Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Lauri_ca, dar si tu te plangi de Stefi cam dintotdeauna ca nu prea papa si nu prea ia in greutate. Pediatrul ei ce zice? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Mi-a zis ca probabil asa e ea, analizele i-au iesit bine, dar mi-a recomandat totusi un complex de b-uri, pe care inca nu i le-am dat pt. ca i-am tot dat vit. c si ca. si n-am vrut sa o strresez cu prea multe siropele. Cred totusi ca o sa-i iau sapt. asta, poate ii dau macar o luna.
bamboletta spune:
Salutare
Mai apar si eu din cand in cand cand ma triga cineva.
A invatat David sa zica NU VEU(nu vreau) imi e asa drag de el cum zice...incep sa se inmulteasca crizutele...mai ales de cand au pus in parc masinute electrice...plus masinute din alea cu fisa care sunt in carrefour sau kaufland...deci e jale daca trecem pe langa ele si nu se da ...uneori il dau de 2-3 ori si el tot nu vrea sa mearga...tot cu scandal plecam de acolo
Crissy- ies 2 cozonaci impletiti eu asa ii fac...am tavi medii...depinde ce masina de paine ai...daca face paine de 750 gr cred ca e prea mult sa pui 1kg de faina...a mea face paine de 1,5 kg dar inca nu am incercat doar de 1 kg am facut...ma refer la paine...pt cozonac doar reteta aia am incercat-o si a iesit f bun.
Histamina- Cristos a inviat !
Paula- cred ca e mai bine ca va construiti voi casa sa nu-ti para rau...succes la cresa...o sa fie mai greu pt tine decat pt Raul
Alice- l-am vazut pe Raducu pe FB e delicios numai bun de papat... are niste chiscute...
N buna...
bamboletta spune:
Stiam eu ca mai trebuie sa scriu ceva dar la ce ametita sunt
Bumblebee- felicitari pt noul job...cam incarcat programul dar bine ca te-au chemat...macar pana apare ceva mai bun...succes
lauri_ca spune:
Crissy, verifica in cartea tehnica a masinii. La a mea scrie clar sa nu se depasasca 900 gr. de faina, iar eu am incercat cu 1 kg. si nu a framantat bine, a trebuit sa-l mai iau si la mana. Dar paletele nu s-au rupt.
In seara asta Stefi a baut laptele cu un biberon, o sticla de plastic si un pahar. Turna din biberon in sticla, apoi in pahar, bea putin apoi turna inapoi in sticla si tot asa. Toata operatiunea a durat aproape o ora si binenteles lapte pe masa, pe jos, pe haine. Activitatea asta face parte din obiceiurile zilnice la noi, dar pana acum numai cu apa si dura mai putin. Azi s-a intrecut pe ea cu treaba. Si mi-a scris si muuult pe pereti cu creionul. In fiecare zi are cate o activitate din asta, creativa.
Ai vostrii tot asa traznai fac, ca parca noua nu ne scapa nici una?
puiutz_mic spune:
Ilinca, saru'mana, da, vreau poze cu reteta de macerat de obligeana! As incerca (aproape) orice, numai sa-l fac bine!
Fete dragi, va multumesc pentru opinii, am retinut, dupa homeopat mergem la gastroenterolog si nutritionist!
Bumble off...cam rigid programul intr-adevar! Dar poate se mai schimba pe parcurs, poate ca asa este prezentat unui angajat nou, sa para mai severi .
Lauri_ca si nu s-a constipat Stefi de la Ca? Raducu dupa ce i-am dat Ca s-a constipat vreo 5 zile parca si dupa aceea a inceput cu diareea . Bine, nu are nici o legatura cu Ca, doar asa, ca si cronologie... Poate ar fi bine sa-i dai B-urile, astea clar dau pofta de mancare.
Paula nu te oftica prea tare cu casuta, daca faceti casa de lemn sigur iesiti mai ieftin si in plus o sa fie si exact cum va doriti!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
ilinca, bamboletta, lauri_ca, multumesc de raspunsuri. Am verificat cartea, nu scrie de cantitati, dar am la meniu paine de 2.5 lb, cred ca asta inseamna paine de 1.2 kg. Na, framant si "eu" de 2 ori si gata!
ilinca, tu fa poze si da-mi-le sa le pun la sfaturi utile.
baby, sectiunea de sfaturi utile e de mult acolo.
bumble,
paula, cand faci casa, ce scrie pe hartie nu o sa bata niciodata cu ce o sa se intample in realitate. Musai sa ai niste bani de rezerva. bunicul ca ii asigura zestre baiatului
histamina spune:
Bambolleta, Adevarat a inviat!
Bumblebee, eu as negocia la sange salariul.
am dormit o ora.
de dimineata,am fost intr-o situatie critica, nu ama vut cu cine sa las strumful si l-am dus pt o ora si jumatate la cresa.a urlat non stop.\l-a luat taie taie imediat.
onimir, nu l-am intarcat.
racusor2010 spune:
Neata
m-am linistit, am cumparat tetine de canita de la avent, dar de la 18 luni, prin care curge laptele bine. le-am atasat la biberon si i le-am dat copilului. nu mai bea la fel ca inainte, dar bea cat ii trebuie (1-2 masuri ) , nu se mai trezeste noaptea, dar asa toata lumea e fericita. puiul are biberon, cand cere "pi" il ia cu draga inima si bea un pic. apoi il lasa departe de lene
dar ii este din nou foame dimineata a mancat jumate de banana, cu 1 mar, amestecati cu fulgi plus un iaurt. inainte abia abia manca pe la 9...
Paula tot raul spre bine! bravo pentru bunic! o sa vezi ce multumiti o sa fiti cu casuta voastra, facuta cum va place!
Alina felicitari pentru noul loc de munca! acomodare usoara! o sa apara si ceva cum iti doresti, conteaza sa reintri in sistem!
Cris e bine ca ai vazut ca are probleme cu dintisorii si de acum o sa poti sa il tii sub control!
Anca azi cum e mai e la birou?
Puiut o sa o intreb pe pediatra mea daca vrei. sa imi spui exact ce sa intreb ea sigur cunoaste ceva doctori buni. pana acum unde m-a trimis la analize, la ORL am fost foarte multumiti...
eu am inghetat afara! zici ca vine Craciunul, nu Pastele ma intorc la munca! va
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ramonavlas spune:
Neatza! Am dus-o azi pe Raisa la cresa si s-a bucurat foarte tare ca si-a revazut 'colegii' dar mai ales pe educatoare.
Vineri sunt dadaca de 2 fetitze, prietene bune, Raisa si prietena ei de la cresa.....no, sa vad cum fac fata la doua.
Dupa ce a plecat Raisa m-am si apucat de treaba, schimbat asternuturi, curat in dulapul din dormitor, acum am luat micul dejun si ma apuc e baia mare. Mai fac camera lui Raisa azi, maine bucataria (intre timp imi vine si o tanti la spalat de geamuri).
Paula, la fel si parerea mea, mai bine o faceti voi, nu sti ce materiale a bagat tipul in casa....eu m-am cam grabit sa ma mut in asta si abia dup-aia am vazut una-alta. Acum nu ma mai grabesc....poate fi si la anul mutarea!
Cum a fost la cresa? Ti-a placut ce ai vazut sau esti dezamagita? Astept impresii.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
histamina spune:
Puiutz, hai la Bucuresti fie la prof Ulmeanu fie la dr Cristina Bechianu,care-i excelenta pe gastroenterologie.
e pacat sa treaca prin atatea strumf.
ma duc maine sa iau miel.abia astept sa fac anghemacht.yammmmmmmmy