FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Asadar si prin urmare...sa recapitulam:
- joi, 5 aprilie - beta - 59 si ceva
- luni, 9 aprilie - beta - 310
- progesteron - 8,6

Deci, sunt happy. Stiu ca nu e mare beta, dar important e ca creste frumos. Oricum, mi-a explicat Stefanutz ca la embrionii inghetati exista posibilitatea (nu e obligatoriu in toate cazurile) sa reactioneze cu oarece intarziere fata de cei proaspeti. Deci, beta mea se dezvolta bine. Cred ca e doar un embrionas prins, dar na, ce sa-i faci. E bine si asa...
O sa le scriu la clinica sa vad ce imi zic si cred ca miercuri mai fac o beta,sa fiu sigura ca creste corespunzator.
Coco, pai tu ce faci fata? Daca stam sa ne comparam cu beta ta sau cu a lui Brigit, ne apuca depresia.

Iubitele mele, va pup plina de bucurie.
O sa revin putin mai tarziu ce mesaj pt dorinta

Mergi la inceput

Amalia, pisicuto, sunt la cluj la sora mea. Te sun maine cand ajung acasa, in a doua parte a zilei.
Te pup si iti multumesc ca te gandesti la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Yeeeeei!!!!! Bravooooo bebe de Alinush! Haide mami, uite ce luptator ai acolo, cum sa te depresezi. Si nu mai comparati, ca fiecare organism e unic. Eu zic ca odata ce si-a luat asa avānt beta totul merge bine, asta e cel mai important. Progrsteronul e cam mititelut, cat utro pui? Pup fetele

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Pun 400 dimineata si 400 seara. O sa sciu la clinica, ca stiu ca ar trebui sa fie undeva pe la 10-12
poate cresc doza, sper sa nu trebuiasca sa ma injectez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Da, pune o īntrebare, eu am urcat la 1000, dar aveam si petele alea nesuferite.
Irilac mi-a pl#259;cut f mult ce ai zis de doctori. Ai grija si nu te obosi, intereseaza-te cum se poate obtine concediu medical īn sarcina , fa rost si de medici care sa iti dea, trebuie sa protejezi sarcina cat mai bine

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna seara fetele
cocolino super beta
alina ma speriase absenta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Alina si Cocolino FELICITARI!!!! Super beta aveti Sarcina usoara si la termen!!!

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

buna fetele mele m am intors de la clinica si medicul a fost foarte multumit si in ecografie scrie asa ovarul drept :18x19 cu foliculi ovulatori ovar sting:19x11 cu foliculi ovulatori mai fac o luna DHEA si mi a zis nici sa nu ma gindesc la fiv ca el merge cu mine pina in pinzele albe ca fac bebe natural

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Alinus si cocolino

Mergi la inceput

Mergi la inceput