Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Puiutz si eu te pot ajuta cu ceva nume de medici gastroenterologi din Bucuresti. E dr Munteanu care e la Medicover si e sef la gastro la Budimex dar de asta mie nu mi-a placut desi cica ar fi profesionist si mai e dr Pop tot din Medicover si care lucreaza si la IOMC(Institutul de ocrotire a mamei si copilului-tot spital),de asta am auit numai de bine.
Bafta la homeopat,poate se rezolva pe calea asta!

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz - bafta la homeopat, sa va rezolve problema

Bamboletta, crissy - pt 2 cozonaci ce cantitate de nuca trebuie?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Oare ce cantitate de faina pot pune in masina de paine, la framantat? As incerca reteta de la mama, dar e cu 1 kg de faina. Oare risc sa rup paletele?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

eu fac painea din 750gr de faina...nu cred sa fie problema cu 1 kg
paletele nu sunt metalice?!?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Oare ce cantitate de faina pot pune in masina de paine, la framantat? As incerca reteta de la mama, dar e cu 1 kg de faina. Oare risc sa rup paletele?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

eu fac painea din 750gr de faina...nu cred sa fie problema cu 1 kg
paletele nu sunt metalice?!?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Tin minte ca am facut si eu de 1.5 kg si masina mea e max 1kg, si nu s-a intamplat nimic, doar se aude ca mesteca un pic mai greu

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ramona deci sa nu ma ingrijorez prea tare? daca il duc pe Matei la cresa/gradi la anu' pe vremea asta in vinerea mare poate veni la Raisa? ca eu sigur voi lucra...

sunt curioasa cum va fi viata in 4 vineri

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Va citesc mereu :)dar mai greu cu scrisu :)).
Voi va plangeti ca nu vor copii la spalat, al meu urla seara sa mearga la baie, la 7jumate incepe sa traga de noi : apaa, apaa, sa faca baita, sa stea mult in cadita sa se joace,. noi nu mai reusim sa-l scoatem, sting lumina ca sa inteleaga ca trebuie sa iasa, asta dupa juma de ora-45 min de joaca la apa.de asta vreau sa-l dus la inot, sa-l mai potoleasdcda pofta de apa :))

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, eu zic ca poti linistita.....dar stai sa te anunt vineri cum a decurs.
Gata pauza, ma duc sa ma apuc de camera lui Raisa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna ziua!
Trei ceasuri rele azi, Ducu a cazut cu capul de calorifer, a facut un cucui .
Sa va spun ce copil econom am, lui nu-i plac masinutele alea cu fisa, dar daca-l las la scarile rulante din mall e cel mai fericit, urcam-coboram pana se satura.Asta spre disperarea noastra.
Si numaram si noi dupa modelul Vladut.Noi spunem unu, el "doua", noi trei, el "papu", noi cinci el"sase", noi sapte si opt el "noua" pe asta il spune cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

matusa, Ducu cu scarile rulante. Pupam cucuiul, trece el....

michelle, nuca nu e niciodata prea multa in cozonac(nu chiar, risti sa se desfaca daca pui prea multa). In reteta de la mama mea scrie ca pt 1 kg faina trebuie o farfurie adanca (de bors) cu miez de nuca.

ooana, paletele sunt metalice.
Cred ca bag toata faina la framantat, vad eu ce se intampla. Daca simt ca nu face fata motorasul, impart compozitia in 2 si gata. Maine fac, ca nu am nuca curatata.
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

De data asta nu fac nimic de mancare, nimic dulce. Nu imi place pastele oricum. De craciun am facut o groaza de mancare si prajituri si placinte ca sa vina soacramea cu ai ei sa imi spuna ca ei nu mananca, ca au mancat acasa

Mergi la inceput