FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 20
alina_alba spune:
De obicei, prima eco la sarcina e TV. Ca are acuratete ami amre. Acum, sunt unii medici care o fac si abdominala, dar nu e asa de exacta. La tine, sigur are medicul ecograf performant, asa ca o sa vezi tot ce e de vazut.
alina_alba spune:
Mai pe seara, cand am timp, o sa fac capitol nou. Pana atunci, fiti harnicute, sa umplem si pagina asta
amaliaro spune:
tzuck am venit si eu de la cumparaturi aseara am dormit fara iuby meu adica nu prea am dormit si zici ca sunt zombi si am atata treaba azi
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
si de la mine pe ziua de azi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Dubinaus spune:
Am inteles ca sunteti in asteptarea tineretului care sa umple repejor pagina! :)))
Dragelor, buna dimineatza.
Cite un pupic pentru mamici
Nu stiu cum voi, dar eu azi am sa bucataresc toata ziua, ce placere!!!
Sabina, da, la somon spunem "peste rosh" :))) si avem o groaza de astfel de expresii...
Va cuprind
D
Teli spune:
Buna fetele!
Coco , daca ai trei saptamani de la ET , e foarte posibil sa vazi pulsand embrionul .La varsta asta nu cred ca se vede decat transvaginal si nu e inimioara , e o aglomerere de celule care pulseaza ,e minunat !
Va pup pe toate
Brigit spune:
Gravidutzelor nu va grabiti cu prima eco. Pt a vedea inimioara e bine sa va duceti la 6 saptamani împlinite. Neaparat transvaginala si eco bun. Altfel riscati sa nu se vada contractiile cardiace si va panicati degeaba. Eu am facut prima eco la 6 sapt si 3 zile si nu doar ca se vedeau inimioarele, dar a putut sa le si masoarefrecventa cardiaca. Asa ca sfatul meu asta e, sa nu va grabiti.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
miracol11 spune:
Hello burtici si viitoare burtici!!!
cocolino, alina asteptam vesti despre bataile inimilor micutilor din burtici...si eu am o presimtire ca la tine coco sunt inimoare!!!
amaliaro, iubita de ce nu ai zis ca trageam o fuga si dormeam eu cu tine azi noapte, ca sa nu fii singura...stiu cum e...nici eu nu ma odihnesc cand e plecat...spor la munca daca ai multa azi!!
Dubinaus, ce faci bun azi??....te pregatesti de Paste?....eu le i-au toate de-a gata de la mama si de la soacra-mea...rusinica mie...insa eu sunt responsabila cu curatenia...eu voi face doar o friptura de miel pt sotul meu...eu nu-l pap, nu-mi place...
va pup pe toate..si sa aveti o zi buna...orice ati face!