FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 17
Looana spune:
Buna dimineata!
Irilac nu mai sangerez ,sa oprit de aseara,stau cuminte azi ,dorm
Nu cred ca acel mic chegulet sa fie un embrion,e sange care se aduna acolo,poate e din cauza progesteronul scazut sau din cauza transormarilor pe care le sufera uterul.De miercuri intru in saptamana 9-a ,joi avem ecografie,azi trebuia sa fac Agolutin dar am renuntat la ele,stiu ca nu sunt prea indicate in cazul meu cu mutatia mea, si in plus tot am facut citeva si tot am sangerat odata pe saptamana.
Probabil va trebui sa iau mai multe tablete,sa vad ca i-am scris cordonatoarei.
In resr observat ca toate gravidele cu ovocite donate au avut parte de sangerari......asta e trebuie sa le suportam.
O zi buna sa aveti cu toate
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Care stiti adresa de emai a lui Dr Daniela Vitouskova,pe pagina lor a clinici nu o gasesc si vreau cu Doctora direct sa-i scriu ,poate ea e mai de. Competenta sa-mi de-a un tratament pt sustinere.
cocolino2010 spune:
Looana somnic usor
alina te rog sa pui pe prima pagina citeva adrese utile sa le avem la indemina la nevoie. Au mai fost postate de looana in alte cap. dar e greu de cautat cind ai nevoie.
pt. Beta http://www.betabase.info/
calc. sarcina http://www.ivf.ca/duedate.php
le: farmacia clinicii: pharmacy@pharmawell.eu
sa va fie de folos tuturor
irilac31 spune:
Looana, bine ca s-a oprit, bine ca nu e hemoragie, bine ca stai acasa. ...norocoaso . vor trece si astea nu trebuie sa te sperii si la sarcini obtinute natural mai apar astfel de episoada....dapai la asta atat de fragile. Stai in patut, plimbate usor, optimism ai....va trece si asta
Apalina, tu indata ne anunti ce ascunzi in burtica, cand mergi la eco ca mor de nerabdare ?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocolino2010 Looana somnic usor [alina te rog sa pui pe prima pagina citeva adrese utile sa le avem la indemina la nevoie. Au mai fost postate de looana in alte cap. dar e greu de cautat cind ai nevoie. pt. Beta calc. sarcina http://www.ivf.ca/duedate.php sa va fie de folos tuturor |
Si adresa farmaciei de unde putem comanda estrimaxuri
Coco
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
alina_alba spune:
fetili, ma pregatesc sa plec acasa de la cluj! mai intru dupa ce ajung si pun pe prima pagina linkurile. E, intr-adevar mult mai usor sa le accesam.
Looana, e mult mai bine sa comunici direct cu medicul. eu am schimbat vreo 2 sau 3 mailuri cu coordonatoarea si apoi direct cu Stefanutz. E super de treaba si imi raspunde tot timpul in aceeasi zi la mailuri, de obicei seara. Daca sunt probleme foarte importante (cum a fost la mine faza cu tiroida sau endometrul mic) mi-a raspuns in maxim o jumatate de ora.
Ne vedem deseara
Brigit spune:
Irilac Sarumana de info legat de inelul pt cerclaj, intreb dr ce si cum.
Alina drum bun spre casa!
Looana dar analiza progesteronului ai mai facut? Cum s-a luat decizia de renuntare la injectabil? Asa e, mai toate am avut incidente, sper sa nu devina regula, macar gravidutele mai noi sa scape de stresul sangerarilor.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Asa e, bebe Andrei are deja o luna. Cine mai are vesti despre mami si puiul mic?sper ca sunt amandoi bine si ca ii externeaza pana la paste.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Looana spune:
Brigit mie cei din Reprofit nu au fost de acord cu Agolutinul,am facut 2 injectii la cerinta Dr.Gineo. dar mie frica pt ca stiu ca e naspa facut cind ai probleme de cuagulare a sangelui,scrie si pe indicatile lui.Asa ca am renuntat,ori cum am sangerat si daca l-am facut.Analiza progesteronului nu am mai refacut-o pt ca este irelevanta in sange pt noi cele cu donate.Asa ca merg pe mana celor din Reprofit,azi am telefonat cu ei si mi-au schimbat schema de medicamente .
Deci voi lua vaginal Crinone 8 gel 1/zi dimineata si utrogest 4 ovule de 3/ zi. Si de baut iau Progynova 4/zi si Dupfaston 3/zi ,Predninson 1.1/2 /zi plus vitaminele.Deci asta e schema mea stabilia de Dr de a Reprofit.
O zi buna sa aveti
many_bani spune:
Looana, nu prea ma pricep la schemele astea de sustinere, la mine tot timpul au fost ajustate in fct. de varsta sarcinii si evolutie, insa mi se pare totusi cam mult progesteron continut de crinone, utrogestan (de cat iei?) si duphaston. Sper sa-ti fie bine cu aceasta schema. Multa sanatate.