Clubul "babelor" FIV-oase 27
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaady spune:
Sunshine multumesc ! pare ireal sa ma gandesc la un test pozitiv al meu dar speranta moare ultima , asa cu Dumnezeu inainte
Aadina sa fie cu noroc testarea de marti
amaliaro spune:
Buna fetele!!!
va doaresc ce imi doresc si mie sanatate liniste sufleteasca si fie ca lumina sfinta sa va uple sufelete de bucurie si fie ca DD sa va faca cel mai mare vis realitate sa va tineti prunci in brate sanatosi si veseli meritati sa fiti mamici sunteti niste luptatoare
DD SA VA AIBA IN GRIJA
SARBATORI FERICITE SI LINISTITE
amalia tsakoniati(matusa)
QiaoBing spune:
imi mai arunc un ochi aici, unul la cuptor. mi-au iesit 3 cozonaci, sper sa nu ii parlesc, ca aici imi este cel mai teama.
sabina eu nici nu am facut nici nu am mancat pasca cu ciocolata, dar in cartea de bucate a mamei scrie asa:
400 g aluat de cozonac (na, acum poate stii tu din cata faina iese asta)
unplutura: 6 oua, 150 g zahar, vanilie sau zahar vanilat, 50 g cacao, 3 linguri de lapte
Se aseaza aluatul in tava (banuiesc ca stii cum) Umplutura se face asa: se freaca bine galbenusurile cu zaharul pisat si cu o bucatica de vanilie. Cand galbenusurile sunt ca o crema se adauga 50g de cacao muiata in 2 linguri de lapte. Se amesteca totul bine si la sfarsit se pun albusurile spuma. Se toarna umplutra peste aluatul din tava, se presara deasupra migdale curatite si taiate in lung, se da la coptor, cam 3/4 ora.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
qiao multumesc
imi voi suna mama desi ea nu-mi spune niciodata cantitatile. ea punea sigur ou, smantana, cacao, probabil si zahar. nu stiu daca punea chiar ciocolata.
cand eram copil facea. tuturor le placea pasca cu branza, eu eram cu cea cu ciocolata
maine, daca imi iese, va zic. poate aveti pofta
QiaoBing spune:
vad ca e reteta distincta de pasca cu smantana.
ufff, ma ucide asteptarea asta la cozonaci, stau precum pisica la gaura si ma uit la ei. pana acum i-am probat de vreo 3 ori, sper sa nu le dauneze ca tot deschid usa la cuptor. pt mine a fost mai usor sa astept ziua sa fac beta, decat sa pandesc mancarea, in special cozonacii astia q
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lyly_mar spune:
hello fetele
si eu plec la mama si nu am calculator pana miercuri,asa ca va urez:Paste fericit,binecuvantat si sa va bucurati de toti cei dragi voua!
ari,La multi ani si sa fii santoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele! esti berbeaca ca si nepotu' meu,face azi 24 de ani...ff hotarati cd au ceva in capmi-a zis ieri ca vrea sa se insoare si sa fac si un copil la vara...
ady,ma bucur ca histero a iesit bine'
qioa,esti gospodina anului
eu am luat cozonacii si pasca din oras..si o sa o ajut pe mama la drob si friptura...eu vreau doar gratar!!dar au zis ca ploua
adinahai ca mai ai putin ...roaga-te sa fie bine
pup fetele
aadina spune:
sabina, ai intrebat daca iau proginova mite, si nu am mai apucat sa raspund, am luat si proginova, mai aveam o cutie ramasa de data trecuta
Cris_25 spune:
Vreau sa urez si eu Sarbatori frumoase si imbelsugate tuturor babutelor!
Ari, la multi ani si din partea mea! Ce-ti doresc? Sa ti se indeplineasca visul de-a fi mamica in cel mai scurt timp (chiar daca tu NU faci fiv )
Qiao, spune repede ... au iesit cozonacii au ba?
Ady, bine ca ai scapat cu bine de histero ... acum sa curga doar cu vesti bune!
Adina, sa scoatem agitatele? Sau mai avem putintica rabdare? Tinem pumnii oricum!
Lara, Sabina ... nu plecati nicaieri, da? Ca imediat ramanem doar noi 3 pe forum!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit