Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
ochidut spune:
ultima fraza era pt Adriana, dar l-am mancat pe a
si la propriu as mancaaaaa, imi e o foaameeeeee.... dar zielele astea nu am apucat sa am grija mea
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Histamina, si la Titan la etajul 1 avea incaltaminte guban. Mie mi-a fost rau toata ziua. M-am trezit cu niste dureri de stomac care s-au transformat in durere de cap si stare de voma. Am si dormit doua ture pana acum, parca mi-e mai bine Adriana, tu cand mai ajungi la analize? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
daaa, aveau la titan??? doamne, cateodata chiar am impresia ca traiesc in plop
ai grija de tine, sa nu fie ceva gen enteroviroza..
de Larisa Ioana 24.06.2010
saddie spune:
Ochidut sunt alaturi de voi dar momentan nu ma pot aduna. Acum doua nopti mi-a murit pisicuta dupa mult chin. Eu stiu ca unii nu inteleg dar daca imi mai spune unul ca "era doar o pisica" jur ca il pocnesc.
Cand vrei papa bun si n-ai timp/chef sa faci baga o comanda la Fibrio si o sa te lingi pe degete. Gatesc excelent cu/fara proteina animala si chiar raw. Eu o sa dau comanda la ei de cozonaci si pasca. Culmea ca sunt si cu indice glicemic mic asa ca nu se vede la cantar
puiutz_mic spune:
Stefania Paste fericit si voua! Sau deja l-ati sarbatorit? Ce mai fac comorile tale? Dar tu? Sper ca sunteti bine cu totii!
Saddie imi pare rau ca ti-a murit pisicuta! Dupa un timp, poate va luati alta sau un catelus ?
Anca da, stiu ca e important remediul de baza al persoanei respective, dar uite ca ieri la consultatie am uitat sa intreb si asta, iar homeopata a fost cam grabita. Noua ne-a dat tratament pe 10 zile (acelasi tratament zilnic) si apoi o alta combinatie de remedii, plus Colostrum cu probiotice timp de 3 luni. Si eu sper sa rezolvam pe Raducu cu tratamentul homeopat! Ai putea sa-mi dai mai multe detalii legate de tipul pacientului?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
citat din mesajul lui matusa77 Oana, m-ai terminat cu Guban , ce pereche ai luat? Sa- i porti sanatoasa! mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
modelul nu e pe site
dar iti explic eu piele intoarsa neagra, platforma si toc gros
Odeta imi pare rau ca treci printr-o perioada grea
Puiutz 220 lei la reducere
Adriana stai mami ca la fel de "ignoranta" eram si eu...habar nu aveam ca se mai vand la noi in magazine nu stiu de ce ramasesem in minte cu informatia ca dupa privatizare lucrau doar pentru export
uite ca am gasit www.ammauri.ro/cumpara/pantofi-guban-model-849-rosu-2092886#axzz1rjaJC1tt" target="_blank">modelul, dar pe negru
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Stefania Paste fericit si voua! Sau deja l-ati sarbatorit? Ce mai fac comorile tale? Dar tu? Sper ca sunteti bine cu totii! Saddie imi pare rau ca ti-a murit pisicuta! Dupa un timp, poate va luati alta sau un catelus ? Anca da, stiu ca e important remediul de baza al persoanei respective, dar uite ca ieri la consultatie am uitat sa intreb si asta, iar homeopata a fost cam grabita. Noua ne-a dat tratament pe 10 zile (acelasi tratament zilnic) si apoi o alta combinatie de remedii, plus Colostrum cu probiotice timp de 3 luni. Si eu sper sa rezolvam pe Raducu cu tratamentul homeopat! Ai putea sa-mi dai mai multe detalii legate de tipul pacientului? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Nu stiu cum stabilesc homeopatii tipul de baza al pacientului, dar as putea sa iti descriu cum a decurs consultatia in cazul lui Vladut!
Stiu doar ca la copii se schimba in functie de raspunsul la tratament!
De exemplu, Vlad a fost initial calcareea carbonica, iar dupa prima tura de tratament s-a schimbat in calcareea phosphorica pentru faptul ca a aceeptat laptele (vlad a baut lapte doar in somn nu a cerut niciodata de buna voie) si sucul de fructe!
Consultatia a durat o ora jumatate doua timp in care pe mine m-a intrebat tot despre el de la cum a decurs sarcina pana la ziua in care eram in cabinet la consultatie!
Pe Vlad l-a lasat sa se joace prin cabinet si l-a observat la final l-a consultat din cap pana in picioare, inclusiv scrotul sa vada daca are testicolele coborate.
Mi-a scris reteta mi-a explicat cam fiecare remediu in parte ce face!
A fost un consult facut ff profesionist!
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad dar sa sti ca "a sti" se scrie cu un singur i, conform dex! nu o sa pun toata explicatia gasita pe net, ocupa prea mult spatiu! |
sa stii ca a sti la infinitiv se scrie un singur i, dar la persoana a II-a indicativ prezent (adica tu stii, tu nu stii), la conjunctiv prezent (tu sa stii, sa nu stii) si viitorul derivat de la conjunctiv prezent (o sa stii , o sa nu stii) sunt exceptii! acuma o sa ne luam si de unde se pune virgula si unde nu (nicidecum intre subiect si predicat). no, ce sa-i faci?? unele defecte profesionale raman pe viata . stiu ca nici "no" nu e corect, dar is ardeleanca si trebuie s-o arat pe toate partile
edit: nu-s la curent cu toate noutatile gramaticale, daca s-a taiat i de peste tot, atunci mea culpa
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
histamina spune:
rody are dreptate.
pers a II a indicativ, are doi i
tu stii.
in dex e doar cu un i intrucat e forma de infinitiv a sti, a citi, a privi.
pupacim delfinoasele.
ma duc dupa miel.
rodyka spune:
am si eu o zi de stat acasa si in loc sa ma bucur de compania voastra, intru in polemici care nu-s ale mele
n-am rezolvat mare lucru desi am strabatut orasul in lung si-n lat . Isa e mai bine, a mancat o punga de pufuleti in carucior ( sau ??), e fara febra, o calareste pe sora-sa si am vazut-o zambind
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)