Rautatea umana
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
S-a intors pisicuta mea!!! Nu e ranita, e speriata, e flaminda rau... are blana curata, deci nu cred ca a stat pe afara, cred ca a fost inchisa undeva.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
mihaela_s spune:
Nelia, ce ma bucur! Sa stii ca se intampla sa intre prin garaje si sa ramana inchise...am patit si noi cu motanul nostru (nu, nu umbla la gagici ca e castrat). Dar ce am citit despre adaposturile de pisici de la voi...fara cuvinte. Noi am fost cea care exista la noi in oras, e foarte bine intretinuta, pisicile stau OK acolo, le tin pana mor. Mai mereu merge lume si adopta.
La noi e o moda tare urata...insula e zona turistica vara, vin foarte multi turisti, multi stau 3-4 luni aici, au case, cabane...si isi iau o pisica...pe care o abandoneaza toamna cand pleaca :((. Am aflat asta cand s-a pierdut motanul nostru si l-am recuperat dupa o saptamana, l-am gasit in anunt in ziar, dat de tipa la care era (departe de casa noastra...). Ea mi-s povestit ca a crezut ca e un pisic din acela, era in septembrie...
Scuze de off-topic.
iulia_b spune:
Dupa asa mesaje emotionante ma astept ca lumea cel putin, aia care scrie asa frumos sa fie vegetariana. ca altfel nu vad cum ti-ar fi mila de un catel dar de un miel smuls de timpuriu de la tata mamei lui, nu. Sau de un vitelus mititel si dragalas sau un puisor. ori esti bun si ptotejezi viata in orice forma ar fi, ori ....
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b Dupa asa mesaje emotionante ma astept ca lumea cel putin, aia care scrie asa frumos sa fie vegetariana. ca altfel nu vad cum ti-ar fi mila de un catel dar de un miel smuls de timpuriu de la tata mamei lui, nu. Sau de un vitelus mititel si dragalas sau un puisor. ori esti bun si ptotejezi viata in orice forma ar fi, ori .... |
Am auzit ca exista o varietate de vegetarieni care refuza sa smulga morcovii din pamant sa-i manance, pe motiv ca i-ar ucide. Astia se zice ca mananca numai vegetale "moarte" gata, de ex. fructe cazute din copac.
Saracii, ce foame or face... sper ca sunt totusi rari oamenii astia... altfel ar fi pline spitalele de anemici.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui nelia S-a intors pisicuta mea!!! Nu e ranita, e speriata, e flaminda rau... are blana curata, deci nu cred ca a stat pe afara, cred ca a fost inchisa undeva. Cornelia Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung) |
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui iulia_b Dupa asa mesaje emotionante ma astept ca lumea cel putin, aia care scrie asa frumos sa fie vegetariana. ca altfel nu vad cum ti-ar fi mila de un catel dar de un miel smuls de timpuriu de la tata mamei lui, nu. Sau de un vitelus mititel si dragalas sau un puisor. ori esti bun si ptotejezi viata in orice forma ar fi, ori .... |
Surpraiz! Unii chiar sunt!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
b.nica spune:
Aoleu ce indiferenta printre unii dintre voi!
Daca te atasezi de un animalut ca tot romanul bun si iubitor acesta il include in familie, asa se intampla si la noi in familie!
Este cert ca relatia stapan-animal este unica si poate sa fie invidiata de multi din cauza puterii ei!
Nu cumva aceasta relatie sa deranjeze pe unii singuratici si cu sufletul uscat?
andacos spune:
Pfua...ce-mi place cind apar mesaje de astea lacrimogene,care impart din start prin contzinutul lor ,oamenii in buni si rai!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
b.nica spune:
citat din mesajul lui andacos Pfua...ce-mi place cind apar mesaje de astea lacrimogene,care impart din start prin contzinutul lor ,oamenii in buni si rai! Dana |
Lacrimogene sau nu dar nu cumva sunt ca o oglinda pt. unii?
Apropos de rautate!
iulia_b spune:
B.nica, dar tu din start pui mai prejos animalul, cum adica stapan-animal? Adica om-animal ai vrut sa spui, nu?