FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
irilac,acele de clexane sunt bune si nici pielea ta de crocodil,pun pariu.
cred ca doar nu respectati tocmai corect pasii de injectare:
primul lucru strangi putin mai tare pliul intre degete apoi...daca te uiti la ac o sa vezi ca este taiat tesit in varf si daca pozitionezi acul la 45 de grade fata de pliu si cu tesitura in jos...o sa intre exact varful acului si nu o sa mai intampini probleme.
totul tine de practica ...in timp prinzi dexteritate.
tuturor gravidutelor.
LA MULTI ANI FLORILOR SI PASTE FERICIT CATOLICILOR!!!
Looana spune:
Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gandesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla si sa binecuvanteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate.
De ziua frumoasa a florilor sa zambiti,sa spunr-ti ce vreti,sa rade-ti cu gura pana la urechi, sa iubiti,sa le spui celor dragi ca ii iubesti, sa fiti fericite si implinite.La Multi Ani !
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
Indiferent de religia pe care o aveti si indiferent de ce sarbatoriti azi, va doresc din tot sufletul numai lucruri bune, multa multa sanatate si sa fie implinite dorinta cea mai fierbinte. Sa avem casa plina de voci si rasete de copii, iar pe noi sa ne tina Dumnezeu sa ii crestem corect. Va pup fetelor si va doresc o duminica plina de pace si iubire.
amaliaro spune:
Buna dimi fetele mele dragi
LA multi ani ! si DD sa va uple casa de bucuria pe care toate o asteptai sa fiti sanatoase voioase si fericite si sa aveti o duminica placuta
amalia tsakoniati(matusa)
cocolino2010 spune:
LA MULTI ANI, FLORILOR! La multi ani, fetelor!
PASTE FERICIT! celor care sarbatoresc azi.
Indiferent de religie, azi e o zi sfinta, ne rugam de sanatate, liniste si fericire alaturi de cei dragi.
alina_alba spune:
Smaick, am o rugaminte rugatoare la tine .
Cand mergi la Brno, as vrea sa imi cumperi si mie niste estrimax, ca nu o sa imi ajunga pe toata perioada in care trebuie sa iau. Eventual, imi dau un cont unde sa iti dau banutii sa imi poti lua si ne vedem in Bucuresti (ori cu mine ori cu sotul meu) sa mi le dai. Parca nu m-as mai incurca sa imi trimita farmacia, iar cand mergi tu acolo pica la fix. Gandeste-te, daca nu e prea greu. Multu mult
smaick spune:
Buna fetele
LA MULTU ANI SI SANATATE MULTA pentru toate florile
alina cu cea mai mare placere
alina_alba spune:
Saru-mana, Smaick!
O sa caut chitanta sa vad cat a costat estrimaxul si te rog sa imi dai PM cu contul tau. O sa fac transfer online, ajung repede babutii.
Ce de treaba esti