LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 19

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Simonapro, hai ca nu mai e mult pana miercuri! ![]() ![]() |
Adela nu-si suge degetele (nu si le-a supt niciodata), dar si le roade!

Cand e desculta atenteaza si la unghiile de la picioare!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Anamariame eu i-as lua bicicleta roz, daca asta crezi ca ii va placea mai mult. Pana la urma nu asta conteaza, s-o faci fericita? Imi place foarte mult camera Evei ![]() Si legat de pasiunea Evei cu fotografiatul...bine ca inca nu stie sa descarce pozele ![]() |
Nici eu nu ma omor cu rozul, nici cu Kitty, dar daca ea a vrut trotineta roz... pe-aia am luat-o!

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Denisa, eu nu as vrea sa supar persoana respectiva pentru ca nu mi-a gresit cu nimic; pur si simplu ma simt invadata si sufocata de postarile ei -dese so obsesivee- care n-au nici o legatura cu nimic din ce sint eu. ![]() |
Cunosc. Si Costin a sters din lista o persoana din acelasi motiv... O fi aceeasi persoana!?
Denisa-Madalina

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nici eu nu ma omor cu rozul, nici cu Kitty, dar daca ea a vrut trotineta roz... pe-aia am luat-o! ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si eu as tine cont de preferinta copilului intr-o situatie de acest gen.

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cunosc. Si Costin a sters din lista o persoana din acelasi motiv... O fi aceeasi persoana!? Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nu.

Anaan spune:
Salutare!
Ina, voiam sa-ti sar in ajutor, dar vad ca mi-a luat-o Anamariame inainte si bine a facut!Si eu am o persoana ale carei postari ma deprima si nu le consider adecvate intru
lectura tuturor prietenilor mei de pe FB, dar aplic tratamentul sugerat de Ana Maria - mentionez ca n-am nimic cu restul postarilor acelei persoane.
Azi am robotit intruna: am facut ordine in dulapuri si am sortat hainele: care-s de dat, care-s de pastrat, care-s de vara, care-s de iarna, ca pana acum n-am avut vreme de operatiunea asta. Acum am un ucenic, dar, cat rezolva niste exercitii, imi fac de cap pe forum. De calcat imi place sa calc doar batiste
, asa ca va dati seama cat imi e de draga aceasta indeletnicire. Azi mai am de strans tot felul de chestii, ca maine vine tanti care ma ajuta la curatenie, asa ca roboteala nu s-a incheiat.
Vazut poze frumoase tare, culminand cu Adelakele care facea parada modei - in salopeta cu flori mi s-a parut irezistibila!, desi bine-i statea si in celelalte rochite!M-am minunat si cat a crescut Ana, e o mica domnisoara cu mult sarm. De Micsu nu mai zic, ca ea se uita de sus la toate ghiocelele, iar domnii prezenti - David si Cristi- au facut fata cu brio invaziei de frumuseti feminine, mici si mari.

olishka spune:
Ina exact aceeasi problema o am eu cu David. Face pisu la olita si numai cu caca avem problema. Face in chiloti sau pampers. O singura data a cerut la olita. Stie ce are de facut, dar nu vrea...Eu mai astept si il las in pace, doar il rog de fiecare data sa-mi spuna cand vrea sa faca la olita.
O sa-ti trimit pm cu contul si astept lista

olishka spune:
Ana oare o fi aceeasi persoana de care vorbea Mada?
Ai primit un email de la mine?
Pup

anamariame spune:
Eva habar nu are ca va primi trotineta cadou de ziua ei. Daca o pun sa aleaga, sigur zice ca o vrea pe cea roz, dar asa, nestiind ca pot exista trotinete roz, ma gandesc ca pot trisa Mai, despre cine vorbiti voi aici?