FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 9
ella43 spune:
PRIMUL MESAJ NU M-IA FOST ARATAT AM SCRIS DIN NOU SI ACUM AU APARUT AMANDOUA CALCULATORUL MEU CRED CA A INEBUNIT
CER SCUZE
amaliaro spune:
Alina iubita da mi un bip cind esti acasa saca ajungi pina in ora 17:30 dupa sunt la clinica
amalia tsakoniati(matusa)
cocolino2010 spune:
Buna fete!
Am fost la medic, aveam nevoie de recomandare pt. repetare Beta si daca tot am trecut pe la el mi-a facut rapid o eco, sa vada uterul (e bine, nu prezinta lichid), trompele OK (nu sunt inflamate). M-a luat prin surprindere cu eco pt. ca el imi spusese ca e prea devreme.
A zis ca nu se uita acum dupa sarcina. De Beta trecut nu era incintat, vrea sa-l vada pe cel de azi. Era scortzos, nu m-a incurajat in nici un fel. Asa ca emotii maxime pina dupa ora 19-20.
Amalia
Alina si Irilac va astept cu vesti bune
Ella am 44. Cu un AMH de 0,14 mi-a zis ca am 0,1% sanse si cheltuim banii degeaba. Cind l-am intrebat de FIV cu donate mi-a zis ca "se schimba treaba". In rest ii trag vorbele cu clestele. Eu am prins curaj discutind cu fetele pe forum.
Pot sa-ti spun ca nu am avut probleme depistate de-a lungul timpului, decit lucruri usoare, remediabile, mai putin sotul OATS. Poate cind am avut eu rezerva buna nu au fost gigeii luptatori, apoi la FIV-urile mele nu se facea ICSI in 2007.
Tu incearca, ce e al tau e pus deoparte. Fiecare dintre noi avem macar o sansa.
miracol11 spune:
Buna fetelor...am prins si eu putin timp liber savad ce mai faceti...
amaliaro, multumim ca ai mers la manastire, sa stii ca si eu m-am rugat pentru toate fetele de aici sa ne ajute Dumnezeu pe toate...multumesc mult esti o dulceata de femeie!!!
cocolino2010, cum adica nu a fost incantat medicul de rezultatul Beta??pai nu e ok ce-i peste valoare 5? si tu aveai 300 si ceva daca nu retin gresit, nu?? medicii astia te baga in boala jur.....tu stai calma...clar ca ai minim un bebe cu tine in burtica!!
ella43, rodica.marin multumesc pentru gandurile bune...la fel va doresc si voua!!
amaliaro spune:
Miracol o fac cu mare drag imi sunteti tare dragi astazi a fost mai frumos ca alta data ca v am avut si pe voi cu mine azi am primit cadou o iconita cu SF Irini in forma de marut si avea si piinica sfintita am mincat cite o bucata pt fiecare ma uitam pe listuta si ziceam asta pt... asta pt ... si se uitau maicutele la mine si credc ca sa u induiosat cind m au vazut ca dupa mi a dat iconita acea
miracol11 spune:
tusferi, iti tin pumnii si poate e cu noroc si cu lipici embrionasul tau si nu mai trebuie sa mergi la Brno...cine stie poate imi cedezi mie programarea ta...daca la mine se adevereste ca nu am nici o sansa altfel....te pup si mai scrie-ne pls...tare as vrea sa stiu ce ai facut!
amaliaro, iti tin pumnii pentru azi la medic!!
alina_alba esti la analize???iti tin pumnii...
cocolino2010, inca nu am fost sa o vizite pe micuta printesa, e prea devreme, sa treaca putin sa se acomodeze si ei acasa...pe urma ma voi duce binenteles sa le vad...mie imi plac enorm bebelusii si ma inpresionez pana la lacrimi...probabil am devent mai sensibila de cand am aflat...
chiar azi am avut o discutie cu o colega care si ea se lupta de 10 ani sa aiba un copil...si s-a dus acum ultima data la medicul la care am fost si eu...toate bune si frumoase...i-a zis ca are sanse mari sa faca natural, a trimis-o acasa sa faca LOVE cu sotul si sa revina dupa 2 saptamani direct la analize ca e convins ca va ramane...i-a dat si niste medicamente...acuma saraca asteapta pana dupa Paste sa-si face testul...m-a intrebat de mine, si dupa ce i-am zis ca dr mi-a zis ca sunt practic la menopauza...m-a luat asa peste picior si mi-a zis ca e clar ca daca dr zice ca nu am sanse la stimulare, atunci de ce mai incerc....si i-am raspuns pt ca eu n-am avut niciodata untratament de stimulare de la vreun medic...si vreau sa incerc...nu au de unde sa stie cum reactioneaza corpul meu...si sunt tanara...trebuie sa reusesc in vreun fel....gata ma opresc ca iarasi ma apuca disperarea...
Looana, apalina, Brigit, grija mare la burtici!!!
va pup pe toate!!
amaliaro spune:
Alinutzo unde esti ca mi s au lungit ochiidupa tine ne mai ti pe jar
Brigit spune:
Cu calculul estrimaxului într-adevar tb tinut cont de mai multe aspecte, dac#259; apar sangrrari în sarcina se mareste doza la 4/ zi. Cum zice si apalina, e mai bine sa luati în plus.
Alina, tie de ce ti l-a prelungit pana la 17 sapt?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg