LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Vad ca s-a mai incalzit asa ca plec in pauza de masa

Inapreda, ai gasit vreo alta tanti pt curatenie ?

Anaan, la tine merge treaba ?

A propos de curatenie, maine cred ca pun si eu perdelele la spalat, diseara nu pot ca mergem sa sarbatorim din nou sarbatoritul din wkd iar sambata aspir ca de obicei si sterg praful , geamurile l-ea spalat mama iar celelalte stralucesc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik , eu zic ca macar un motiv de bucurie o sa fie sigur azi iar situaitia financiara se redreseaza si ea, cred ca toti trecem prin perioade mai negre pe acest plan

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

M-am uleioshat toata, si pe cap Vai, la fatza asa bine mi-a prins, ca de vreo 2 zile imi era iasca de uscata, deja eram decojita pe langa nas.
Pisik, io sincer in situatia ta (ca a mea e mai rea:))) nu as onora nicio invitatie la nicio nunta sau botez, asta e, cum sa faci credit pentru asa ceva?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Dar mai mult eu, caci imi place mai mult curatenia facuta de mine Ea o sa ma ajute sa stea cu copiii. O s-o mai pun la curatatul covoarelor, curatenie in curte si alte lucruri care nu-mi plac

Si io tot... singura. Dar inca nu stiu cand, ca ieri am garduit, azi ma scufund in stiinta, maine vine domnu'mielu' si tre sa ma ocup de dansul, joi ar fi o zi (ca-i Costin de garda)..., vineri garduiesc din nou, sambata vrem sa dam o fuga la Tgv, ca duminik garduieste iar motanul. Ne-au aranjat astia cu garzile in Saptamana Patimilor.

Edit: parca ziceam sa fac si ceva de mancare.... Hmm... e nasol!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

acum spun frumos buna dimineata (ca-s o doamna, ce naiba)
pe langa cafele si cones-urile chatonelei, vin cu tort cu crema de visine cu bucatele de cioco, imbracat in martipan alb cu stelute albe si albastre (ca asa e comanda balerinei)
noi ne sarbatorim astazi la gradi cu copii + mica sirena (ca vineri nu cred ca mai prind picior de copil la ora 16)iar diseara am facut rezervare la restaurant
deci puteti sa ne spuneti LMA

La multi ani, Andreea!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

....
in caz ca va e dor de noiam intrat sa va spun ca inceput completarea dosarului(primul) pentru Bogdi,al doilea il vom face la sf de an scolar.Prin urmare am fost plecati de azi dimineata si abia am sosit.Fiecare se vaita de cate ceva:
-Bogdi de picioare,si-l cred caci am facut km pe jos
-Isabella canu are olita cu ea si altundeva nu vrea sa faca...prin urmare s-a tinut cateva ore bune pana acasa
-eu ,n-am curaj sa spun ca-s obosita caci trebnuie sa intru in bucatarie.

Despre subiectul Mc...Bogdi a descoperit existenta acestuia datorita nasei...si-mi cere de cate ori vede sigla ....primeste cam de 2-3 ori /an.Isabella nu stiu sa spun cand a descoperit Mc...dar stiu ca savureaza odata cu Bogdi.
Stiam ca ea manaca usturoi,mujdei cand il fac ea atenteaza direct la castron fara apa,ceapa cu sare ar manca la orice fel de mancare dar de curand am descoperit ca-i place si mancarea f picant.Avea lacrimi in ochi si manca in continuare cu o pofta de zile mari
,,,,curatenia o fac sambata cu D...in rest toate le am spalate,calcate...toata mobila a fost mutata doar acea curatenie de sf de saptamana o vom mai face.

Si mie imi place sa calc chiar f mult

Ramo cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilelor acestora!

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA, ideea e ca noi botezam doi copii anul asta, iar majoritatea evenimentelor sunt nasi/fini/prieteni f f apropiati. Creditul ar fi in principiu ca sa acoperim 2 datorii facute, destul de mari si ca sa botezam. Prefer intr-un fel sa imi adaug 2 milioane la rata, decat sa nu dorm noptile gandindu-ma ce as mai putea sa fac. In fine, e tare delicata problema si parca imi dau seama ca cu cat ma gandesc mai tare la ea, cu atat ma adancesc mai rau...in fine, o sa iasa soarele la un moment dat, sigur sigur
Aoleu, voi vedeti ce vad si eu? pe stanga ecranului e o reclama cu o Barbie cheala. Yaaak, arata cam hidos

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pentru ca nu am chef de nimic, ma uit pe camerele de la gradi si vad ca Ana e singurul copil care doarme complet dezvelit. Din cand in cand mai vine doamna, ii pune patura, ea instant da din picioare in somn si e dezvelita la loc. Ai vostri cum dorm?

Si tot pt ca nu am chef de nimic si simt nevoia acuta a unei schimbari, realizez ca eu sunt de sapte ani si ceva in acelasi loc de munca. Mai e cineva asa...perseverent? Nu ma laud, deja mi se pare ingrijorator, dar, pe de alta parte, nici nu ma vad schimband cladirea pe o alta, lipsa de aer si lumina naturala pe alti pereti, sefii tampiti pe altii poate mai tampiti...insist in ideea mea ca atunci cand voi schimba voi schimba cu business-ul meu

Si ca sa vorbesc singura pana l acapat, am gasit aseara o reteta de tort de morcovi cu crema de ciocolata care arata absolut bestial si ma bate gandul sa il incerc de Paste. Ati facut careva tort de morcovi pana acum? Oare se sfarama? Mie asa imi pare blatul ala fraged, usor sfaramicios si mi-e teama sa nu se descompuna tot

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am admirat pozele cu Ada la munte. Novus, sa stii ca mie imi place foarte mult (si) cum ii sta cu pantaloni mai largi. Mi se pare ca seamana tot mai mult cu Pisi la fizionomie, insa, ca personalitate, mi se pare ca-i fata mamei.

La multi ani, Andreea!Sa fii sanatoasa si fericita!

Curatenia avanseaza conform graficului!Am dat gata patru camere, iar maine mai avem o camera, baia, holul si bucataria. Dupa aia, o sa fac eu singura curatenie in casuta - cum ii zicem noi- e un alt corp de cladire, in care avem o bucatarie, o baie si o camera. Cred ca se intelege de ce am nevoie de ajutor. Noroc ca in curte am facut ordine saptamana trecuta. Adevarul este ca ordinea si curatenia facute de mine imi plac cel mai mult ( cata modestie!), insa de una singura ar trebui sa robotesc jumatate din vacanta si cealalta jumatate sa ma refac Pe tanti asta o chem cam o data la trei luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, cind mama ta trebaluieste in bucatarie, eu zic sa scoti bietele bibelouri din geamantan si sa le aranjezi pe o etajera in camera ei; linga, poti pune un buchet de zambile/lacrimioare, un biletel si o bombonica.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Am scos barza de la geamantan. I-am gasit un loc cam straniu, pe birou. Langa tv. dar e bine si asa. Pentru celalte chair nu am loc. Si aseara am asezat si cestile intr-un spatiu din mobila de sufragerie. Ne vom obisnui. Eu ma temeam la un moemnt dat de ideile si gandurile celor ce vor intra in casa si vor vedea organizarea dar acum...chiar nu ma mai intereseaza impactul celor din exterior. Macar daca mama e impacata ca ii sunt valorizate lucrurile, asta conteaza mai ult decat ce gandesc ceilalti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput