Clubul "babelor" FIV-oase 27

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor scrieti cu o viteza de nu va pot urmarii.

Ari LA MULTI ANI cu multe impliniri si bucurie in viata !
Ady ma bucur ca a iesit bien histeroscopia. Ai trecut si de asta, acuma urmeaza testul poztiv.

Felicit si fetele care au reusit si le doresc sarcina usoara si fara peripetii.

Va doresc sa aveti Sarbatori fericite , multa lumina si pace in suflet!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Remember me ?!? Am scos si eu nasul din scorbura sa ii zic in primul rand lui Ari la multi ani plini de fericire si implinire alaturi de familia cu efectiv marit. Stiu ca "te paste" ceva asa ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii.
Am restante mari la citit, dar pe ce mi-a cazut ochiul am bifat in viteza vreo 2 proaspat gravidute, daca sunteti mai multe inmultesc urarile. Sa aveti sarcini cat mai usoare si fara peripetii.
Doamnelor in focuri, va doresc ceea ce mi-as dori si mie, embrioni de calitate si lipiciosi, endometru ascultator si un dr grijuliu.
Tuturor o caruta de de primavara inmiresmate, multi , un inventiv si fericit.

Se vede ca azi stau acasa, am timp de butonat Curatenie nu am prea apucat sa fac, dar in schimb acum astept sa dospeasca cozonacii si am niste emotii mai ceva ca la punctie. Anul asta mi-am propus sa fac pasca si cozonaci. Daca cozonac am exersat unul inainte sa vad daca imi iese, pasca o sa fie in premiera. Sper sa o reusesc la fel de buna cum o facea mama. De fapt mie la pasca imi place umplutura

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Qiao ma bucur ca te "vad"
eu maine ma cozonacesc si fac pasca.
stii cumva umplutura petru pasca cu ciocolata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Dap, nr. 13 e al meu!
Sar'naaaaaaa mult, mult, mult de tot!...da' nuuu, nu schimb prefixul, inca am 20...si 9, dar inca nu schimb

ciclul e o.k, avionul o.k., medicamentele in frigider, in locul legumelor

sotul suporta cu stoicism iesirile mele si faptul ca "am nevoie de culoare" - pe care am gasit-o plecand din caminul conjugal la o buna prietena care ma astepta in miez de noapte in mijlocul strazii - sotulache ma intreba daca am gasit culoarea potrivita si mi-a zis ca la fiecare fiv fac asa....de mancare n-am ce sa scriu, decat ca am facut lista pentru maine si consortul va cumpara totul, alaturi de un prieten de-al lui care face un gratar minunat.
Eu am ascultat de sfatul unei ochioase si-am cautat ceva frumos prin dutyfriul din ataturk (pe site).

...si eu sper ca voi mai fi prin zona, deci astept sa fac urarea mai incolo...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

La multi ani, Ari! La anu' pe vremea asta un bebe frumos si sanatos!
Adriana, ma bucur ca ai scapat de histero, imi dai si mie curaj pt ca si eu urmeaza sa fac .
Paste fericit fetelor! Va spun de acuma , caci nu stiu daca mai reusesc sa intru. Nu stiu daca mai apuc sa fac cozonaci si alea-alea, luni am o inmormantare in familie. Astea da Paste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ari, La multi ani!
Pana vei schimba prefixul vei fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Ari "La multi ani!", sa fi fericita si implinita.
qiao bine ai revenit, spor la bucatareala

Mergi la inceput

aadina ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sunt in asteptare. De maine pana marti sunt inchise laboratoarele, asa ca astept..., doar sa nu-mi faca ciclul vreo figura, pt ca de dimineata parca dadea ceva semne, nu sangerari.Poate va ramane macar un embrion. Test de urina nu indraznesc sa fac, cred ca e prea repede. Stiam eu ca partea asta de final la asteptare e grea.

gata treaba? Eu nu fac nici o treaba domestica in perioada asta.
Spor la cozonaci

Mergi la inceput

aadina fii optimista cat poti si ignora ideea ca ar fi ciclul. sunt embrionii care isi fac culcus.
trebuie sa fie bine

Mergi la inceput