LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 25
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel ina, este valabil peste tot asta (banul e calea cea mai scurta pt a ajunge acolo unde doresti)... insa spaga e tipic balcanica naspa ce scriu ... in fine... ce sa mai zic, decit: nu ma doare mina sa platesc un tarif, dar la bacsis ma arde mina sa il dau si prefer sa nu, atita timp cit nu e vital. cu copil sau fara... cred ca e, de fapt, consecinta faptului ca vin si plec, nu ma izbesc prea tare de "pragul de sus" Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chato, sper ca nu te-am suparat in nici un fel.
chatonel spune:
Novus, uite una dubla pt tine :)
Si mie mi-e cam noroc ca am doar click-uri de facut azi dimi :)
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Chato, sper ca nu te-am suparat in nici un fel. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
nu, ina, evident
asa ma inflacarez io cind e vb de spaga/coruptie si alte cele neplacute care sint in ro; daca nu ar fi poate ar fi o tara mai "locuibila"...
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel Novus, uite una dubla pt tine :) |
Mersi, iau si niste scones, sa le gust ca nu stiu cum sunt
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Chato, asa e si, din pacate, se poate vorbi de un cerc vicios:
-cu spaga se perpetueaza un comportament existent gresit si daunator si dam exemple gresite copiilor, de ex (eu, poate va amintiti, am fost internata de "n" ori in copilarie si inca am intiparite pe retina imagini cu parintii mei dind "plocoane") dar...ne asiguram succesul rapid garantat
-fara spaga, ramii demn dar faci cu nervii
inapreda spune:
Beau si eu cafeaua cu voi pina intra Novus sa se "treninguiasca".
Chato, multam de cafei.
novus spune:
De abia de la 16 e trainingul, din fericire nu stau la el dar trebuie sa pregatesc materialele si sa intampin musafirii
Voi cu ce va ocupati?
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus De abia de la 16 e trainingul, din fericire nu stau la el dar trebuie sa pregatesc materialele si sa intampin musafirii Voi cu ce va ocupati? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Ian doarme iar eu sint turbata ca nu vine tanti la curatenie. |
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
O sa vina, stai linistita, baga o tigara langa cafea si sigur apare dna
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Si eu pe-aici, il albesc pe Leon, caci David doarme (si nici nu mai sta la pupat)
Ina nu mai vine deloc sau intarzie?