Rautatea umana
Raspunsuri - Pagina 9
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b B.nica, dar tu din start pui mai prejos animalul, cum adica stapan-animal? Adica om-animal ai vrut sa spui, nu? |
Pot sa-ti explic pt. ca am impresia ca nu ai avut un animal in grije, animalutul(caine, pisica, etc.) te priveste ca pe un stapan de care depinde si pe care trebuie sa-l respecte si sa-l iubeasca.
Daca nu te arati drept stapan animalutul nu te ia in seama!Asta este legea in lumea lor!
Uite iti fac o confidenta dura pt. mine!Pisicul meu cred ca este fiinta care ma iubeste cel mai mult in lumea asta!
gaba-rema spune:
Eu nu cred ca toti iubitorii de animale cu sau fara stapan sunt automat oameni buni. Reciproc, nu toti cei care ar vrea sa fie starpite animalele vagaboande sunt automat oameni rai.
b.nica spune:
citat din mesajul lui gaba-rema Eu nu cred ca toti iubitorii de animale cu sau fara stapan sunt automat oameni buni. Reciproc, nu toti cei care ar vrea sa fie starpite animalele vagaboande sunt automat oameni rai. |
F. frumos din partea ta dar cum vezi rezolvata problema?
andacos spune:
b.nica,topicul cu rezolvarea problemelor,e in alta parte,un subiect mai jos!
gaba-rema(nu te-am mai vazut d emult pe forum!!!)ai surprins exact ceea ce trebuie(eu iar nu pot da quote din pacate si nici edita mesajele)cu mesajul tau,mie imi place este exact ca la orice subiect provocator de scandaluri,lacrimogeniifac din start impartzirea in buni si rai!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Nu pot edita postul anterior sa corectez bilba facuta!Traiesc cu asta!
Dana
b.nica spune:
citat din mesajul lui andacos b.nica,topicul cu rezolvarea problemelor,e in alta parte,un subiect mai jos! gaba-rema(nu te-am mai vazut d emult pe forum!!!)ai surprins exact ceea ce trebuie(eu iar nu pot da quote din pacate si nici edita mesajele)cu mesajul tau,mie imi place este exact ca la orice subiect provocator de scandaluri,lacrimogeniifac din start impartzirea in buni si rai! Dana |
Haidade!
andacos spune:
b.nica,daca as putea sa dau quote,tzi-as arata cel putzin 3 mesaje care fac impartzirea asta,asa voalat dar na'...nu suntem asa fraieri sa nu ne prindem!
Culmea este (pentru mine)ca pe la alte subiecte se striga (la fel de tare)ca de fapt nu exista oameni rai!
Asa ca...!!!!
Dana
Androix spune:
citat din mesajul lui andacos (eu iar nu pot da quote din pacate si nici edita mesajele) Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
[] bla bla bla [] in prima paranteza patrata scrii quote si in a doua mai pui in slash in fata /quote. Bla bla-ul il iei cu copy paste. Daca nici ala nu functioneaza atunci tre sa schimbi dinozaurul, ori ca e pisiul ori browserul.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
Androixo,am mama draga ceva probleme tehnice,am scris si la rubrica respectiva...ce sa fac acum,nu pot si gata!
Dana
Androix spune:
Pai, aia e, problema e de la tine, ori din calculator, ori din browser. Cu ce te dai pe net?
Sau poti sa rezolvi "manual" cum ti-am explicat
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!