FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

mai ai reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

nu, reteta mi-a tinut-o la farmacie. o sa vb cu doctorul meu, sa faca alta si sa ti-o lase la receptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

floricele pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

La multi ani si Paste fericit celor care il serbeaza azi! La multi ani si tuturor Floricelelor!

@Samira: multumim pentru pontul cu acul. Ai cumva vreun pont si pt ser, sa nu mai fie asa dureros? Parca ma inteapa o viespe... Ar ajuta sa tin niste gheata inainte, pe locul respectiv?

Alina, Cocolino, felicitari!

Eu va citesc in continuare, am programare la Brno pe 30 iulie. Ieri am transferat singurul meu embrionas, obtinut dupa 3 cicluri de FIV natural si am inceput si Clexane-ul.

Va pup si sa aveti o duminica placuta!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Tusferi, Doamne ajuta! Poate nu mai ai nevoie de programarea de la Brno. Cine stie unde sta norocul omului! Unde ai facut FIV-urile? In Rom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tusferi,stiu ca serul inteapa...dar eu nu am gasit remediu pentru asta.
introdus foarte incet si strans din dinti ca-i pentru o cauza nobila...si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Tusferi Doamne ajuta Sa-ti traiasca si sa-ti creasca simburelul. Sa ai noroc sa fie cu final fericit.

Fetelor care va intepati cu clexane, sunteti chinuite rau. Dumnezeu sa va rasplateasca suferinta.

Teli felicitari prietenei tale, stai aproape sa se ia si la tine.

Miracol m-as bucura daca intre timp ai fost in vizita la bebelus si poate ti-a mai alinat durerea. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti. Ma rog ca toate familiile care isi doresc cu atita ardoare sa aiba parte de pruncii mult asteptati.

Alina si Irilac nu stati potolite? Va arde de curatenie? Eu nu fac nimic de data asta. Doar gatesc usor si fac lucrurile strict necesare, cu efort minim.
Aveti grija de voi.

Miine o primim pe Bichi cu bebeii la purtator. Sa fie cu noroc

Fetele cu estrimax eu am calculat necesarul de la data ET pina la 12 saptamini si am asa: 57 zile* 3 pastile= 171 pastile
si inca o sapt redusa la 1/2: 7 zile * 1,5 pastile= 11 pastile
TOTAL 182 pastile aprox 2 cutii si o folie. Este posibil sa va ajunga cutia inceputa inainte de punctie si inca doua cumparate cind mergeti la ET.
Poate va ajuta calculul acesta ca sa scapati de stresul de a le procura in graba cind aveti alte emotii.

Smaick sa ai parte de o dulceatza ca cea din poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Da, in Ro am facut FIV, in Bucuresti.
Samira, e o info buna si asta, sa bag serul incet, ca eu il bag cu viteza, sa scap mai repede. Da, strang din dinti si incerc sa nu ma plang. Fiecare zi in care am ocazia sa fac clexane e o zi in plus castigata. Poate da DD si nu mai e nevoie sa merg la Brno.
Va pup cu mult drag!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Neata, fetelor! Cam greu la inceput de saptamana, nu?
Coco, tu ai repetat beta? ce val ai aavut? Eu azi trebuie sa merg sa o repet si nu imi vine. Am plantatia de morcovi dupa mine. Am asa un feeling, ca nu o sa fac mare branza...Oricum, vedem. Am spus ca merg sa imi iau un pipi test si, daca linia a doua iese mai pronuntata, merg si la beta. Daca nu, nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza si o saptamana super sa aveti!
Alina pipitestul nu face o evaluare cantitativa a hormonului de sarcina.
Vei face testul si mai mult o sa te bulverseze treaba asta, daca vrei certitudini baga beta. Starea asta de incertitudine nu iti face bine.
Sper sa te linistesti cat mai repede cu un beta baban.
Pup fetele

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput