LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Nu. Cel putin nu cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Simonapro, hai ca nu mai e mult pana miercuri! Dar m-ai shocat in sensul ca abia acum cand ti-am citit postarea am avut o revelatie: Phiphi nu-si mai suge degetele!! Ce chestie...da' nici n-am observat cand i-a disparut obiceiul! Acum privind in urma imi dau seama ca destul de demult n-am mai vazut-o cu vesnicele 2 degete invers in urma Da' asa am luat-o de firesc ca de nu aduceai tu vorba nici nu ma gandeam la asta:))

Adela nu-si suge degetele (nu si le-a supt niciodata), dar si le roade! Nu stiu cu cine seamana!?
Cand e desculta atenteaza si la unghiile de la picioare!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Anamariame eu i-as lua bicicleta roz, daca asta crezi ca ii va placea mai mult. Pana la urma nu asta conteaza, s-o faci fericita? Imi place foarte mult camera Evei
Si legat de pasiunea Evei cu fotografiatul...bine ca inca nu stie sa descarce pozele

Nici eu nu ma omor cu rozul, nici cu Kitty, dar daca ea a vrut trotineta roz... pe-aia am luat-o! Si tare incantata e de ea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Denisa, eu nu as vrea sa supar persoana respectiva pentru ca nu mi-a gresit cu nimic; pur si simplu ma simt invadata si sufocata de postarile ei -dese so obsesivee- care n-au nici o legatura cu nimic din ce sint eu.

Cunosc. Si Costin a sters din lista o persoana din acelasi motiv... O fi aceeasi persoana!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Anamariame eu i-as lua bicicleta roz, daca asta crezi ca ii va placea mai mult. Pana la urma nu asta conteaza, s-o faci fericita? Imi place foarte mult camera Evei
Si legat de pasiunea Evei cu fotografiatul...bine ca inca nu stie sa descarce pozele

Nici eu nu ma omor cu rozul, nici cu Kitty, dar daca ea a vrut trotineta roz... pe-aia am luat-o! Si tare incantata e de ea!

Si eu as tine cont de preferinta copilului intr-o situatie de acest gen. Nu am putut, insa, sa-i fac pe plac cind am mers sa-i cumpar bicicleta si el voia inca o motocicleta identica cu cea de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Denisa, eu nu as vrea sa supar persoana respectiva pentru ca nu mi-a gresit cu nimic; pur si simplu ma simt invadata si sufocata de postarile ei -dese so obsesivee- care n-au nici o legatura cu nimic din ce sint eu.

Cunosc. Si Costin a sters din lista o persoana din acelasi motiv... O fi aceeasi persoana!?

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ina, voiam sa-ti sar in ajutor, dar vad ca mi-a luat-o Anamariame inainte si bine a facut!Si eu am o persoana ale carei postari ma deprima si nu le consider adecvate intrulectura tuturor prietenilor mei de pe FB, dar aplic tratamentul sugerat de Ana Maria - mentionez ca n-am nimic cu restul postarilor acelei persoane.

Azi am robotit intruna: am facut ordine in dulapuri si am sortat hainele: care-s de dat, care-s de pastrat, care-s de vara, care-s de iarna, ca pana acum n-am avut vreme de operatiunea asta. Acum am un ucenic, dar, cat rezolva niste exercitii, imi fac de cap pe forum. De calcat imi place sa calc doar batiste, asa ca va dati seama cat imi e de draga aceasta indeletnicire. Azi mai am de strans tot felul de chestii, ca maine vine tanti care ma ajuta la curatenie, asa ca roboteala nu s-a incheiat.

Vazut poze frumoase tare, culminand cu Adelakele care facea parada modei - in salopeta cu flori mi s-a parut irezistibila!, desi bine-i statea si in celelalte rochite!M-am minunat si cat a crescut Ana, e o mica domnisoara cu mult sarm. De Micsu nu mai zic, ca ea se uita de sus la toate ghiocelele, iar domnii prezenti - David si Cristi- au facut fata cu brio invaziei de frumuseti feminine, mici si mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina exact aceeasi problema o am eu cu David. Face pisu la olita si numai cu caca avem problema. Face in chiloti sau pampers. O singura data a cerut la olita. Stie ce are de facut, dar nu vrea...Eu mai astept si il las in pace, doar il rog de fiecare data sa-mi spuna cand vrea sa faca la olita.

O sa-ti trimit pm cu contul si astept lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ana oare o fi aceeasi persoana de care vorbea Mada?

Ai primit un email de la mine?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eva habar nu are ca va primi trotineta cadou de ziua ei. Daca o pun sa aleaga, sigur zice ca o vrea pe cea roz, dar asa, nestiind ca pot exista trotinete roz, ma gandesc ca pot trisa Mai, despre cine vorbiti voi aici?

Mergi la inceput