroase piese de teatru, a fost in turneu cu reprezentatii puse in scena de regizori renumiti ai vremii (iclusiv Liviu Ciulei)..adora arta, pictura indeosebi, are o cultura iesita din comun..scrie atat de frumos, ii spun mereu sa publice (inclusiv lucrarea de grad I, despre poezia Anei Blandiana, cu o prefata scrisa chiar de poeta (cred ca am mai amintit asta), cu care ea a fost colega la litere si buna prietena..)..aaahh si a fost (si mai este) extraordinar de frumoasa, cu un superb par blond, bogat si ondulat, cu ochi mari, albastri, dantura si picioare perfecte..precum am spus, as putea vorbi pana maine despre ea, este o sursa inepuizabila de inspiratie, putere, intelepciune, toleranta si, nu in ultimul rand..umor


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Si daca stau bine si ma gandesc, tot mai mult imi dau seama ca fiica ei ii seamana indeaproape. De mult timp n-am mai auzit pe cineva care sa vorbeasca asa de frumos despre parinti. Ma bucur mult pt. tine, esti o norocoasa. E evident ca si tu ai vaste cunostinte in multe domenii, sa nu mai mentionam de gineco...Apropo, cand o sa ma decid sa ma apuc de investigatii, vei fi prima la care voi apela pt a-mi raspunde la intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetele! Va pup tare
Lara, dupa ce m-am dixtrat maxim de patzania ta cu socrela, mi-am dat seama ca tu erai potrivita pentru socroshenia mea
Te-ar fi iubit! Ca pe mine m-ar strange de gat daca ar putea
In alta ordine de idei, fetelor, mi-a venit rezultatul la amniocenteza, si e BUUUNNNNN! Adica avem o fetitza sanatoasa. Am zis sa va tin si pe voi la curent in caz ca miss me!
Si mai vreau sa va urez Sarbatori fericite si fara excese!
Va pup si va imbratisez pe toate!


10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput