FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 8
amaliaro spune:
buna dimmy
fetele plec la minastire ajung acolo cam in 30 de minute deci in juma de ora hai sa ne rugam toate poop si cind vin vorbimDOAMNE AJUTA
amalia tsakoniati(matusa)
Dubinaus spune:
Drum bun, Amalia.
Sper sa ne auda Dumnezeu rugaciunile. Multumesc ca ne "iei" si pe noi cu tine.
Te poop
Brigit spune:
Multumim Amalia!si bafta la dr, parca tot azi mergeai
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
rodica.marin spune:
Fetelor nu mai tin pasul cu voi.
Alina si Cocolino - felicitari si numai bine in continuare.
Bichi tinem pumnii sa fie cu noroc.
Miracol desi am citit mai tarziu, am reusit sa capat tristetea ta. sper ca ti-ai revenit.
apalina spune:
buna dimi si o saptamana plina de reusite.Calculati cu grija estrimaxul ,discutati cu medicul vostru ,mie ginecologul mi-a recomandat sa continui tratamentul estrimax+ utrogestan pana la 16-17 saptamani ,noroc ca mi-am luat o rezerva.Va pup
Doamne Doamne a facut o minune 12 +
Dorinta2012 spune:
Alina, iti multumesc din suflet pentru raspunsurile tale.
Azi mi.a trimis Dr Stefan mail si m.a lamurit ca este vorba de 2 embrioni de gradul 1. Se pare ca in iulie ma voi prezenta la ei la clinica. Mi.a spus ca trebuie sa iau Estrimax (6 mg)si progesteron (800mg/zi). Stiu ca si tu ai luat aceste medicamente. In Romania nu le-ai gasit? Sa ii spun si eu sa imi faca reteta si sa mu le trimita farmacia? Tu cum ai procedat?
Si, stai linistita, ai sa vezi ce beta mare vei avea azi...asa simt eu, si sper...acelasi lucru sa vi.l spun si eu in august...
amaliaro spune:
Gata fetele mele a fost la minastire DD sa va ajute sa va impliniti visul cel mare
amalia tsakoniati(matusa)
ella43 spune:
Fetelor am inceput sa incurc rau borcanele, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi si sa i-mi aduc aminte cine e deja insarcinata cine e in tratament cine asteapta beta.... samd
LA MULTI ANI! SI PASTE FERICIT PT CEI CARE AU SARBATORIT.
Deci sa facem un rezoconto, MAMI-VREAU cap de afis dupa care APALINA, BRIGIT, LOOANA, COCOLINO SI ALINA acestea sunt fetele gravidute, sunt in asteptare IRILAC si SMAIK? iar BICHI se pregateste sa-si ia bebeii acasa azi sau maine??? am incurcat cumva borcanele sau e bine ceea ce am scris??? v-am spus ca e greu sa se tina pasul cu voi pe aici va graviditi intr-un mod frenetic, doamne ajuta pe toata lumea.
ALINA si IRILAC lasati curatenia acum trebuie sa va protejati cat mai mult stati linistite
COCOLINO daca i-mi aduc aminte bine tu ai 44 de ani sau 45 te intreb pt ca si eu sunt pe aici si vroiam sa stiu daca as avea vreo sansa la virsta mea.
MIRACOL fruntea sus iubita o sa vina si ziua ta stai linistita bucurate de toti bebeii pe care ii cunosti si joacate cu iei ca sa-ti faci o idee cum e cand vei avea si tu.
toate fetele si o saptamana cat mai buna posibil sa aveti
Dorinta2012 spune:
Alina, am recitit capitolul 6, cand ai postat tu acel mail pe care l.ai primit tu de la dr Stefan.
Exact, acelasi, punct cu punct, l.am primit si eu.
Ti.am is eu ca te urmez...si cu reusite....
De aceea te intrebam cum ai procedat cu aceste medicamente...
Ai plecat sa faci beta? Am niste emotii...abia astept sa te intorci, sa ne scrii...
Cocolino, tu? Cum e beta? Cum te simti?
ella43 spune:
Fetelor aici va graviditi intr-un modo frenetic ca nu mai reusesc sa-mi aduc aminte ce cum si in ce fel sunteti.
Rezoconto: MAMI-VREAU cap de afis, urmata de APALINA, BRIGIT, LOOANA, COCOLINO si ALINA, in asteptare IRILAC? si BICHI se pregateste sa-si ia bebeii acasa? am gresit pe undeva sau am uitat pe cineva??? si acum cine se pregateste ca sincer nu mai stiu.
ALINA si IRILAC lasati curatenia voi trebuie sa va protejati cat mai mult acum.
COCOLINO daca i-mi aduc bine aminte tu ai 44 de ani?? te intreb pt ca si eu sunt la aceeasi varsta si vroiam sa stiu daca as avea sanse cu ovule donate la virsta mea?
MIRACOL fruntea sus iubita o sa vina si randul tau intre timp joacate cu toti bebeii pe care ii cunosti asa i-ti vei face o idee pt cand vei avea si tu.
PASTE FERICIT SI SARBATORI FERICITE TUTUROR.
TOATE FETELE SI O SAPTAMANA MINUNATA VA DORESC