Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
puiutz_mic spune:
Fetele, va multumesc pentru opinii legat de coborarea testiculelor (cred ca daca voi citi peste 20 de ani postarile mele o sa ma umfle rasul )!
Paula si medicul nostru de familie si ceilalti 2 pediatri i-au verificat puta lui Raducu, dar doar penisul, nu si scrotul. Toti se ingrijorau de fimoza, nu de testicule. Parerea mea este sa intrebi data viitoare, nu fi sigura ca se verifica tot...in afara de situatia in care stii sigur ca poti avea 100% incredere in pediatrul lui Raul.
Sper sa nu te fi suparat, dar ma gandesc ca un lucru care pare acum minor, neverificat la timp, poate avea repercursiuni triste la varsta de adult a baietelului.
Alice - si Marius urmeaza vreun tratament sau o dieta pentru scaderea colesterolului? Nu vreau sa te ingrijorezi, dar na...asta cu colesterolul chiar trebuie tinuta sub control la orice varsta. Sanatate multa si grasimi cat mai putine!
Crispro of, bietul Vladut, dar ce amigdalite complicate face! Poate ca are polipii mariti? Parca e una din cele mai frecvente cauze. Si eu faceam amigdalita f.f. des si nu-mi trecea decat cu antibiotic, pana am fost operata la 7 ani. Dupa operatie maica-mea a aflat ca mi-a scos si polipii, ca erau cam mari
Si pe Raducu il suspectez de polipi mariti, deoarece cam sforaie...
de noapte buna, nu stiu daca mai intru in seara asta ca sunt rupta d oboseala, a fost o zi destul de aglomerata, Raducu nu a vrut sa doarma la pranz, a adormit pe la 4 si ceva abia...de mancat...ca de obicei, dar i-am dat doar friptura si peste inca o ora mar copt, ca sa nu sarim o masa. Acum bazaie dupa laptic deja.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Elena, nu, nu ...ca nu se uita numai la puta, ci si la scrot si le simt eu la mana. Si se vad...sau nu vb de acelasi lucru ( ca eu cred ca se vede daca nu ii e coborat testicolul, nu?
Oricum, bineinteles ca intreb la urm vizita, desi eu sper sa fie cat mai tarziu, adica la 2 ani...la urm control si nu din cauza vreunei raceli...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Alice_Elena spune:
Paula, este buna soacra da. Ne-a ajutat super mult de cand am nascut. Ca mai da ea cu bata in balta, sau ca nu avem aceeasi conceptie despre cum trebuie crescut si educat un copil, e altceva am motive sa ma plang la voi, sa va fac capul mare.
Elena, marius nu urmeaza nici un tratament. As vrea dar nu cred ca am sanse. Si decat sa ma enervez cu el mai bine incerc sa ii reglez din alimentatie. In ultima vreme a mancat mai multe legume, ierburi, mai putina carne sau prajeli. Acum ca a venit maicasa iar o sa ii faca friptura cu cartofi prajiti oricat mi-as bate eu gura.
Daca stiti ceva remedii impotriva colesterolului, va rog sa-mi spuneti
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Paula, este buna soacra da. Ne-a ajutat super mult de cand am nascut. Ca mai da ea cu bata in balta, sau ca nu avem aceeasi conceptie despre cum trebuie crescut si educat un copil, e altceva am motive sa ma plang la voi, sa va fac capul mare. Elena, marius nu urmeaza nici un tratament. As vrea dar nu cred ca am sanse. Si decat sa ma enervez cu el mai bine incerc sa ii reglez din alimentatie. In ultima vreme a mancat mai multe legume, ierburi, mai putina carne sau prajeli. Acum ca a venit maicasa iar o sa ii faca friptura cu cartofi prajiti oricat mi-as bate eu gura. Daca stiti ceva remedii impotriva colesterolului, va rog sa-mi spuneti Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice, sotul meu ia capsule cu omega 3, timp de 3 luni apoi repeta analizele. A mai facut o cura si i-a mers bine. El nu mananca grasimi deloc, presupun ca e din cauza stresului
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
nici nu mai stiu de cand nu am mai scris aici , dar v-am citit si is pe-aproape
vreau s-o pup pe bumble si sa-i doresc serviciu usor si placut
laurika, poze?!
crispro, Isa e solidara cu Vladut: amigdalita are si ea
nu-s in stare sa scriu mai mult, am pus cateva poze din aprilie
cu amigdalita nu mai zic nimic, am scris pe fb si sa nu ma repet ca tiganul
noapte buna, delfinariu
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Bumblebee, bafta multa cu jobul! Ca tot vreau sa iti zic si am uitat... V sta cu soacra? Cum e?
Ma dor rau spatele ca l-am carat mult pe v in brate ieri, ca a fost cam marait. Si ieri toata ziua am fost numai eu cu el. Acum m-am trezit de durere de spate si am venit langa V, doarme, dar vroiam sa il verific, ca nu imi vine a crede ca pana la ora asta nici nu a scancit :)
Rodi, imi pare tare rau de Isa bolnavioara :( Sanatate multa, draga de ea!
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
oameni buni,haideti sa nu sarim sa corectam cu aciditate.se poate face in PM.
nu ne etalam studiile,ca-s irelevante in meseria de mama.aici ai nevoie de alte calificari..............
alice, tu, ce-mi lipsea soacra ta.
chiar ma intrebam cand revine!
rodyka spune:
Žneatza delfinariu!
dau multa multa si buna tare, si cate-o raza de soare tropical
Isa a dormit bine de la 3.30 dar, de cate ori m-am trezit, o simteam inca fierbinte. de respirat respira bine, n-a cerut nici apa nici lapte, sa vedem cum evolueaza azi... uite-asa prind si eu o zi libera, dar in care am de umblat in oras in toate partile
ma duc sa-mi fac un capuccino si cacao cu lapte Mariei. revin
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui histamina oameni buni,haideti sa nu sarim sa corectam cu aciditate.se poate face in PM. nu ne etalam studiile,ca-s irelevante in meseria de mama.aici ai nevoie de alte calificari.............. alice, tu, ce-mi lipsea soacra ta. chiar ma intrebam cand revine! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
te rog si va rog chiar sa imi aratati mesajul sau postul unde mi-am etalat studiile, sau am spus ceva in acest sens!
chiar devine agasanta traba aceasta am facut o observatie acolo unde am gasit-o pe forum intr-un spatiu public, daca imi era trimisa pe pm o rezolvam acolo!
gabrielaene spune:
citat din mesajul lui rodyka Žneatza delfinariu! dau multa multa si buna tare, si cate-o raza de soare tropical Isa a dormit bine de la 3.30 dar, de cate ori m-am trezit, o simteam inca fierbinte. de respirat respira bine, n-a cerut nici apa nici lapte, sa vedem cum evolueaza azi... uite-asa prind si eu o zi libera, dar in care am de umblat in oras in toate partile ma duc sa-mi fac un capuccino si cacao cu lapte Mariei. revin Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Neatza si de la noi
Rody de acum daca e pe tratament probabil de maine va scapa de febra si va incepe incet incet sa si pape. Acolo cum e cand copilul e bolnav? Iti poti lua concediu medical?
Sanatate multa de la noi!
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008