FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 5
irilac31 spune:
Bichi, sunt cu gandul la tine, sa ai drum bun, totul sa decurga bine, embrionasii sa fie lipiciosi si grasuni si sa ajungeti cu bine acasa in Ramania . Asteptam vesti de la tine
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Aaaaa, am uitat sa va spun....sunt posesoare a unei prime vanatai de la injectia de aseara . Acum are culoarea unei vinete
Looana tu cum te mai descurci cu clexanul? Mie mi le face sotul meu si zice ca acele nu sunt bine ascutite ca nu vor sa intre in piele....ori am eu pielea de crocodil .
Offfff si sunt de abia la inceput cu injectiile astea...nu-mi plac deloc.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
alina_alba spune:
fetelooooor, am o lene in mine.... Si numai bine ca am apucat sa intorc toata casa cu fundul in sus, iar acum nu mai am nici un chef sa o pun la loc... Cred ca o sa fuseresc putin azi, iar luni fac treaba ca lumea. Doamne, atat mi-e de somn, de as sta toata ziua tolanita si as dormita....
Irilac si fetele cu clexane, imi pare tare rau pentru burticile voastre. Norocul meu e ca am scapat doar cu aspenter, ca daca ajungeam si eu la clexane, faceam cadere nervoasa. Am o frica teribila de ace, dar sa mai imi trebuiasca sa imi fac singura injectiile...cred ca nu as fi putut.
Mai ia careva dintre voi prednison? Oare cat timp trebuie luat, ca ma gandeamca daca il luam prea mult, oare nu ne scade imunitatea prea mult? Parca nu as vrea sa ma pocneasca acum si vreo raceala de care sa nu ma scap...
Bichi spune:
Buna fetelor!
Astazi ziua a 4 a am 6 embrioni, maine dimineata transfer la ora 10
Irilac si eu m-am gandit la tine cand intram in hotel!
Miracol draga mea te imbratisez cu drag!
Nici mie nu mi-a trecut durerea si sunt sigura ca undeva in fundul inimii va ramane pentru totdeauna, dar eu vreau un copil si donatia de ovocite este singura solutie!
Sper sa reusesc, si cand peste cativa ani ma va intreba cu ochii mari: "mama de unde vin? unde m-ai gasit?" Il voi strange la piept si sigur cu lacrimi in ochi, ii voi raspunde: "Erai o dorinta ascunsa in inima mea!!!"
Va pup pe toate!
irilac31 spune:
Bichi, Doamne ajuta pe maine, sa ai embrionasi puternici, sa le placa la tine .... si sa le pui nume de flori cand se vor naste
Ahhhh ce amintiri cu hotelul/orasul......serios a fost cea mai frumoasa vacanta din ultimii ani. De mult n-am mai avut asa o vacanta, sa ma simt atat de bine, sa fiu atat de relaxata...inca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat ...saptamana trecuta eram la Praga pe vremea asta .In ultimii ani, de cand am aflat problema noastra, de fiecare data cand mergeam in concedii nu ma puteam bucura de nimic...cica eu mergeam sa ma relaxez dar parca mai incrancenata eram. Acum insa a fost ceva de vis, ne-am distrat in 2 de parca ar fi fost primul nostru concediu impreuna si nu stiam cum sa ne impresionam unul pe altul. Va mai urma un astfel de concediu cand vom merge sa luam tura 2 de bebei
Te imbratisez cu drag
irilac31 spune:
Alina, esti o norocoasa ca nu trebuie sa fac injectiile astea. si mie imi este mega de frica de injectii, dar ce sa fac...trebuie sa merg mai departe, asta sa fie cel mai mare disconfort si restul sa mearga struna. In seara asta a fost mai bine, aseara nimerise sotul meu un vas de sange si de asta m-a si durut si m-am si invinetit.
Fetele cucuietele, merg la nani, o seara frumoasa sa aveti si dupa caz.....luminata
miracol11 spune:
Buna sear Fetelor...
Bichi....iti doresc ca maine sa fie o zi fericita pt tine pt ca iti iei micutii acasa...cea mai happy zi va fii peste 14 zile cand vei primii dovada ca esti gravidutza!doamne ajuta si iti tin pumnii.
irilac31, vad ca ai fost f harnica azi....atentie insa la efort?
Alina_alba gata curatenia?tareharnicute sunteti
...eu la apartament mi-am facut curatenia in doua zile...
...va doresc o noapte luminata celor care maine sarbatoriti Sf. Paste, multa caldura in suflete si un Paste Fericit alaturi de cei dragi....celor cu nume de flori,va trimit virtual cel mai calduros LA MULTI ANI!!!
Va pup pe toate...o noapte buna...sunt mai bine...sotul m-a scos in oras la cinema...a fost f frumos...
sper spune:
Fetelor rapide mai sunteti, 5-6 pag /zi . Eu sunt rupta, azi am fost cu mama la cimitir sa facem curat si sa vopsim gardul dar nu am reusit sa-l terminam iar acasa ma asteptau 7 trandafiri de plantat. Mi-a sosit o comanda facuta in toamna si era musai sa-i plantez azi pt ca erau deshidratati rau. Luni am de platat 8 clematite .
Va pupic, si somnic pufos
Speranta
Looana spune:
Am intrat sa va salut,si da va urez ,,Paste fericit" celor care sarbatoresc azi si iepurasul sa va aduca cel mai frumos cadou
Iar celor care sarbatoresc Floriile ,ziua numelui sau in familie,prieteni,ditractie frumoasa si un calduros "La multi ani"sanatate si primavara aceasta sa va infloreasca sufletul de bucurii si fericire.
Miracol capu sus iubita, mai e putin si pleci la drum de unde te vei intoarce cu un bobocel care va inflori si iti va umple sufletul de bucuri.
Bichi sa fie maine ziua ceea mai norocoasa pt tine ,sa fie lipiciosi bb si sa-ti aduca un mega beta test.
Irilac eu mi-le fac singura,e chin mai ales ca trebuie sa-mi fac 2 in fiecare seara,abia astept sa termin tura asta ...pt ca asistenta mia gresit reteta si mi-a dat clexane 02 inloc de 04 asa ca seara i-mi fac 2 pe aceasi parte pe rind...of si mai tot anul de facut...asta e ce nu face noi pt un
Fetelor eu sunt bine,azi am fost foarte obosita pt ca trebuia sa fac un tort si o prajitura,acuma i-mi pulseaza picioarele de la cit am stat in picioare...ma refac eu
Noapte buna,somn usor la fete
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)