LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, ma bucur ca v-a priit asa bine excursia!
Huzband a trebuit brusc sa plece la SM pt o oportunitate de "businees" asa ca io si Sophia, de plictiseala, am iesit la o plimbare...pe un friiiig...si mai batea si vantul cand si cand...adica mie imi era frig de-mi inghetau urechile dar Phiphi avea un zambet pana la urechi, bai, cateodata ma minunez cat poate sa mearga pe jos, am batut o gramada de drum, asa roata mare am facut si nicio clipa n-a vrut "batze" cum o apuca altadata! O ora si ceva am tot batut orasul la picior fara popas
Olishka, dar ce pretz au tenisii respectivi? Poate ma decid si io pentru Phiphi, daca tot vei face un drum si pentru ginerele
Acum imi pun o cafea (ieri si dimineata n-am avut, caam tot uitat sa iau) si fug sa admir cameras Evei!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, ma bucur ca v-ati distrat si ca Ada s-a simtit bine. Cit despre Pisi, nu-mi fac probleme: stiu eu ca stii tu cum sa te revansezi.

Ooo, nu prea a comentat pt ca se stia cu musca pe caciula, el fusese ultimul in camera si adusese toate bagajele asa ca banuiam ca a si verificat camera
I-a revenit glasul cand le-am gasit

Pacat ca nu ati mers si voi la piscina, sigur va distrati, data viitoare sa nu mai ratati, Ian o sa se balaceasca si apoi va cadea frant de la apa, va mai plimbati putin si gata !Mie imi plac si iesirile de genul acesta , de fapt orice iesire

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

L-am intrebat pe Ian ce vrea sa-i aduca Iepurasul. Mi-a spus ca un morcov. Apoi a spus ca vrea un cadou verde si un cadou negru.

Din o parte din banii pe care i-a primit de ziua lui, i-am luat 2 chestii pe care le va primi de Pashti:
-un joc nou la consolo primita de ziua lui
-si asta:
http://www.laptopuricopii.ro/laptop-scrierea-cifrelor/

Asta ultimul, exista si in varianta cu alfabet dar, momentan, Ian stie numai alfabetul in romana si nu vreau sa-l incurc.

La sugestia lui Monn i-am luat dartz magnetic si e mega incintat; studiind joaca lui de-a "en garde" -preluata din Tom si Jerry, i-am luat 2 sabii de muschetar de la Simba si e tare incintat si de ele!

Mergi la inceput

Anaan, ma bucur ca ai apucat sa si targuiesti cate ceva, si eu am gasit mereu chestii faine la Kiabi, pacat ca nu e si in Deva ;((

Ilinca, noi am dat vreo 40 ron pe bascheti, cred ca sunt de fete pt ca sunt ciclam , modelul asta
http://www.hm.com/ro/product/96667?article=96667-B#article=96667-F

Mergi la inceput

Citat:

Din o parte din banii pe care i-a primit de ziua lui, i-am luat 2 chestii pe care le va primi de Pashti:
-si asta:

Asta ultimul, exista si in varianta cu alfabet dar, momentan, Ian stie numai alfabetul in romana si nu vreau sa-l incurc.

Fain laptop-ul si cred ca si util , ce pret are?

Ce tare e Ian cu alfabetul, Ada nu are nicio treaba cu literele sau cifrele, doar cu cartile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

E super camera Evei! Si are si perdele cu Picky House!! Si ce abilitati de paparazza are Eva, auzi tu, poze cu muma-sa desnuda, poate vroia sa le vanda la Playboy sau FHM:)))
No, la 40 de lei mi-ar conveni si mie "bashcheti" pentru Phiphi; oare numai modelul acela sunt? Parca au glezna prea inalta sau mi se pare mie? Par tip gheata, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No, la 40 de lei mi-ar conveni si mie "bashcheti" pentru Phiphi; oare numai modelul acela sunt? Parca au glezna prea inalta sau mi se pare mie? Par tip gheata, nu?

Noi din acestia tip gheata avem si sunt f faini, sireturile sunt elastice si nu trebuie desfacute asa ca se incalta f usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

-si asta:

Ce tare e Ian cu alfabetul, Ada nu are nicio treaba cu literele sau cifrele, doar cu cartile

Da, e foarte fain si e mic, nu e ca un laptop obisnuit; l-am probat in magazin sa vad ce "stie". A fost 98 ron; cel cu litere e o idee mai scump.
Dar au asta:
http://www.shopmania.ro/jucarii/p-telefonul-scout-leapfrog-21506963

E mult simplificat; poate ii place Adei; in Bistrita e sub 60 ron si e chiar fain.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

-si asta:

Da, e foarte fain si e mic, nu e ca un laptop obisnuit; l-am probat in magazin sa vad ce "stie". A fost 98 ron; cel cu litere e o idee mai scump.
Dar au asta:
http://www.shopmania.ro/jucarii/p-telefonul-scout-leapfrog-21506963

E mult simplificat; poate ii place Adei; in Bistrita e sub 60 ron si e chiar fain.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ada are un telefon de la Fischer Price care tot asa numara si canta si nu stiu ce mai face, dar nu e pasionata deloc de el

Mergi la inceput

GAZA, pliiiiiiiiiiz daca esti pe receptie si daca crezi ca ai timp sa-mi iai ceva pentru Ian inainte sa vii in Romania, da-mi, te rog, de stire. Acum am dat peste o jucarie pe care nu o gasesc nicicum in Romania. Multumesc.

Mergi la inceput