LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 30

ramona7575 spune:
Am ridicat si a doua foaie cu graficul de la SD iar riscul este unul mare 1:50
Doctoritza mi-a recomandat amniocenteza la dr.Mihalceanu de la Maternitatea "Cuza Voda" din Iasi, costa in jur de 7 mil.
Uitandu-ma pe foaie am vrut sa ma uit peste translucenta nucala, o stiam de 3 mm si nu am vazuto nicaieri... am vazut un NT 2.21 (oare asta o fi?) ... stau si ma gandesc, oare mi-au gresit datele ???? In mod normal trebuia trecuta CRL (care este 51.5, eu o stiam de 60 ) si Transl.nucala sigur de 3 iar aici NT 2,21...
Din pacate nu mai am foaia completata de dr., am lasato la laborator si nici o alta dovada... dupa ce se trezeste copilul ma duc sa o cer sa dezvalui misterul. Sper sa o mai aibe aia acolo...
Waw, daca e adevarat ce am constatat eu, fac un scandal monstru, deja tremuri de nervi, mai tarziu o sun pe dr.(a fost de garda si poate doarme) sa o intreb cum se prescurteaza Translucenta Nucala....
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 14

bebe_shtrumf spune:
si eu si eu..de 8 ani la acelasi job, 2 in alt departament, cu mici intreruperi-3 luni(cand am cazut la schi). eu demult vreau altceva, insa tot "aerul" de aici imi face bine, asa am constatat.
vreau sa-mi pot permite mai multe, adika maruntishurile care demult nu sunt in rutina, si cand sunt parca suan a "obligatie"-ex -nunta/botez/restaurant etc.
Am zis eu ca orasul e inchis, insa mi-e asa ciuda ca pana la urma cred ca si norocul ti-l "mulezi"/ schimbi tu, ca persoana, nu neaparat soarta sau scoala.
Ocazii au fost, insa poate ca treb sa iasa mai multi iepuri din palarie, parca degeaba am luptat, ca acum cand e sa culeg roadele degeaba, nu te potrivesti cu altii, care nu le dadeai sanse in adolescenta. la ce ma refer exact? cand aud ca nu stiu care a nimerit sau lucreaza efectiv in Politie, sau nu stiu care minister, sau in strainatate la institutii ff inalte, desi in liceu/facultate de abia treceau/promovau. ASTA ma deprima, ca si eu puteam/pot mai mult.www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

simonapro spune:
Buna!
La multi ani Maria Natalia si Nicholas Claudiu
Ramona: sunt sigura ca o sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu, eu daca as fi in locul tau nu as mai face amnio.Nu am facut la nici unul din copii decat analizele uzuale si ecografii, in rest am zis ce o vrea ce-l de sus.
Eu am 6 ani la frumosul meu loc de munca si simt ca nu mai pot, azi m-a sunat pentru un interviu si nu am putut sa plec
Anaan: spor la gradinarit,sambata am mai plantat si eu cate floricele.
N-am putut sa vad pozele cu Ada, sper sa reusesc de acasa.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

bebe_shtrumf spune:
scuze , ca se intelege marutisuri:nunta si botez
voiam sazic haine,iesiri si alte placeri, care ar treb sa fie firesc imi treb ceva, pac iau su nu ma uit sau gandesc de 1000 de ori dc e necesar sau doar imi place; bine ca si dc e necesar tot il tai de pe lista , asta e partea a doua.www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Anaan spune:
Ramona, da NT= translucenta nucala, eu asa stiu.
Am terminat si gradinaritul, acum nu mai am scapare: ma apuc de calcat, dar sunt prin preajma, ca am nevoie de pauze dese

inapreda spune:
Inainte sa trec la recuperari, fac bilantzul zilei de azi:
-curat doar in camera lui Ian: el s-a trezit la 10; la 10.30 a venit dna R, abia la 12 au iesit afara; la 12 juma' am intrat la dus ca la 2 aveam prograare la homeopat
-la dr. s-au intors din pauza de masa la 3 jumate; erau copii, batrini acolo care asteptau, asa ca...m-am reprogramat pe 6 iunie la 8 dimineata sa fiu sigur prima!
Cind am ajuns acasa Ian nu dormea; acum da si am mincat si eu ceva.
So, n-am facut mai nimic intr-o zi care se "necesita" plina.
A, uitat sa va povestesc ceva: Ian nu vrea sa se imbrace cind iesim afara si atunci il pun sa aleaga: vrei hanoracul sau geaca groasa si caciula? E evident ce alege.
Azi, cind sa iasa afara, aceeasi poveste ca el nu vrea hanorac ca ii e cald in bluza. Si, in timp ce faceam mocheta cu Vanish in camera lui, i-am urlat peste umar variantele de mai sus. Cind merg sa-l pup, era imbracat cu geaca groasa, fular si caciula. O intreb pe dna R. care-i motivul infofolirii a la Gerul Bobotezei si-mi raspunde: pai tu ai zis de geaca groasa si caciula
Ii explic si ei care e smecheria, si-mi raspunde:
-Chiar ma gindeam ca te-ai stricat la cap de la atita oboseala!

inapreda spune:
Novus, deja par o moara stricata dar nu ma pot abtine: Alexandra e titi rau. Din ce in ce mai titi, daca e posibil asa ceva! Mi-e ciuda ca nu pot sa o aud ca are niste replici de sta mitza-n coada.
N-am mai cautat alta tanti; m-am gindit ca doar cele care...nu fac bine au agenda libera
Dna R. a vrut sa ma ajute cind a venit dar i-am spus frumos ca prefer sa stea cu Ian; nu-mi place sa-l las pe Ian de capul lui, indiferent cita treaba am; cind sint singura cu el, las orice ca sa ne jucam/plimbam/hlizim/etc. Cred ca de aia imi si arata casa intr-un mare hal
PS. Mi-ar fi placut, recunosc, sa schimbam rolurile si sa stau eu cu Ian

inapreda spune:
Olga, uitai sa te felicit pentru vopsit; care e culoarea ta naturala? si de ce te vopsesti? Eu eram convinsa ca esti Alba ca Zapada, cu parul ca abanosul, de la natura.
Imi place cum se face Leon mare!

inapreda spune:
Voiam sa va intreb dimineata si am uitat: in Romania numai eu "fac atentii" diversilor de care am nevoie? Pentru "mai repede", "mai bine", "mai cu sirg"

novus spune:
Ramona,la rezultatul asta eu clar mi-as face amniocenteza pt ca riscul e destul de mare cu toata statistica luata in calcul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)