Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Puiutz am recitit acum in "biblia" mea de plante medicinale - "Sanatate din farmacia Domnului" ca maceratul de obligeana face minuni si pentru diareea cronica. Eu am tratat-o pe bunica acum ceva ani buni cu extractul asta pentru niste probleme digestive care au trecut ca prin minune. Obligeana e indicata in orice afectiune care tine de ap. digestiv. Partea buna e ca nu trebuie baut mult, doar sase inghitituri pe zi, deci nu ar fi imposibil pentru un copil. Daca te intereseaza, zi-mi si fac poze la paginile cu pricina.

Cristina_Serban extractul de muguri de brad e un macerat, care se administreaza sub forma de picaturi. In mod normal se dizolva in putina apa, dar V nu prea vrea sa bea, asa ca i-l strecor in LP.

Oana ma bucur mult ca a recuperat Matei la greutate

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

crissy esti senzationala si inca o data confirmi ce mamica extraordinara esti! Felicitari pentru sfaturi utile...Nu am putut sa ma abtin sa nu trag cu ochiul....Esti super

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Crispro daca nu esti impacata, poti suna la Happydent sa intrebi ce ar face ei in cazul vostru...nu cred sa nu-ti dea o parere. Ati luat periuta electrica? Are succes?

Crissy eu am framantat cel mai mult retete cu 1 kg de faina la masina, dar am lasat capacul deschis Bine, nici n-am lasat mult ca mi-era frica sa nu dea pe-afara. Cam dupa o ora am scos aluatul, am format cozonaci si i-am mai lasat o ora sa creasca in tavi. Eu din retete cu un kg faina fac cam 4 cozonaci medii sau 3 mari.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, am venit acasa de ceva timp, dar am facut niste burgers de okara, am avut o droaie de vase ramase de dimineata, pregatit lucrurile pt maine, nani la puiut si acuma sunt in patuc si eu..

La 'munci' e ok.. adica partea practica, ce am eu de facut, deja 75% din treburi le pot face. Partea care nu imi convine sunt conditiile. De la nicio sambata libera, sarbatori legale ioc (exceptie a 2-a zi de Craciun, a 2-a zi de Invierea Domnului si prima zi de Anul Nou). Salariul in cartea de munca putin peste minimul pe economie si mai sunt chestii pe care doar de la persoana pe care ar trebui sa o inlocuiesc le mai stiu.
Voi negocia la sange conditiile angajarii. Glumesc, dar chiar ma gandesc ca si angajaotorii astia ar trebui sa fie mai realisti. Dar na, astea cu o viziune asupra umanitatii si necesitatile angajatului sunt de domeniul fantasticului.
Sambata e liniste rau pe-acolo, de ce vor ca toti sa stea sa se lungeasca de plictiseala ..

Crissy, deci nexam efectum cu susanul?

Puiutz, nu are sens sa mai intervin, dar sper sa va ajute homeopatul, daca nu, clar un gastroenterolog bun!

Crisu', gata mami, linisteste-te cu dintocii lui Vladut. La cei defintivi va fi bine. Sper doar sa nu avanseze cariutele sa nu doara.

Frate-miu a luat Zymafluor de la cativa ani pana pe la 12 (?). Sunt pe concentratii diferite. Nu are pana acum nicio cariuta (eu la varsta lui deja ma puteam lauda cu cateva extractii . Mama mea deja plecase in Italia si a urmat curentul de acolo. Nu a avut nicio problema de sanatate pana acum.
Orice lucru care tine de sanatatea omului e controversata, se gasesc contestatari peste tot (la cate porcarii traim, respiram, bem si mancam ar trebui sa fim toti oale si ulcele, dar totusi sunt si cazuri in care mor oameni de cancer cu vieti moderate si stil sanatos, altii care sunt in extrema cealalta care bat 80 lejer..)
Nu i-am dat lui Vic fluor, dar nu exclud mai incolo, inainte de dantura definitiva. Mai vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Asteptam sa intre Alina, sa ne spuna cum a fost la munca. Colegii cum sunt? Daca ai pe langa tine barbati frumusei, trec mai repede sambetele.... E chiar nasol programul, dar mergi la ei pana iti gasesti altceva, nu? Si cu Victor cum faci, ca am pierdut pe undeva unde ai scris programul lui...

Eu sunt pe nicaieri...de miercuri il duc pe Raul la cresa. Maine merg eu in inspectie si miercuri merge Raul in inspectie...tb sa ne miscam repede, ca eu in sapt de dupa Paste sunt toata sapt la Cluj, la un curs si atunci Raul sta la ai mei, si nu mergem la cresa, si apoi pleaca bona, si vreau sa inceapa cresa pana ramanem fara bona. Ce propozitie lunga si fara sens am reusit sa fac...
Sa nu uit, fetele din Cluj, in sapt aia sper sa va gasiti o seara libera, sa iesim la agatat...sunt singura, fara barbat si copil

Si la casa am renuntat. Dupa o cearta f aprinsa cu ai mei, terminata cu trantit usi, bocete, etc...am ajuns al concluzia lor. Mai bine ne facem casa cum vrem noi. Asa ca azi am cautat teren, am si gasit, tata imi cumpara apartamentul sa il lase lui Raul si noi ne apucam de constructie...facem o casa , asa cum vrem...pe pamant, fara etaje.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

paula, si nu va ajunge mai mult? cosmin ce a zis? s-a gandit super tatal tau cu apartamentul.
alina, nu ai semnat contractul inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, nu stiu daca ne ajunge mai mult...probabil, desi dupa calculele lui Cosmin nu. De fapt ne gandim sa facem casa din lemn si sa o izolam bine. Eu la astea nu ma mai pricep...
Mie inca imi pare rau dupa casuta aia, ca asa sunt eu...mie cand mi se pune pata, imi tb acum, nu peste un an. In casa ne puteam muta intr-o luna maxim.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

lasa sa nu iti para rau. ca o sa fie cum iti doresti, chiar daca peste ceva timp. e posibil sa iesiti mai ieftin, daca nu va grabiti si gasiti mana de lucru buna si cinstita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ilinca, mercic de informatie.

Alina, nasol cu programul… Vorba Paulei, stai macar pana gasesti ceva mai bun. Bafta!

Paula, si eu sunt ca tine. Cand mi se pune pata, pai atunci vreau, nu pot avea rabdare sa astept prea mult. Dar pana la urma este o decizie buna sa faci casa exact pe placul tau, sa stii din ce o faci si cum o faci… mai ales atunci cand te pricepi cat de cat si poti sat ii cont de toate chestiile importante pt tine. Lasa ca va fi bine, si cine stie… la vara o sa zici si tu ca faci gratarul in curte ca Eladeea. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Hello fete dragi!!!
Va mai amintiti de noi?
Ce-i drept ca am avut o perioada foarte aglomerata si abia m-am strecurat sa va mai citesc cate putin si mai pe sarite.

Michelle, la multi ani fericiti!!! cu mare intarziere.
Bumblebee vreau sa te felicit pentru obtinerea postului.In ce priveste gafele de la interviuri cred ca asa ne simtim fiecare dintre noi, mai ales daca nu ne mai suna ramanem cu impresia ca am facut o gramada de greseli.Pe mine deocamdata nu m-a sunat nimeni sa ma cheme la interviu.
Cristina Serban, ma bucuram ca am si eu o mamica din acelasi oras si cand colo vrei sa maresti gasca de la Cluj.Nu-i nimic, sper ca acolo sa ai mai multe oportunitati in ce priveste munca.
Tina multumesc de informatie cu deschiderea noului magazin.Eu nu am reusit sa ajung week-end-ul asta, dar sper, dupa Pasti, daca mai avem finante, sa trecem si noi sa-l mai innoim pe Victoras.Sa stii ca si eu tot pampers nr 6 ii iau si olita nu vad sa vrea sa o foloseasca in curand.Lasa ca vine vara si-i lasam in fundul gol.
Histamina, ma bucur tare de strumf ca s-a vindecat.Mi-a scapat mie sau am inteles gresit, cumva l-ai intarcat?
Paula inteleg ca te-ai hotarat sa-l dai pe Raul la gradi. Aceeasi dilema o am si eu si sper sa ma ajute experientele voastre sa iau si eu o hotarare.
Michelle, am vazut-o pe Bianca pe tobogan si mi s-a parut ca se distreaza grozav asa ca acesta va fi cadoul de Paste pentru Victoras.
Ochidut imi pare rau de problemele financiare pe care le intampinati.
Puiutz mic, e clar ca trebuie incercat altceva cu Raducu. Ma alatur fetelor si te indemn sa mergi la un nutritionist bun.Cred ca ti-e foarte greu sa-i pregatesti meniul in fiecare zi pentru ca are multe restrictii.
Rodika , ma bucur ca Isa s-a acomodat usor la gradi. cucuiul nazdravanei.
Crispro, nu-ti face mustrari pentru cariutele lui Vladut.Tu l-ai ingrijit foarte bine, dar se vede treaba ca nu tine numai de asta.
Lui Victoras acum ii ies caninii.Are 4 masele, 8 dintisori si cei 2 canini care abia au spart.De data asta nu a mai facut febra si nici diaree deocamdata.In schimb am fost la tara si a papat LV si s-a iritat tare la fundulet.Dam cu Bepanthen si trece .Ii place mult afara si mai nou face scandal cand il bag in casa chiar daca e obosit.
A devenit mai alintat si testeaza limitele noastre.
Va doresc o noapte linistita si ma scuzati ca m-am intins ca o placinta.

Mergi la inceput