LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Si eu sunt pe aici. Am intrat pe decathlon sa ii iau trotineta Evei, si pe langa cea cu Hello Kitty, am mai vazut una draguta si nu stiu pe care sa o aleg. |
Pe cealalta!
anamariame spune:
Asa ma gandeam si eu, Bianca. Aia cu rosu imi place tare, tare!Pe eva nici nu o intreb, ca ea sigur vrea loz
anamariame spune:
Tu de fapt habar nu ai cum e cealalta, nu? Ai ceva cu Hello Kitty, asa-i? Sincera sa fiu, si eu. Si nu atat cu Hello Kitty, cat cu roz. Totul e roz, mai putin viata mea
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui anamariame Tu de fapt habar nu ai cum e cealalta, nu? Ai ceva cu Hello Kitty, asa-i? Sincera sa fiu, si eu. Si nu atat cu Hello Kitty, cat cu roz. Totul e roz, mai putin viata mea |
Le stiu pe ambele, ca le-am vazut in Decathlon.
Lasand la o parte ca am ce am cu Hk
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Anastasia, are o mutrita ghidusho-fermecatoare din orice pozitie!! Imi plac obiceiurile frantzuzesti; se vede ca s-au distrat cei mici! Si, presupun, cei mari nu s-au lasat mai prejos! *** Am admirat-o si pe Chitzi mica Citi ani avea? Cum trece vremea... Olga, sa ma anunti cind mergi la H&M si voi pune banii in cont atunci. Multu'. PS. Sa stii ca am tras cu ochiul la toate albumele tale de pe picassa, desi le mai vazusem. Concluzia? Sinteti tare, tare faini! *** Cuscra, nici mie nu mi se pare grav si, se pare, nici moderatorilor ca ti-au dat avertisment mai mic, adica portocaliu. Nu au cum sa te exmatriculeze pentru atita si nici tu nu ai cum sa ne lasi balta, da? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cred ca astaz merg la H&M. Ia zi, ce-ti iau?
Chiti avea vreo 5 ani. Mi-e dor de ea cand eram mica. Nu stiam ca mai am albume publice Din 150 de albume cate am, cred ca mi-au mai scapat cateva. Oricum astazi m-am apucat sa mai incarc pe picasa poze mai vechi, de pe un hard si ma distrez f tare. Eu am mania cu pozele, mi-e frica sa nu le pierd si le am pe un hard, dar le urc si pe picasa, in caz ca pateste hardul ceva.
olishka spune:
citat din mesajul lui andiaroro A fost o gluma...Cand se face publicitate la emisiunile TV, de ex, iti arata aia doar cateva imagini cheie si apoi stai nerabdator pana incepe pe bune. Acum Mada a zis ca pune poze private, tu ai venit doar cu cateva, etc... Eu te cred pe cuvant ca ti s-a descarcat aparatul, dar asa mi-am manifestat si eu "nerabdarea". ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Gat, am inteles
Kea spune:
La multi ani floricelelor!
Si Keutu cu prietenul lui au cautat de dimineata oua prin gradini. Cica A.o tot intreba pe mama lui cand merg ca-i caute ouale lui Keutu. Le-am ascuns oua mici de cioco prin iarba, pe langa tufe, pomi si apoi am plecat cu un cosulet si o galetusa de nisip in cautarea lor. Le-a placut, in 2 oricum a fost mai distractiv! Distractiv cred ca a fost si pt vecini, ca cica iesisera unii pe balcon.
Ana Maria, eu i-as lua-o pe cea roz daca aia ii place. Pana la urma, ei i-o iei, nu? Oricum intr-un an-doi o sa vrea alta care se strange, apoi una care nu stiu ce mai are...
Da, fetelor, vomita de fiecare data cand face pipi. Initial am crezut ca-l deranjeaza mirosul de pipi, asa ca l-am tinut cu picioarele apropiate, apoi m-am gandit ca se strofoaca prea tare si l-am gadilat, sa nu fie incordat, dar acelasi rezultat. Nu-l mai pun deocamdata, deja imi arata ca o sa vomite si-mi zice ca nu vrea. Of! Si cred ca acum ar fi fost momentul, caci scutecul dimineata e uscat, deci tine!
Kea spune:
A, am uitat sa va intreb: la alegerea marimii tocurilor, se tine cont de inaltimea partenerului?
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Kea A, am uitat sa va intreb: la alegerea marimii tocurilor, se tine cont de inaltimea partenerului? Keutu cheliutu |
Asta e grea.
Io stiu? depinde daca iti iei tocuri doar pentru un a numit eveniment la care mergi cu el sau daca vrei sa le mai porti si in alte ocazii.
Eu am ajuns la mareata concluzie ca ciorba ingrasa. Fie ea si de stevie/urzici.
Desi nu se vede pe mine, cantarul zice+1 (dezavantajul de a avea cantar in casa). De maine, ma temperez. Astazi am facut un chec si parca s bunicel la gust
novus spune:
Hellou !!
Ne-am intors si noi acasa, a fost mai fain decat anticipasem pt ca : ieri a fost vreme buna toata ziua asa ca am stat mai mult afara, a fost chiar cald, copiii s-au distrat ff bine, au venit niste amici pe care nu-i vazusem de mult si atunci pe scurt astfel incat nu stiam ce oameni faini sunt iar gasca veche a fost in forma de zile mari astfel incat azi abia ne-am urnit sa plecam chit ca ploua cu galeata de dimineata!
N-am ajuns bine acasa ca am crezut ca a uitat Pisi niste ghetute ale Adei acolo si dupa ce l-am certat bine si am sunat proprietarul sa mi le aduca, le-am gasit in geanta, Pisi le pusese mecanic
Sarbatori fericite celor care serbeaza astazi Pastele !!
Andiaroro, admirat frantuzoaica cocheta cu cosuletul plin
Olga, faine pozele de la petrecere dar mai vrem !!
Si Ada are bascheti de la H&M si sunt ff faini si usori de incaltat
Ilinca, sper sa nu te exmatriculeze
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)