LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Merg "jos" la socri sa maninc. Ne-au invitat la masa. Sigur au ceva low fat Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu asta-i problema, cuscra, problema e ca am incercat sa-i explic moderatorului ce am vrut sa zic in mesaj si mi s-a atras finutz atentia ca mi-a vazut "istoricul", am mai multe avertismente si stiu ce urmari poate aveaasta...no, ce sa zic, daca asta nu e un "ciocu' mic, ca noi suntem la putere", atunci ce e? In fine...
Olishka, ce ma distrezi, asta o fi un sindrom post-natal la tine, cu descifrarea glumelor:)))
Tufete, de-ati vedea ce dezordine e in toata casa la noi...da' nu pot sa fac nimic, ca doar e sarbatoare si e pacat!:)) Sper doar sa nu-i treaca nimanui sa ne treaca pragul:)) Pe mine ma si doare gatul in continuare, numa cand inghit...ce sa fac?
FLORIC, macar de Florii mai hai pe la noi!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, da, uitasem: chiar asa, Kea, cum adica vomita Keutu cand face pishu la wc? De fiecare data?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCO, Sarbatori fericite!
(deci comiti atac la persoana, madam, daaa?)

Revin la subiectul "fond de ten", dupa ce a expirat:
iese "tencuit" daca ai pielea uscata; daca te-ai dat cu crema inainte, are un aspect mai natural.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani Florilor de p-aci, inclusiv floricelului... piskesc.

La bairam a fost fain, Cristi s-a speriat de animatoare, in prima ora a stat lipit de fusta mea, dupa care si-a dat seama ca in camera Adelei erau jucarii si si-a vazut de treaba, iar eu am dansat cu... Chiti care e o superfata si vad ca suntem si cam de-aceeasi... minte

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

cU CE FEL DE VOPSEA VOPSITI OUALE CU COPIII?
Scuze capsu'.
Lui Ian ii plac la max mizgaliciurile dar, daca e sa le vopsesc clasic, o rog pe Rodica Nu exista carioci speciale sau altceva "special"?

Nu e nimeni?

Eu astept sa-l culc pe Ian sa pot merge sa mai cumpar ceva la copilasi. Rar se intimpla sa nu doarma la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

io nu vopsesc oua. Cred ca o sa pictam vreo 2-3 cu carioci.

Vopseste mama:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

io nu vopsesc oua. Cred ca o sa pictam vreo 2-3 cu carioci.

Vopseste mama:)

La carioci m-am gindit si eu; si am cautat actibilduri cu ochi, gura, nas dar n-am gasit.

"Grosul" oualor il face dna R., chiar daca inca face uz de metoda aia din copilarie cu ciorapi si frunze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Multumesc dragelor pentru urari.

Deschid sampania cea buna pentru voi si cinstesc momentul de azi, al bucuriei crestinesti dar si al bucuriei casncie ...caci am dat jegu si praful afara. Avem si noi unde sta, manca si inspira.

Va invit

si toate cele bune de gustat.

Petrecere frumoasa Ilinca. M-am gadit tare mult la tine ca azi este PAste. SI eu abia astept saptamana viitoare. Ma bucur ca nu mai am treaba princ asa sa merg la Denii seara.

Pont: acu am vazut reclama si mi-am amintit...La metro la cumparaturile fcute pana pe 8 aprilie (astazi) vi se da un voucher cadou de un kil de carne de miel . Adica se scade un kil din cantitatea cumparata. Tot la mancare mi-e gandul si doar ce m-am ridicat de la masa.

PS: Nu am citi nika din urma. Sper ca sunteti bine, sanatoase si intregi. Oli, ce ai facut cu Leon, cu bubitele?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt pe aici. Am intrat pe decathlon sa ii iau trotineta Evei, si pe langa cea cu Hello Kitty, am mai vazut una draguta si nu stiu pe care sa o aleg.

Mergi la inceput