LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 26

inapreda spune:
Nu mai vine deloc Trebuia sa vina azi si miine; ma indoiesc profund ca voi gasi pe altcineva ca doar e marti si, cam de miercuri incolo, tantile astea fac prajituri si au treaba la casele lor.
Am un jeg de sa mori si solutia lui Jambo: sa facem amindoi curatenie simbata dimineata de la 8 la 10

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Nu mai vine deloc ![]() ![]() Am un jeg de sa mori si solutia lui Jambo: sa facem amindoi curatenie simbata dimineata de la 8 la 10 ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Off ,eu am crezut ca doar intarzie

Hai ca poate gasesti pe altcineva ,daca nu sigur te ajuta si dna R si faceti casa bec
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

chatonel spune:
novus, io derulez niste programe si "ma tin la ele" ca sa se petreaca bine
scones sint la juma de drum intre biscuiti si fursecuri: adik mai crescute ca biscuitii, mai moi, dar nu sint dulci ca fursecurile; se maninca impreuna cu dulceata si altele, asa
ina, nu mai vb despre spaga ca fac cu nervii iara tu nu stii nici o tanti care face curat la bloc? stii, femeie de servici- io imi amintesc ca mama cu ea se mai ajuta cind era vb de curatenie mare...
olguta, pupa bebelusul si pentru mine :) nu ne-ai zis daca creste tot in ritmul lui David?

olishka spune:
Ina ce sa zic....nasol moment
Eu o sa fac cu soacra-mea curat. Dar mai mult eu, caci imi place mai mult curatenia facuta de mine Ea o sa ma ajute sa stea cu copiii. O s-o mai pun la curatatul covoarelor, curatenie in curte si alte lucruri care nu-mi plac

olishka spune:
Chato il pup, il pup ca-mi place
Raspunsul la intrebarea ta este DA: saptamana trecuta avea fix 6 kile si de-atunci a mai crescut vizibil. Ieri nu l-am mai cantarit caci era suparat inainte de baita, dar il cantaresc diseara. Abia pe 19 face 2 luni. Cand il tin in brate simt furnicaturi pe spate si ma dor mainile daca il tin mai mult. Cred ca o sa chem o tanti la masaj sa-mi repare spatele.

novus spune:
citat din mesajul lui chatonel scones sint la juma de drum intre biscuiti si fursecuri: adik mai crescute ca biscuitii, mai moi, dar nu sint dulci ca fursecurile; se maninca impreuna cu dulceata si altele, asa |
Aha, seamana cu haiosele dar parca nu sunt asa umflate, par bune oricum asa ca ma servesc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anamariame Eva habar nu are ca va primi trotineta cadou de ziua ei. Daca o pun sa aleaga, sigur zice ca o vrea pe cea roz, dar asa, nestiind ca pot exista trotinete roz, ma gandesc ca pot trisa ![]() Mai, despre cine vorbiti voi aici? ![]() |
stiu cele 2 biciclete, eu am ales-o pe cea cu albastru si rosu pentru ca are clancson; vcealalta cu roz are oglinda si nu-i vad utilitatea
clancsonul e suuuuuper tare

asa ca eu votez cu cea albastra cu rosu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 11 luni

Anaan spune:
Buna dimineata!
Beau si eu un ceai cu voi, cat o astept pe tanti care ma ajuta la curatenie ( a mea vine). Sunt cam
, ca Andrei a dormit azi-noapte cu H. si eu n-am dormit prea bine, fiindca nu mai sunt obisnuita sa dorm singura.
Tipul de spaga ce ma enerveaza pe mine cel mai tare (ca, din pacate, pot face un top)este cel practicat de unii medici: pus un diagnostic menit sa te bage in boala si apoi asteptat "roadele" financiare. Cand in jocul asta subiectul este un copil si afectezi astfel o intreaga familie, mi se pare impardonabil. Pe astia i-as zbura din sistem urgent, refuzandu-le dreptul de a mai practica vreodata medicina

Gianina34 spune:
acum spun frumos buna dimineata (ca-s o doamna, ce naiba)
pe langa cafele si cones-urile chatonelei, vin cu tort cu crema de visine cu bucatele de cioco, imbracat in martipan alb cu stelute albe si albastre (ca asa e comanda balerinei)
noi ne sarbatorim astazi la gradi cu copii + mica sirena (ca vineri nu cred ca mai prind picior de copil la ora 16)iar diseara am facut rezervare la restaurant
deci puteti sa ne spuneti LMA
va pupacesc si va doresc o zi frumoasa
avem 2 anisori si 11 luni

Gianina34 spune:
si inainte de a fugi, vreau sa mai spun mamicilor de copii nemancatori sa incerce sucurile de legume si fructe
noi avem 3 zile de cand bem dimineata suc din morcov, telina, patrunjel, mar, para
dupa ce ne mai obisnuim cu operatiunea asta (acum se tramba putin la primele guri dar apoi bea fara probleme) am degand sa introduc si sfecla rosie si spanacul
si uitea-asa sunt linistita ca incepem ziua bine
avem 3 anisori