Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
crissteo spune:
Mamici dragi, trec si eu scurt sa va salut si sa va doresc o saptamana linistita, cu adevarat MARE!
Saddie, .
Crispro, sanatate multa lui Vladutu!
Si Isei si tuturor copiilor bolnaviori! Am citit cate ceva din urma, dar m-am pierdut printre explicatii gramaticale, care nu prezinta interes pentru mine pe acest forum. Deci,am ramas asa de in urma, incat nu prea am ce sa va zic.
Noi suntem bine, am copii mari, caposi, care vor sa faca numai ca ei, sa mearga pe unde vor, sa doarma cand vor, stiti voi, asa, normali adica. Si cand copiii mei sunt mai caposi, gasesc in parc mamici care parca sunt si ele capoase sau atotstiutoare, azi nu stiu ce fata aveam dar am gasit o mamica care mi-a explicat cateva minute ca mai bine il las pe albert intr-o jucarie care se invarte, eu nu si nu, albert era cam adormit si stiam ca nu se poate tine, restul copiilor erau mai mari, ea- dar lasati-l doamna si ep el, alber se tragea spre jucarie daca a auzit despre ce-i vorba, pana la urma l-am lasat ca incepuse sa planga, dar il tineam eu- ea - dar lasati-l ca e mare se tine singur. Teo se dadea si el,avea o pereche de ochelari in mana, pe care i-a pus pe masuta care se afla la mijlocul jucariei. eu- te rog sa-i iei, mamica de mai sus- dar lasati-l doamna ca nu-i fura nimeni, eu incerc sa fiu amabila si zic, n-am banuit ca-i fura cineva, doar ca ceillati copii, toti mai mici decat teo se pot intinde sa-i ia si pot sa cada. Ea zice, nu cred, ca sunt mari, aveau cam 2 ani copii. Si se intind 2 dintre ei. Am plecat si am lasat-o, dar m-am enervat. Apoi mi-a trecut, mi-am amintit ca nu apreciez deloc sfaturile date atunci cand nu ti le cere nimeni. Eu zic ca alea nu-s sfaturi, sunt bagari in seama, sau hai sa ma dau mare. Atat, astept sa ies cu ei si dupa amiaza, ca e asa frumos afara.
Crissy, nu mai stiu, ati fost la medic? Iertare, am ramas in urma, poate ai povestit deja
Pupam mamici si copii voinici!
bumblebee spune:
Scurt, ca nu prea e timp.
Vad ca va pregatiti de cozonaci, maine seara cred ca Miranda (masina de paine, asa am numit-o ) va pregati aluatul iar eu il voi prlua cu atentie. Eu pun compozitie pt 2 tavi, nu mai stiu exact reteta, ca m-am inspirat din 2 retete de la voi.
cucuiul lui Ducu cel nazdravan.
Crisu', imi pare rau ca iar cu antibiotice .. Oare daca il duci la un homeopat dup-aia? Poate va da ceva sa va puneti pe picioare, parca e prea mult.. Sanatate multa!
Testicule, cred ca ar remarca medicul orice problema.
Uff, Alice, iar ti-e soacra pe cap?? Asta cu slaninutele ma baga si pe mine in toate bolile. Parca se incuie la cap, parca uita desanatate, binele copilului si alte consecinte ale abuzului de orice 'bunatati'. Ca 2 kg o fi oricum, dar nu putin..
Vroiam sa mai scriu, saa va mai citesc, dar mi-a venit teancul de facturi. Va cu drag si daca reusesc, mai intru acasa.. Dar nu prea cred ca vi avea timp.
adrianaBuc spune:
ochidut, Rebeca e o scumpa. O iubeste mult pe Natalia. Ii scoate manusile (i le scotea, ca acum nu ii mai pun deloc din cauza ei) si ii da toate jucariile ei, ii canta cand plange, si cand ii aspir nasucul Nataliei plange cu lacrimi mari de tot " nu vuvu la bebe" . vuvu e aspiratorul. Bine, acum vrea si ea in leagan, pe patura de activitati, d-astea. Cand ii dau Nataliei laptic din biberon, pandeste biberonul sa bea si ea din lapticul copilului (ocazie cu care mai gusta si ea laptic de la mami).
alice, dupa sarbatori merg la analize, ca acum sunt falita. . Abia astept sa scap si de stresul asta.
stefania, nu ai mai dat pe aici de ceva timp. Sarbatori fericite si tie!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
anca_vlad spune:
saddie imi pare rau pt voi, am avut o pisicuta timp de 11 ani si stiu cum este cand se intampla sa nu mai fie mai ales dupa o suferinta! Si a noastra a suferit destul de mult am alergat cu ea la doctori de ff multe ori, dar cand ne-a spus ca nu mai are ce sa faca pt ea a fost ff trist, noua ne-a recomandat sa ii curmam suferinta pt ca avea dureri ff mari, la un moment dat am ascultat sfatul medicului!
Era membru in familie cu drepturi depline!
Urmatorul an de Paste am primit un pui de motanel care nu i-a luat locul, dar ne-a facut sa zambim!
baby78 spune:
saddie imi pare rau pt pisicuta si stiu ca este tare greu...La mama am avut 2 catei(nu in acelasi timp) si stiu ca dupa fiecare am suferit ca si cand am pierdut un membru al familiei...Cine nu are animal langa el nu intelege...Nici mama mea nu intelegea oamenii care vorbeau cu cateii de parca erau persoane iar in momentul in care l-a avut si s-a atasat de el ii parea tare rau de cum gandea inainte
Macar gandeste-te ca a avut o viata frumoasa in familia voastra...a fost iubita si nu i-a lipsit nimic
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
21+
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
nu prea mai am timp, n-am reusit sa ma citesc decat pe sarite pe forum...incerc sa ma apuc si eu de business, si asta imi ocupa mult timp...cautat furnizori, trimis cereri de oferte, negocieri, etc. plus ca acu de cand ne-am vandut ap trebuie sa gasesc o locatie unde sa ne ducem mobila si toate cele, caut o varianta ieftina...apoi din toamna vom vedea ce si cum...
admir mamicile care muncesc cu norma intreaga si isi fac timp si de forum si alte cele..
crispro, rodi, sanatate puilor!
la fel si lui Raducu, sper sa va ajute tratamentul homeopat...
saddie, eu una te inteleg...am avut o catelusa pe care am iubit-o ca pe copilul nostru...si cand a murit...
oana, Guban???? si eu vreaaaaaaauuuuuuuu!!! am mare nevoie de niste pantofi cu toc si calapod bun...ca ceea ce am parca ma deranjeaza toti...mai ales dupa ce am nascut si am umblat doar cu pantofi sport si adidasi...
chiar asa: voi ce pantofi cu toc purtati, dar care sa fie super comozi??
bumble iubita, n-am reusit sa intru sa-ti urez mult noroc la job, dar o fac acum...doamne ajuta sa iti mearga bine, aici sau oriunde altundeva!
paula, citeam ca v-ati luat teren...super...lasa ca e mai bine sa va faceti casuta asa cum vreti, totusi... chiar daca asta inseamna s-o terminati mai tarziu...
nu stiu ce-am vrut sa va mai spun...
oricum, daca nu mai reusesc sa intru, va urez:
SARBATORI LUMINATE, LINISTITE, PLINE DE GANDURI BUNE, SPERANTA SI INCREDERE IN VIITOR!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Salutare.
Deci nu ma pot abtine- se vb de pantofi!!!
Mie nu-mi prea plac tocurile intermediare. Ori f inalte, ori deloc.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
pufescu spune:
Am primit raportul zilnic,piciu e in extaz ca sta afara toata ziua,are verisori,animale,bunici si strabunici sa il caute intre coarne...tocmai se dadea pe drum cu bicicleta(bicicleta fara pedale,noi o sa trecem direct la bicicleta fara trici :) ...cautati pe net balance bike si o sa va minunati,eu am aflat de la ele de la fratemiu care e mare biciclist si le-a luat unele second la puradei). Pustiu e fascinat,azi a dat de bici si a fost dragoste la prima vedere. Alearga,mananca de sparge si surprinzator, doarme cate 3 ore la pranz!!!sper sa il tina, o sa ii schimb programul ca sa il preiau pe asta nou ca e prea frumos :).Norocul e ca are multi adulti care alearga dupa el cu randul asa ca reusesc sa il oboseasca oarecum...scarile le urca si de 40-50 de ori pe zi =)).
Cu meniul e relativ simplu ca saptamana asta chiar si ai mei tin post :). Mama a venit o saptamana la training(cand speram ca ma descurc eu cumva cu toate...), i-am aratat cateva retete favorite,are cartea cu copilul vegetarian plus ii dau indicatii la telefon sau pe net. Toata lumea se disteaza cu topaie el de fericire cand ii dai ulei de in sau ciorba de urzici :) . Nu a fost interesat deloc de TV sau de mancarici care nu sunt pe lista...e de bine. Daca merge asa bine cred ca ne planificam si o vacanta de o saptamana doar noi doi...ca sa mai facem unul =))
Alice_Elena spune:
Adriana, asa face si mara :)))) cu leaganul si paturica. Chiar si in patut se pune. Lapte de al meu a baut o singura data, vreo 20 ml doar si mai vroia "atu", dar cum al meu nu vrea cu biberonul nu prea are ce sa mai prinda.
Ma bucur ca s-a potolit rrebe, ca stiu cum au fost pt mine primele saptamani
Alice_Elena spune:
Pufescu, sau poate una :)
Am vazut bicicletele. Sunt tari. Am vazut si prin parc dar nu le-am dat importanta. Cred ca pe o d-asta mi-ar placea si mie sa merg, ca pe d-aia cu pedale nu mi-a placut niciodata. Nici nu stiu
Mie cu role imi place sa ma dau