Clubul "babelor" FIV-oase 27
Raspunsuri - Pagina 13
loretta76 spune:
Dragele mele nu stiu daca mai apuc sa intru, asadar va doresc din toata inima sarbatori fericite alaturi de cei dragi, fie ca lumina invierii sa ne calauzeasca pe fiecare catre dorinta noastra ce mai mare.
brunadria spune:
Dragelor, babutelor, va doresc sarbatori frumoase si linistite altaturi de cei dragi!
adrianaady spune:
Buna dragele mele
Aristica - La multi ani draga mea; sa fi sanatoasa, fericita si sa iti dea Dumnezeu anul asta sansa de a fi mamica sa nu te schimbi niciodata,sa ramai aceasi femeie minunata si cu suflet mare; ma bucur ca iti sunt prietena
Aristica, Samira, Elenusa - va multumeste sotul pentru urari, nu va cunoaste personal pe niciuna, dar stie unde faceti fiv, cine are trompe si cine nu, ce probleme de infertiliate aveti
Anaasta,Sabina,Lara
Daniela- progesteronul il dozezi la 7 zile de cand crezi tu ca ai ovulat, daca oscilezi intre doua zile, poti face si tu progesteronul doua zile la rand, in felul asta nu risti sa nu nimeresti z7 de la ovulatie. Si sa calculezi apoi la cite zile de la dozarea progesteronul iti vine efectiv menstra. Scuze de raspunsul intarziat, a fost cu absenta motivata
Acum despre histeroscopia mea : desi m-a bantuit toata saptamina teama de ea, am scapat usor de histeroscopia asta. Din fericire totul a decurs f bine, am avut anestezie locala ( o mica intepatura doar), nu s-au mai vazut polipi , o mica sinechie a fost reparata... cam atit.In schimb s-a vazut putin endometru inflamat, exact cum a iesit si la papanicolaul din martie iau antibiotic acum timp de 14 zile, si cam atit. I-am anuntat si pe cei de la clinica unde fac fiv, si astept si indicatiile lor.
Cam atit
5ab1na spune:
adriana ma bucur ca a fost relativ ok.
nu ma pricep dar ce zici de analize de chlamydia, micoplasma si ureaplasma?
adrianaady spune:
Sabina le-am facut inainte de histero; am bifat absolut toate analizele care se pot face din secreti vaginale/col
Lara27 spune:
Ady, bravo, bine ca a trecut cu bine, baga cuminte antibiotic si luna viitoare sa se prinda bb-lul de tine negresit..(sabi, oricum ia 14 zile antibiotic (!!), de ce sa-si mai incarce sufletelul si bugetul analizand?..oricum, apres de..va fi totul..lacrima)
Ari, azi e ziua ta?? schimbi prefixul?? (OMG, in sfarsit nu mai e twen' fata..) pai, La Multi Ani dragutza si neaparat iti doresc, dupa excursia asta la turci, sa nu mai calci acolo decat in scop de shopping, relaxare si bronzare..nu ca acum ar fi,.. altfel..hai, te pup de nu te vezi
to be continued..
adrianaady spune:
Unidox/doxicilina de 100mg.
Ar trebui sa iasa zilele astea si spermocultura sotului, sunt curioasa daca o iesi la el ceva ...
Si local tre sa pun Gynofort, un fel de seringi preumplute, una pe saptamina, 2 saptamini.
5ab1na spune:
auch am uitat ca e ziua adrianei
La multi ani cu multa sanatate, fericire si indeplinirea visului tau cel mai important
da lara asa e. numai ca ma gandisem la afurisitele alea de infectii care, din cate am inteles, pot face rau embrionului.
la mycoplasma am inteles bine? se poate prinde dar poate afecta sarcina?
sau vorbesc din somn?
Am gresit! Chiar vorbesc din somn. ari ari ari. urarile mele erau pentru ari
curca stiu.