FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 13
alina_alba spune:
Asadar si prin urmare...sa recapitulam:
- joi, 5 aprilie - beta - 59 si ceva
- luni, 9 aprilie - beta - 310
- progesteron - 8,6
Deci, sunt happy. Stiu ca nu e mare beta, dar important e ca creste frumos. Oricum, mi-a explicat Stefanutz ca la embrionii inghetati exista posibilitatea (nu e obligatoriu in toate cazurile) sa reactioneze cu oarece intarziere fata de cei proaspeti. Deci, beta mea se dezvolta bine. Cred ca e doar un embrionas prins, dar na, ce sa-i faci. E bine si asa...
O sa le scriu la clinica sa vad ce imi zic si cred ca miercuri mai fac o beta,sa fiu sigura ca creste corespunzator.
Coco, pai tu ce faci fata? Daca stam sa ne comparam cu beta ta sau cu a lui Brigit, ne apuca depresia.
Iubitele mele, va pup plina de bucurie.
O sa revin putin mai tarziu ce mesaj pt dorinta
alina_alba spune:
Amalia, pisicuto, sunt la cluj la sora mea. Te sun maine cand ajung acasa, in a doua parte a zilei.
Te pup si iti multumesc ca te gandesti la noi
Brigit spune:
Yeeeeei!!!!! Bravooooo bebe de Alinush! Haide mami, uite ce luptator ai acolo, cum sa te depresezi. Si nu mai comparati, ca fiecare organism e unic. Eu zic ca odata ce si-a luat asa avānt beta totul merge bine, asta e cel mai important. Progrsteronul e cam mititelut, cat utro pui? Pup fetele
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
alina_alba spune:
Pun 400 dimineata si 400 seara. O sa sciu la clinica, ca stiu ca ar trebui sa fie undeva pe la 10-12
poate cresc doza, sper sa nu trebuiasca sa ma injectez
Brigit spune:
Da, pune o īntrebare, eu am urcat la 1000, dar aveam si petele alea nesuferite.
Irilac mi-a pl#259;cut f mult ce ai zis de doctori. Ai grija si nu te obosi, intereseaza-te cum se poate obtine concediu medical īn sarcina , fa rost si de medici care sa iti dea, trebuie sa protejezi sarcina cat mai bine
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
sper spune:
Alina si Cocolino FELICITARI!!!! Super beta aveti Sarcina usoara si la termen!!!
Speranta
amaliaro spune:
buna fetele mele m am intors de la clinica si medicul a fost foarte multumit si in ecografie scrie asa ovarul drept :18x19 cu foliculi ovulatori ovar sting:19x11 cu foliculi ovulatori mai fac o luna DHEA si mi a zis nici sa nu ma gindesc la fiv ca el merge cu mine pina in pinzele albe ca fac bebe natural
amalia tsakoniati(matusa)