Strugurasi de Sept-Oct 2011 *52*
Raspunsuri - Pagina 11
mikka11 spune:
Marryan, ce dulcica e Lera
ce iti mai face degetul?
jade si eu cred ca e vorba de ceva alergie la vreun aliment...
Sei, ce bine mananca Ela! si-a scos vreo masa de laptic?
ce vrei sa spui cu vechea lege?
LenaC spune:
Sei, sarumana pentru sustinere
Apropo de lege... presupun ca nu se aplica retroactiv?
Si Maia doarme foarte putin ziua. 1h adunat, cateodata nici atat. Azi a dormit de 3 ori cam 10-15 minute tura. si ma gandeam k o sa doarma mai mult dupa ce am impartasit-o... da, fix 10 minute a dormit
seidana spune:
Mikka.. cica din al doilea trimestru hotarasc (guvernu asta drag-in campanie fiind )daca se va acorda iar 85 % si 2 ani... oricum vom vedea ...
LENA.. cica retroactiv se acorda, insa daca stau sa rumeg stirea nu asa ar reiesi.. Poate gasesti stirea pe A1
seidana spune:
Mikka.. da si-a scos o masa.. azi a papat lapte la 8.30, si urmatoarea la 13.30, insa doar catva min pt somn
noapte buna
oanaiasi spune:
Neata,
ma duc si eu s caut legea desi sunt convinsa ca noi primim ciuciu. la noi la 2 ani ne e plafonata suma..ar insemna sa scoata plafonul, sa recalculeze tot si sa plateasca din urma...si nu cred.
vor face asa probabil: se aplica tuturor mamelor care au nascut dupa 1 ian 2012...
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
klau_ditza spune:
neata
sei daca se va vota legea, mai mult ca sigur ca nu se aplica si la noi....
It's a boy !!!
JadeJador spune:
vedeti aici stirea http://observator.a1.ro/social/Guvernul-ia-in-calcul-revenirea-la-vechile-indemni_58466.html
_
de T 7+
mikka11 spune:
neata
bravo Lali, sa ai spor!
Intrebare: ce stiti despre produsele BBcom bio organics ( de la laboratoire sicobel)?Le-a folosit cineva? Intreb pt ca fina mea a folosit la cel mic pe fata, avea o forma usoara de dermatita si i-a trecut...
Lena, scriai acum ceva vreme despre cremele de protectie solara, m-am pus si eu pe citit.Am ajuns la concluzia ca mai bine o protejez cu o crema naturala gen unt de cocos sau shea , se pare ca au ecran solar, ii pun palarie, pun umbrela la carut, chestii din astea. Daca e nevoie neaparat, ma ales cand mergem la mare, voi cumpara crema Badger, am citit despre ea numai de bine (desi pt mine e al naibii de scumpa).