LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 29
Gianina34 spune:
pisikule - eu am facut tort de morcov cu glazura de cioco si nu mi-a placut deloc - se simte prea tare gustul de morcov
de sfaramicios nu a fost sfarmicios; arata cam ca un chec
andreea mea doarme invelita pana la gat - asa s-a invatat de la gradi si asa-mi cere si acasa sa o culc si chiar sta cuminte cu manutele acoperite (si la aspectul asta cu dormitul seamana cu sotul meu-curg apele de pe ei dar n-ai sa-i vezi dezveliti)
desigur ca nopatea prin sumn se mai dezveleste si am grija sa o mai acopar putin (bine, eu si dupa ce adoarme o dezvelesc pana aproape la jumatate ca altfel transpira prea rau)
in bucuresti sunt la acelasi seviciu din 2006 iar inainte am lucrat in acelasi loc vreme de 10 ani(cu o mica pauza de 2-3 luni cand m-am dus in alta parte sa mi se lipezeasca creierii)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
novusel - acum m-am delectat si eu cu pozele voastre
pupacesc indesat frumusetea mica
floricule - eu una as cumpara papuci de la ortopedia (la experienta mea, pot spune ca se fiderentiaza clar de tot ce exista pe piata)
stiu ca sunt scumpi, dar...
eu una i-am testa pe cei de la www. babyshoes.ro - am comandat o pereche de pantofi care s-au dovedit a fi ok asa ca la vara/toamna mai aprofundam
insa tie iti recomand ortopedia
de curand se pot comanda si de pe net insa ar fi bine ca la inceput sa mergi in magazin sa probezi ca sa stii exact ce marime sa comanzi
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
floricule - sa stii ca ma bucur mult pentru operatiunea barza
sunt convinsa ca ai umplut-o de bucurie pe mama ta
sunt gesturi atat de simple/mici care pot aduce atat de multa bucurie celor dragi
ce conteaza ce zic ceilalti, important e ca o faci fericita pe mama ta
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
se pare ca am ramas singura...
mi-am confectionat funda de legat la flutureta asa ca in curand fug acasa sa las cadourile si apoi la gradi
dragelor - va pupacesc si va multumesc din suflet pentru urari
avem 3 anisori
Pisik06 spune:
GIANINA, reteta pe care am gasit-o eu este cu crema de cioco, destul de multa, nu pare ca blatul sa fie prea gros. Mie mi-a placut tortul de morcovi cand am mancat, cred totusi ca voi incerca
Mami de minune mica
Anaan spune:
Pisikule, te inteleg si cu creditele, si cu serviciul. Noi avem doua credite si eram convinsi ca de unul scapam vara asta. Cand ne-am uitat insa mai bine pe graficul de rambursare, am constatat ca, de fapt, mai avem de platit la el pana anul viitor. Eu lucrez in acelasi loc de 11 ani si sunt momente cand simt nevoia unei schimbari, nu neaparat fiindca nu-mi place mediul in care lucrez, ci fiindca simt ca m-am cam plafonat. H. o sa inceapa imediat dupa Pasti sa lucreze la un alt departament (nu schimba asadar firma, ci doar departamentul), si vad la el ca are alta motivatie si ca interesul pentru munca lui a crescut.
Mie mi-a venit ordinul de numire: sunt doctoreasa cu acte, asa ca, dupa vacanta, o sa incerc sa-mi fac echivalarea doctoratului cu gradul I, deci inspectie si tot tacamul, dar nu vreau sa mai aman, fiindca, odata cu asta, mi s-ar mari putin salariul.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Si tot pt ca nu am chef de nimic si simt nevoia acuta a unei schimbari, realizez ca eu sunt de sapte ani si ceva in acelasi loc de munca. Mai e cineva asa...perseverent? |
Da, 15 ani anul acesta asa ca la anu' voi primi 1.500 ron prima de fidelitate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Am admirat pozele cu Ada la munte. Novus, sa stii ca mie imi place foarte mult (si) cum ii sta cu pantaloni mai largi. Mi se pare ca seamana tot mai mult cu Pisi la fizionomie, insa, ca personalitate, mi se pare ca-i fata mamei. |
Exact la concluzia asta am ajuns si eu aseara privind pozele
Cat despre fizionomie, e picatura din Pisi insufletita de mami
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)