LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
denisamada - va pupacim si de-abia asteptam sa ne mai intalnim ca taaaare mult ne-a placut

Pai v-am trecut pe lista cu invitati permanenti! Am pus ceva poze pe FB, dar pozele mai multe si mai frumoase sunt cele de la Pisik!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ian s-a trezit pe la vreo 3 sa-mi ceara olitza. Asa se trezeste aproape in fiecare zi pentru ca nu vrea sa faca pipi cind il culc. M-am pus inapoi sa-l adorm din nou si...am adormit si eu Am dormit max 40 de minute si ma simt, in continuare, obosita.
Voiam, insa sa va zi altceva: Ian nu a facut niciodata pipi in pat, nici noaptea, nici la prinz (a facut o data caca in pantaloni, noaptea, in timp ce dormea) si nu am folosit niciodata aleze. Poate -POATE- daca lasati copilasii fara pampers -pe care-l percep ca pe o siguranta- nu o sa mai fie accidente. La noi, "dezvatarea" a fost rapida pentru ca Ian a refuzat pampersul dupa ce i-am pus chiloti; nu eram pregatita cu aleze si alte cele -adica nu le aveam cumparate, desi imi erau trecute pe lista mintala de cumparaturi!- si l-am culcat fara nimic. La fel, cind sa mergem in oras, mi-a spus categoric si raspicat: nu veu penpen, veau aiotzii!

Cu kk, insa avem alt bai: nu vrea sa faca numai in chilotzi; stie intotdeauna ind face pentru ca vine si-mi spune sa-i dau chiloti ca vrea sa faca kk (Ian, mai mereu e in kuru gol ca asa-i place lui ). Alaltaieri, de abia incepuse baia, cind mi-a spus: gata baia; veau chiosii (nu le mai spune acum "aiotzii" ) fac kk) Aveti idee de ce vrea sa faca numai in chiloti? Am citit aici pe DC ca sint copilasi care vor sa faca numai in pampers; aveti idee de ce si ce e de facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Daca sterg pe cineva din lista de prieteni de pe feisbuc, persoana respectiva primeste vreun mesaj/instiintare cum ca am renegat-o?
Suna aiurea, dar as vrea sa o fac...cu shusta

Da, e instiintat. Am experimentat eu, dar pe mine nu ma interesa daca e anuntat!!!

Mergi la inceput

Denisa, eu nu as vrea sa supar persoana respectiva pentru ca nu mi-a gresit cu nimic; pur si simplu ma simt invadata si sufocata de postarile ei -dese so obsesivee- care n-au nici o legatura cu nimic din ce sint eu.

Mergi la inceput

Floric, cind mama ta trebaluieste in bucatarie, eu zic sa scoti bietele bibelouri din geamantan si sa le aranjezi pe o etajera in camera ei; linga, poti pune un buchet de zambile/lacrimioare, un biletel si o bombonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, poti da unsubscribe la tot ce posteaza ea, si sa o mentii in lista de prieteni!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Gina, poti da unsubscribe la tot ce posteaza ea, si sa o mentii in lista de prieteni!

Cum fac asta?
Intru pe profilul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Nu. In coltul din dreapta sus al postarii ei, ai o sageata, apesi pe ea si selectezi Hide all by...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Sunt lucruri de alor mei. Ori mama e foarte atasata de unele lucruri (si o inteleg). Aseara asa rau mi-am facut in suflet si nu stiu daca imi voi ierta vreodata intristarea ei (pt ca toate se datoareaza deciziilor mele proaste luate in viata, dar asta e o alta treaba) cand nu mai avea loc sa isi etaleze bibelourile (putine cate iau ramas dupa ce a dat cea mai mare parte dintre ele , in timp). Eu mereu rad de ea cu bibelourile si ii spun ca nu se mai porta etc...insa in acele lucruri stau amintirile, tineretea, ei, petrecerile facute, tot. Si o inteleg. Si tocmai de aceea m-am intristat aseara cand cu durere in suflet le-a impachetat si le-a pus bine, sus, intr-un geamantan. Poate vreodata va avea unde sa si le intinda.
Of...

Pentur asta am acceptat ca doua rafturi din mobila ema din sufragerie sa ii las pt a-si pune doua seturi de cesti si altele. Chair daca mie nu imi place sticlarie gen bibelouri, seturi alstea sunt calitative, si dragute. Sper ca am bucurat-o cumva. Sunt mihnita ca din cauza mea a trebuit sa renunte la multe, la foarte multe, facute cu truda si sacrificii.

Si eu mai am "kestii" de la ai mei pe care nu ma indur sa le arunc, kiar daca ei nu mai sunt "sa le apere" si care sunt fara o utilitate practica... eu le depozitez in casa de la Targoviste care este doar partial renovata (adik mai mult ne-). Tot acolo mai ducem si kestii de-ale noastre pe care nu prea le mai folosim, dar nici nu sunt (nu le consideram a fi) de aruncat. Nu aveti si voi un loc de-asta de... depozitat amintirile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Nu. In coltul din dreapta sus al postarii ei, ai o sageata, apesi pe ea si selectezi Hide all by...

Merci mult, asa am facut.
Dar va fi instiintata de mirshavia-mi?

Mergi la inceput