LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 27
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
La multi ani, Micshunica!petrecere frumoasa alaturi de sirena si copilasi.
Si Arianei ii e dor de colegi...maii rau e ca tuseste groaznic,cu aerosoli si niste siropuri incercam sa ne reparam- i-am luat niste eurespal si coughend din ala, sa vedem dc o mai lasa, ca ajunge pana vomita dimineata, in restul zilei e ok.
Ramona imi pare rau de stresul tau si de copil ca va chinuiti cu temp, dar cel mai mult de cumnata ta, va dorim sanatate multa.
Fa amniocenteza ca sa te linistesti, insa mare grija la ce dr mergi, ca stiu ca are si asta riscuri.important e sa te calmezi, banuiesc ca nu e usor in astfel de situatii, mai esti si singurikatot inainte
Noi cu despampersirea stam cat de cat ok, se mai scapa pe ea, cand nu ma trezesc eu sa o pun pe olita, de abnadonat nu abandonez ca vb Pisicaigri iau altceva cu banii de scutece, SI NICI NU-I MAI PLACE.
Eu ii pun deedesubt scutec din ala pe care schimbi bebelusul, lat asa si nu trece prin el.
Olga- pupa-l si albeste-lca meritasunt superbi amandoi, faine poze de la petrecerea Adelei.
Anamariame superba renovaresi supa d elinte cred ca e la fel de divina
o zi faina!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
Chato, vorbim miercuri, inainte sa vii. POate am drum in Otopeni (ca pe Baneasa nu mai sunt curse) si te iau eu. In cazul in care nu pot iti chem un taxi la ora la care trebuie:)
Ma apuc de treaba acum ca am ceva de lucru.
Pupez
Ilinca_M. spune:
Eii, atunci LMA Micshunica gratioasa!
Hmmm, Chato, la asta nu m-am gandit, ca de-aia e procentul mai mare in randul tinerelor, ca cele mai "vrasnice" au renuntat la copil in urma testelor sau amniocentezei...asa sa fie?...Oricum, delicat subiect, nu ma mai bag la niciun sfat, oricum e plin forumul de subiecte si discutii la tema asta.
Ce tzapa era sa-mi iau cu magazinu' meu naturist V-am zis ca am intrebat de ulei de argan si au zis ca au avut dar nu mai au si ca vor aduce iar, la 54 lei sticluta (mi-au aratat sticlutele ca aveau cu ulei de struguri etc etc, ziceau ca exact asa e si cu cea de argan). Ei si mergand azi la Real zic sa intru si in DM si ce vad: ulei de argan exact ca la "naturist", si eticheta, gramajul, ma rog, aceeasi marfa- aci 32 de lei! Pai da-o-ncolo, de la 32 la 54 e ceva diferenta, porcii aia mizeaza pe faptul ca "naturist" are mare impact asupra oamenilor Oricum, abiaastept sa-l incerc! Scrie ca e 100%, fara nici un adaos, made in Maroc.
Ar trebui sa ma apuc si io incet-incet de curatenie generala, cam pe mine pica toate ca huzband e 2 zile in Cj la un casting...dar nu prea am chef sa ma apuc
A, in alta ordine de idei mi-am dat seama ca nu am facut demult muffins si vreau sa fac de Paste (pe post de cozonaci:)) ca macar aia sigur mananca Phiphi! Gospodinele- aveti o reteta pentru mine sau link unde se spune ce trebuie facut pas cu pas, ca va dati seama ca am uitat de cand nu am facut Se pot face muffins cu dulceata? Am niste dulceata de gutui si-i cu bucatele de gutui in ea.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Acum am vazut noile poze cu Ada in natura si celelalte Dar la ce-i trebuie ei tenisi H&M, vad ca are o pereche foarte misto de adidasi, cu galben
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum am vazut noile poze cu Ada in natura si celelalte Dar la ce-i trebuie ei tenisi H&M, vad ca are o pereche foarte misto de adidasi, cu galben I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Daaa, ii vin numai bine
Noroc cu tine credeam ca toata lumea a ramas fara cuvinte dupa ce a vizionat pozele noastre de nu zice nimeni nimic
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Oooo mersi de pont cu DM-ul, maine am drum acolo si caut si eu uleiul de argan care l-am cautat la ceva naturisiti dar nu mi-a placut ce aveau si apoi am lasat-o balta
Am sunat si maseuza acum dar nu lucreaza pana in iunie ca are bebe mic, offf
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. A, in alta ordine de idei mi-am dat seama ca nu am facut demult muffins si vreau sa fac de Paste (pe post de cozonaci:)) ca macar aia sigur mananca Phiphi! Gospodinele- aveti o reteta pentru mine sau link unde se spune ce trebuie facut pas cu pas, ca va dati seama ca am uitat de cand nu am facut Se pot face muffins cu dulceata? Am niste dulceata de gutui si-i cu bucatele de gutui in ea. |
Iti scriu eu diseara reteta mea super simplista care la mine nu a dat gres niciodata
AlexAndra_81 spune:
Neata! Vreau si eu tort de la Micsu' ca pare de-li-cios (vorba lui fii-mea ) si-i spunem La multi ani cu ocazia asta, sa aveti o petrecere reusita la gradi!!!!
Ramona, ufff, prin ce treci si tu! Sanatate lui Stefan, lasa ca nu-i bai un antibiotic la trei ani, important e sa se faca bine cat mai repede Eu nu am incredere in testele respective, doar in masuratorile pe care le face dr si in ultima instanta in amniocenteza. Eu recunosc ca as face-o in locul tau. Oricum sunt sigura ca o sa fie totul bine
la discutia cu spagile nu ma bag ca ma umplu de nervi dar asta-i tara in care traim, trebuie sa ne adaptam
Amalia
AlexAndra_81 spune:
daaa, vazut si eu pozele cu domnisoara Ada, frumoasa si delicata cum ne-am obisnuit
avem si noi tenisi H&M, dar tip adidas, nu gheata, sunt super buni, si la pretul ala merita garantat
Amalia
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI! Maria Natalia si Nicholas Claudiu! Sa cresteti voiosi si sanatosi!
RAMONA, Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia cea mai buna. Eu totusi am un feeling ca e totul bine
Eu sunt pe aici, partial in buda, totusi parca soarele care a iesit si sarbatorile care se apropie imi dau ghes sa ies si sa privesc cu optimism. Motivul principal al budei este cel financiar, tocmai studiez un alt credit, noi care nu am avut credite veci, acum deja ne gandim la al doilea, cand primul si asa ne-a daramat, de nu mai iesim nici pana la colt, de restaurante, haine si altele nici nu se pune problema. Dar avem datorii acumulate si f multe nunti si botezuri anul asta, ca efectiv alta solutie nu vad acum. Incerc sa nu imi pierd viziunea de ansamblu si de perspectiva, desi e cam greu. Nici pe camerele de la gradi nu am intrat azi sa o vad pe Ana, asa cufundata in ganduri am fost....
Mami de minune mica