FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 18
Looana spune:
Many noi cele prin ovule donate avem progesteronul mic in sange din cauza tratamentul care l-am primit fiecare comparativ cu alta persoana care face fiv cu ovulele sale.Noi toate am avut mic progesteronul in sange,eu acuma 2 saptamani era de 6.48 ,deci noi ne vind corp galben trebuie sa luam un surplus de progesteron bun in plus.Eu iau utrogest de 100 mg si Dupfaston de 10mg pt progesteron din sange.
Deci pina in momentul de fata nici una dintre noi care am facut cu ovule nu am avut analiza in sange a progesteronului buna,inclusiv si mami_Laura a trecut prin asa ceva ,decit Apalina la avut foarte ridicat in sange pt ca ea toate ovule le-a baut dar a sangerat foarte tare ....Deci cei din clinica mi-a zis ca noi avem altfel de schema comparativ cu fetele care fac fiv si trebuie sa lum in considerare ce ne dau ei pt mentinere sarcini.
Eu am niste intepaturi in partea dreapta unde sta embrionul,de fapt e deja fat inceput
o fi cred ca de la ovar.In rest bag somn la greu.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Brigit spune:
Asa e, pare mult progesteronul, se adun#259; 1200 din utrogestan plus 1000 din crinone.dufastonul adauga si el, acum important e sa fie bine.
Progesteronul din sange incepe sa fie important la aceasta varsta a sarcina, formandu-se placenta ea incepe sa secrete proge, asadar incepi sa te bazezi si pe resursele proprii, nu doar ce iei din medicamente.
Si iar important e sa ai un medic gineco sa te poata ghida el , în fct de ce vede la eco si situatia particulara-fie ea trombofilie sau altceva. A verificat uterul si nu e niciun hematom? Sangerarile pot avea mai multe cauze.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Many noi cele prin ovule donate avem progesteronul mic in sange din cauza tratamentul care l-am primit fiecare comparativ cu alta persoana care face fiv cu ovulele sale.Noi toate am avut mic progesteronul in sange,eu acuma 2 saptamani era de 6.48 ,deci noi ne vind corp galben trebuie sa luam un surplus de progesteron bun in plus.Eu iau utrogest de 100 mg si Dupfaston de 10mg pt progesteron din sange. Deci pina in momentul de fata nici una dintre noi care am facut cu ovule nu am avut analiza in sange a progesteronului buna,inclusiv si mami_Laura a trecut prin asa ceva ,decit Apalina la avut foarte ridicat in sange pt ca ea toate ovule le-a baut dar a sangerat foarte tare ....Deci cei din clinica mi-a zis ca noi avem altfel de schema comparativ cu fetele care fac fiv si trebuie sa lum in considerare ce ne dau ei pt mentinere sarcini. Eu am niste intepaturi in partea dreapta unde sta embrionul,de fapt e deja fat inceput o fi cred ca de la ovar.In rest bag somn la greu. Looana Primavara incepe cu tine Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
Am inteles, eu am intrebat ptr. ca la mine dupa un episod de sangerare prin sapt.7-8 dr. a zis sa scot 200 mg de utrogestan si sa introduc o pastila de duphaston (care este bun si ptr. placenta), deci a fost o inlocuire si nu o adaugare.
Brigit spune:
Asa e, pare mult progesteronul, se adun#259; 1200 din utrogestan plus 1000 din crinone.dufastonul adauga si el, acum important e sa fie bine.
Progesteronul din sange incepe sa fie important la aceasta varsta a sarcina, formandu-se placenta ea incepe sa secrete proge, asadar incepi sa te bazezi si pe resursele proprii, nu doar ce iei din medicamente.
Si iar important e sa ai un medic gineco sa te poata ghida el , în fct de ce vede la eco si situatia particulara-fie ea trombofilie sau altceva. A verificat uterul si nu e niciun hematom? Sangerarile pot avea mai multe cauze.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
ionela73 spune:
Amalia felicitari, Dumnezeu are grija de toate si rugaciunile tale au fost ascultate. Sa dea DD sa fie totul bine pentru tine.
Looana spune:
Amalia ce frumoasa e iconita
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
irilac31 spune:
Amalia e superba iconita
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta