LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***416***
Raspunsuri - Pagina 20

pisigri spune:
Ina, daca afli sa-mi spui si mie. Eu am facut o data experienta si nu am primit nici o instiintare, dar poate dureaza, sau poate... nu stiu :)
Cu kk, Ilinca renuntase si la pampersul de noapte dar tot cerea pampers sa faca kk. A renuntat intr-o zi in care i-am sugerat sa se aseze pe oala sa incerce, ca banii de-i dau pe pampers mai bine ii investim in jucarii sau oua kinder....
Floric, nu pot sa dau sfaturi pe tema mersului, ca nu stiu...deloc. Asculta medicul ala de la Bucuresti, recomandat....zic eu...
Iar cu renuntarile...nu mai zic nimic, ca am inceput mesajul asta acum 3 ore si mi-am amestecat gindurile...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ana oare o fi aceeasi persoana de care vorbea Mada? ![]() Ai primit un email de la mine? Pup Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Posibil, posibil...
Nu, dar drept este ca nu m-am uitat si in spamuri, verific acum!
Am trimis azi pachetul, va sosi maine - asa m-au asigurat cei de la firma de curierat.

olishka spune:
citat din mesajul lui anamariame Eva habar nu are ca va primi trotineta cadou de ziua ei. Daca o pun sa aleaga, sigur zice ca o vrea pe cea roz, dar asa, nestiind ca pot exista trotinete roz, ma gandesc ca pot trisa ![]() Mai, despre cine vorbiti voi aici? ![]() |
Despre cineva care nu mai scrie demult la noi pe forum

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Posibil, posibil... Nu, dar drept este ca nu m-am uitat si in spamuri, verific acum! Am trimis azi pachetul, va sosi maine - asa m-au asigurat cei de la firma de curierat. |
Verifica te rog si zi-mi. Daca nu ai primit, mai trimit iarasi.
Maine este perfect daca ajunge, caci poimaine mergem la copilasi.
Am vorbit astazi cu asistenta sefa si mi-a zis ca sunt tare nerabdatori copiii sa mergem la ei

Am primit azi si avizele de la posta, dar nu am mai ajuns la posta, caci n-am mai avut cu cine lasa copilul.
Ilinca hainutele tale o sa prinda f bine, caci sunt vreo 4 copilasi mici si amarati rau de tot. Mi-a adus astazi cineva pt ei si 4 baxuri de pampersi. M-am bucurat tare mult.
De fapt ce zic eu aici, toate pachetele sunt binevenite, caci toti sunt mai amarati saracutii de ei, caci daca aveau bani isi faceau tratamentele in alta parte. Astazi mi-a zis asistenta sa-i luam si niste foarfece ca nu mai au cuy ce taia tifonul.
Va multumesc tare mult pt ajutor

novus spune:
Eu sunt rupta, am avut o tona de lucru mai ales in a doua parte a zilei, motiv pt care nici de forumit nu am avut timp
Acum am vizionat poze cu sarbatorita wkd-ului, frumoasa si apriga cum o stiu, pacat ca nu am putut ajunge si noi :((
Si mie mi-a placut salopeta cu flori la maxim
Si tortul precum si prajiturile m-au facut sa salivez
De invitati ce sa mai zic : fetele cochete si baietii cavaleri cum se cuvine
Am vizionat si pozele cu Ana , tare mi-au placut ! e expesiva si smecheroasa de nota 10
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
citat din mesajul lui olishka
Despre cineva care nu mai scrie demult la noi pe forum Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Cred ca stiu si eu despre cine e vorba chiar daca nu sunt pe FB

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Floric, cind mama ta trebaluieste in bucatarie, eu zic sa scoti bietele bibelouri din geamantan si sa le aranjezi pe o etajera in camera ei; linga, poti pune un buchet de zambile/lacrimioare, un biletel si o bombonica. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |

anamariame spune:
Gata, m-am lamurit si eu.Noroc ca a zis novus de pozele cu Ana, ca eu le aveam deschise in tuburi de 2 zile Sunt absolut minunate, si mi-au placut la nebunie balerinii Anei
si tortul Adelei

inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka
Despre cineva care nu mai scrie demult la noi pe forum Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Sint la sor mea, nu pot vorbi; mi s-a urcat vinul la cap si spun ca Olga are dreptate.