Strugurasi de Sept-Oct 2011 *52*
Raspunsuri - Pagina 3
nanna_mika spune:
Jade - botezam. O fetita pe nume Anastasia . Am cam cumparat ce imi trebuie, mai am de luat prosopele, crasma, ulei. Cam atat, sper sa nu fi uitat ceva
Bunny - cred ca e f buna pt clatite branzica! Ce idee mi-ai dat si mie! Cu niste zahar vanilat, eventual niste stafide...yamiiii. Am pus lapte gras, 3,5, bio. Voi incerca sa incheg si cu suc de porto. Ma gandesc ca e mai gustoasa!
Sanziana - bine ai venit! Sa iti traiasca baietelul! Cum il cheama? ( daca ai spus...scuze)
sanziana25 spune:
Numele bibicului meu e Radu.
Fetelor, pe la cate luni s-au intors bebeii vostri singuri pe burta?
Al meu la 5 luni jumatate, se pare ca tot nu are de gand....mai degraba se ridicxa cu capul inainte si cand ii dau manutele hop in fund...
nanna_mika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana cum se face branza cu portocala? adik cat lapte cata porto? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Eu nu am facut asa pana acum. Vreau sa incerc. Auzisem de metoda asta la Ooka, am cerut detalii, dar cred ca nu a observat, ca nu a raspuns . Voi incerca la fel ca si cu lamaia.
ooka spune:
salu
Nanna, pui in lapte suc de portocale cam 50ml la 200ml lapte si iese o chestie mai zemoasa decat daca ai face cu lamaie, scuze ca nu am raspuns. Eu ii dadem cu dovlecel aburit. Daca faci o portie mai mare pentru adulti as pune jumate jumate, lamaie si portocala.
nanna_mika spune:
Ooka - multam de raspuns. voi incerca asa. Cred ca e mai aromata decat cu lamaie. Zoica ce mai papa?
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanziana25 Numele bibicului meu e Radu. Fetelor, pe la cate luni s-au intors bebeii vostri singuri pe burta? Al meu la 5 luni jumatate, se pare ca tot nu are de gand....mai degraba se ridicxa cu capul inainte si cand ii dau manutele hop in fund... |
A mea are 6 luni si 1O zile si vad ca nu are de gand sa se intoarca pe nici o parte, nici frate-su nu s-a intors..pe la 9 luni s-a ridicat direct in picioare
fetele cu branza, sa-mi dati si mie pasii exacti si cantitatile milimetrice ca-s tare tuta la cap. branza. stiu ca am incercat la dani si cu lamaie sa-i fac si cu calciu lactic mi se pare, si nu mi-a iesit.
am vazut ieri kefir ecologic in carrefur, mi-am adus aminte cand cumparam eu dala...nu cred ca Noa v-a pune gurita pe asa ceva, are un gust foarte pronuntat, mai degraba cumpar iaurt Nestle pt bebei facut cu formula vreo luna-doua...apoi trecem la iaurtele normale
May3 spune:
salut. si eu vreau sa fac branzica si nu stiu cum :D am pastile de calciu lactic.
mikkaaaa, ce mai papati? cum sunteti?
noi am papat dovleac copt. ii mai facem maine pt 2 zile, apoi incerc iar morcov, dar il bag in combinatie cu pastarnac.
la ce masurati voi mancarica? ca vad ca vorbiti in grame. eu ii dau pana nu mai deschide gurita. n-am cantarit. apoi ii ofer laptic cat vrea.