LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Olga, ce frumoase sunt si pozele cu Chiti mica !! frumusica de mica
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Am trimis in sfarsit cateva poze cu camera Evei pe mailul comun. Peretele cu comoda (care e cam sec acum) va fi pe viitor decorat cu mai multe rame foto cu paspartu, pe care le ador . Iar canapeaua o sa zboare si o sa fie inlocuita de un cort. So...use your imagination
inapreda spune:
Olga numai acum am venit din oras. Dar nu-i bai ca nu mi-e urgent; nu trebuie sa mergi special pentru mine; cind mai ai tu drum acolo e ok.
PS. Te rog sa-mi mai trimiti o data adresa de livrare; uit mereu sa o salvez undeva
inapreda spune:
Anamariame , frumos ti-au iesit toate, nu ma mir ca Eva mica e mega-incintata.
Ce aparat are Eva in poza? E de jucarie? Daca da, ce "stie" sa faca?
PS. Ca tin neaparat sa mai spun o data ca Eva e titi rau. De cite ori ma uit la pozele voastre, ma minnez cit e de mare si ce atitudine de domnisoara are
inapreda spune:
Novus, ma bucur ca v-ati distrat si ca Ada s-a simtit bine. Cit despre Pisi, nu-mi fac probleme: stiu eu ca stii tu cum sa te revansezi.
inapreda spune:
Anaan, sa nu crezi ca am sarit mesajul tau; in gind m-am bucurat ca excursia a fost una reusita, in ciuda micilor neintelegeri, inerente cind e vorba de un grup.
Ma bucur si ca ai reusit sa shoppinguiesti cite ceva. Stiam de mai multa vreme ca esti fan Kiabi. Cum sint preturile acolo.
Te , sperind ca sinteti sanatosi si in forma cu totii.
novus spune:
Anamariame, foarte frumoasa camera Evei , imi place tapetul , imi place mobila alba si cred ca o sa arate tare bine si cortul amenajat in locul canapelei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Multumesc, Gina!Aparatul este unul adevarat , a costat undeva la 270 lei si face poze reale. Eva pare pasionata de fotografie, toata ziua il foloseste. Partea nasoala e ca nici nu imi dau seama cand. Am gasit intr-o zi poze cu mine dezbracata pe aparat. Probabil le-a facut cand eu ma schimbam, si nu i-am dat atentie
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anamariame, foarte frumoasa camera Evei , imi place tapetul , imi place mobila alba si cred ca o sa arate tare bine si cortul amenajat in locul canapelei www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Bine ca ai aparut ca iar vorbeam singura ca...neintelesii
anamariame spune:
Novus, si eu abia astept sa instalez cortul. Dar cred ca mult dupa Pasti o voi face!