LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 denisamada - va pupacim si de-abia asteptam sa ne mai intalnim ca taaaare mult ne-a placut |
Pai v-am trecut pe lista cu invitati permanenti! Am pus ceva poze pe FB, dar pozele mai multe si mai frumoase sunt cele de la Pisik!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Ian s-a trezit pe la vreo 3 sa-mi ceara olitza. Asa se trezeste aproape in fiecare zi pentru ca nu vrea sa faca pipi cind il culc. M-am pus inapoi sa-l adorm din nou si...am adormit si eu Am dormit max 40 de minute si ma simt, in continuare, obosita.
Voiam, insa sa va zi altceva: Ian nu a facut niciodata pipi in pat, nici noaptea, nici la prinz (a facut o data caca in pantaloni, noaptea, in timp ce dormea) si nu am folosit niciodata aleze. Poate -POATE- daca lasati copilasii fara pampers -pe care-l percep ca pe o siguranta- nu o sa mai fie accidente. La noi, "dezvatarea" a fost rapida pentru ca Ian a refuzat pampersul dupa ce i-am pus chiloti; nu eram pregatita cu aleze si alte cele -adica nu le aveam cumparate, desi imi erau trecute pe lista mintala de cumparaturi!- si l-am culcat fara nimic. La fel, cind sa mergem in oras, mi-a spus categoric si raspicat: nu veu penpen, veau aiotzii!
Cu kk, insa avem alt bai: nu vrea sa faca numai in chilotzi; stie intotdeauna ind face pentru ca vine si-mi spune sa-i dau chiloti ca vrea sa faca kk (Ian, mai mereu e in kuru gol ca asa-i place lui ). Alaltaieri, de abia incepuse baia, cind mi-a spus: gata baia; veau chiosii (nu le mai spune acum "aiotzii" ) fac kk) Aveti idee de ce vrea sa faca numai in chiloti? Am citit aici pe DC ca sint copilasi care vor sa faca numai in pampers; aveti idee de ce si ce e de facut?
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Daca sterg pe cineva din lista de prieteni de pe feisbuc, persoana respectiva primeste vreun mesaj/instiintare cum ca am renegat-o? Suna aiurea, dar as vrea sa o fac...cu shusta |
Da, e instiintat. Am experimentat eu, dar pe mine nu ma interesa daca e anuntat!!!
inapreda spune:
Denisa, eu nu as vrea sa supar persoana respectiva pentru ca nu mi-a gresit cu nimic; pur si simplu ma simt invadata si sufocata de postarile ei -dese so obsesivee- care n-au nici o legatura cu nimic din ce sint eu.
inapreda spune:
Floric, cind mama ta trebaluieste in bucatarie, eu zic sa scoti bietele bibelouri din geamantan si sa le aranjezi pe o etajera in camera ei; linga, poti pune un buchet de zambile/lacrimioare, un biletel si o bombonica.
anamariame spune:
Gina, poti da unsubscribe la tot ce posteaza ea, si sa o mentii in lista de prieteni!
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Gina, poti da unsubscribe la tot ce posteaza ea, si sa o mentii in lista de prieteni! |
Cum fac asta?
Intru pe profilul ei?
anamariame spune:
Nu. In coltul din dreapta sus al postarii ei, ai o sageata, apesi pe ea si selectezi Hide all by...
denisamada spune:
citat din mesajul lui Floric Sunt lucruri de alor mei. Ori mama e foarte atasata de unele lucruri (si o inteleg). Aseara asa rau mi-am facut in suflet si nu stiu daca imi voi ierta vreodata intristarea ei (pt ca toate se datoareaza deciziilor mele proaste luate in viata, dar asta e o alta treaba) cand nu mai avea loc sa isi etaleze bibelourile (putine cate iau ramas dupa ce a dat cea mai mare parte dintre ele , in timp). Eu mereu rad de ea cu bibelourile si ii spun ca nu se mai porta etc...insa in acele lucruri stau amintirile, tineretea, ei, petrecerile facute, tot. Si o inteleg. Si tocmai de aceea m-am intristat aseara cand cu durere in suflet le-a impachetat si le-a pus bine, sus, intr-un geamantan. Poate vreodata va avea unde sa si le intinda. Of... Pentur asta am acceptat ca doua rafturi din mobila ema din sufragerie sa ii las pt a-si pune doua seturi de cesti si altele. Chair daca mie nu imi place sticlarie gen bibelouri, seturi alstea sunt calitative, si dragute. Sper ca am bucurat-o cumva. Sunt mihnita ca din cauza mea a trebuit sa renunte la multe, la foarte multe, facute cu truda si sacrificii. |
Si eu mai am "kestii" de la ai mei pe care nu ma indur sa le arunc, kiar daca ei nu mai sunt "sa le apere" si care sunt fara o utilitate practica... eu le depozitez in casa de la Targoviste care este doar partial renovata (adik mai mult ne-). Tot acolo mai ducem si kestii de-ale noastre pe care nu prea le mai folosim, dar nici nu sunt (nu le consideram a fi) de aruncat. Nu aveti si voi un loc de-asta de... depozitat amintirile?
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Nu. In coltul din dreapta sus al postarii ei, ai o sageata, apesi pe ea si selectezi Hide all by... |
Merci mult, asa am facut.
Dar va fi instiintata de mirshavia-mi?