FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

irilac31 asta este cadoul meu de la o maicuta de la minastire

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivdonate spune:

Fetelor, ce harnicie aici, pe forum! Imediat facem un capitol nou. Cred ca atunci cand se intoarce Mami Laura, o sa ramana total uimita.
Alina

Mergi la inceput

Miracol unde esti pisoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Sunt aici iubita...nu de mult am ajuns acasa....am fost iesita sa golesc niste magazine....vorba aia,sa simtim sarbatorile...

sunteti binr fetele?va pup...ma duc la nani..sunt tare obo...noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Neata, fete! Ce liniste pe aici!
Coco, am vrut sa iti spun apropos de ce discutam noi despre eco si bataile inimii. Cica acestea incep sa se vada cam de cand beta este peste 6000. Asa ca, daca iti calculezi tu frumos cam cand ar ajunge al tau la 6000, ai putea sa si mergi sa faci eco. La mine ajunge exact atunci cand a spus Stefanutz sa fac eco, deci cred ca vad si eu inimioara . Nu stiu de ce am impresia ca tu vezi 2 inimioare.
toate fetele

Mergi la inceput

Neatza fetele sa aveti o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Cocolino, Miracol, Alina va multumesc pentru raspunsuri si indrumari!
Am vb si cu asistenta Eva, imi va lasa reteta la farmacie si imi vor trimite prin curierat.
Dar, din pacate, asa mi se intampla mie, cand cred ca totul e bn vine si necazul..m-am trezit acum in secretie cu un streptococ B. Sper sa scap de el cat mai curand.
Vreau sa incep tratamentul pentru FET si iata ca acest nenorocit de streptococ imi pune bete in roate...sper, sa nu imi dea peste cap si programarea mea din iulie la clinica..
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Alina, Cocolino ma bucur enorm pentru voi!
Asteptam noi gravidute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Dorinta, pana in iulie ai suficienta vreme sa scapi de nenorocit. Iti doresc succes maxim si mia tine-ne la curent.

Apropos, fetelor, s-a schimbat regula cu 10 mesaje moderate si apoi intri in timp real? Ca, pe contul comun - fivdonate - am deja 11 mesaje si tot nu apar in timp real. Cred ca o sa ne mai chinuim putin cand facem capitol nou, cu moderarea asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Buna dimi!

alina am intrat pe acel site calculator de sarcina. La mine incep contractiile cardiace chiar azi (5 sapt+1 zi)
si la tine peste 2 zile . Asa zice site-ul.
Vor putea fi detectate la U.S. incepind cu 23 apr (la mine vor fi fix 7 sapt) Tu stii prima eco va fi transvag. sau abdominala?

looana cum te simti? Iti doresc sa fii bine si odihna placuta.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput