LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
David nu mai este deloc bebe. Il zice perfect pe R si nu mai stalceste deloc cuvintele
Doar la spectacol a zis astazi pestacol
Astazi am vorbit cu directoarea de la gradi. Vreau sa-l duc pe David din nou. Am rugat-o sa ne cheme cand are activitati interesante, asa ca maine mergem la 'pestacol' si la incondeiat de oua. Bineinteles ca David nu vrea, dar sper sa reusesc sa-l conving. Stiu sigur ca o sa-i placa, mai greu cu scosul din casa.
Monnvas spune:
Ajungi pe Baneasa sau pe Otopeni?
Cand am luat-o pe Magda de pe Baneasa, am sunat la Cobalcescu - 021.9451 - si in max. 10 min a venit o masina. M-a costat 20 si ceva de lei, pana in Berceni sa zicem ca ar fi 40 (aprox. 10 euro).
Nush cum e pe Otopeni.
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel vin si io cu o dilema: nu are cine sa ma ia de la aeroport de data asta, cit ma costa taxiul pina in berceni , de unde se ia (am bagaje, copil si carucior) si cum fac sa nu dau peste vreun idiot cu care sa ma iau la cearta, cum mi s-a mai intimplat? ps am gasit transfer www.twist-rentacar.ro/transport-persoane/?lang=ro" target="_blank">asa sau www.primustrans.ro/transaero.php" target="_blank">asa, astia or fi mai seriosi decit taxiurile clasice? Voi ce parere aveti? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
chatonel spune:
monn, merci de info, ajung la otopeni.
gata, ma duc la nani, miine ma trezesc iar la 5 dimi
novus spune:
Ramona, dupa cum ziceau si fetele, rezultatele dublu testului sunt legate mult si de statistica, amniocenteza e singura mai aproape de realitate, eu daca ar fi, aceea as face-o acum depinde si de ce vrei tu, daca pastrezi copilul indiferent de rezultat, nu are rost sa o faci mai ales ca are si cateva riscuri, mici ce-i drept
Succes !!
Ma pun si eu la somn, va pup !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Ma pregatesc de gradi dar am intrat de pe telefon si musai estesa las un mesaj pentru RAMONA: Ramona, zilele trecute era un subiect interesant pe forum pe subiectul dublului si triplului test, am intrat sa-l caut sa-ti las link dar nu-l gasesc nicicum, asta fiindca ma grabesc- legea lui Murphy! Dar cand vin de la gradi nu ma las, il gasesc si ti-l dau- sa-l citesti cu atentie!
Apoi: eu am citit in multe surse cum ca de fapt e un MIT asta cu sindromul Down la femei mai in varsta, caci statisticile (deci realitatea, nu "previziunile" testelor) arata ca de fapt incidenta acestui sindrom este crescuta in randul copiilor cu mame tinere.
- oricum, tu ai facut dublu-test; inainte de amniocenteza se face triplu test.
- amniocenteza e o procedura invaziva cu risc crescut de avort, infectie a lichidului amniotic etc.
Io una n-am facut nici dublu nici triplu test, desi se faceau la noi; initial zisesem ca fac dublu-test, daca "asa trebuie", apoi am zis: de ce?! Numa sa ma stresez?! Ma uitam la burta si ma gandeam: daca acolo ar "locui" un copil cu Down, l-as da afara? Nu-mi puteam imgina solutia asta, asa ca m-am gandit ca va fi totul bine si gata!
Acum desigur ca tu decizi, dar la rece, nu te lasa coplesita de rezultatul ala care iti zic io, mama Omida, ca e aiurea. Dar intai sa gesesc topicul respectiv, poate te lamureste mai bine. In maximum 2 ore il gasesc:)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Neata tufete!
Venii cu si ceai, fiecare serveste ce doreste. Adusei si scones facuti de soacra :)
Azi am de gind sa merg la film dupa servici, la "oslo,31 august" -aici, la oslo, si-a facut motanul stagiul de electronica acu 14 ani
Monn, m-ai rugat demult sa-ti spun daca okelarii gauriti sint eficienti. Acum pot raspunde in mod sigur DA... sint foarte buni, ma "scapa" de okelarii cu lentile progresive pe care ii am si pe care, daca ii pun la oki, nu ii mai pot scoate- am apoi dureri de cap etc... doar okelarii gauriti ma salveaza.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Apoi: eu am citit in multe surse cum ca de fapt e un MIT asta cu sindromul Down la femei mai in varsta, caci statisticile (deci realitatea, nu "previziunile" testelor) arata ca de fapt incidenta acestui sindrom este crescuta in randul copiilor cu mame tinere. |
Ilink, da, procentul este crescut in rindul mamelor tinere tocmai pt ca cele in virsta sint supravegheate si fac analize in plus, cum ar fi amnio. Pe cind cele tinere nu fac analizele-astea. Eu am facut amnio direct, nu m-am incurcat cu testele-astea care nu au nici un sens ... dar e adevarat ca eu eram hotarita sa avortez daca BB avea probleme.
novus spune:
Neata !!
Iau cafea de la Chatonel ca mi-e un sooooomn !! Sper sa imi revin rapid ca azi am si training
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)