FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

alina_alba...SUPERRRRR .....FELICITARI pentru BETA!!!,,,,super super super...ai grija de amandoi!!!

amaliaro, nici nu se putea mai bine...mi-ai facut dintr-o seara banala intr-o seara superba, plina de sperante si incredere...te pup si fie ca bunul Dumenzeu sa te rasplateasca pentru atata bunatate...Am un sentiment ca vei fi prima noastra mamica de pe forum cu sarcina obtinuta natural!!!

irilac31, ai grija de tine,acum cel mai important pentru tine e sa nu fii in conditii de stres major...ar fi bun un concediu medical...ar fi pacat ca dintr-o prostie sa se intample ceva urat

va pup pe toate...in seara asta sunt tare linistita...cine stie cunoaste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

COCOLINO si ALINA felicitari pt beta si asa cum va zis si BRIGIT fiecare organism raspunde in felul sau. As fi vrut sa va dansez dar mi-a luat-o AMALIARO inainte asa ca o las pe ea sa va danseze.
COCOLINO multam fain pt raspuns sper sa-mi ajute DD si mie ca si tie, sa ne vedem cu un bebeu in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Miracol

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Stiu fetelor ca mi-ar prinde bine CM.....de fapt, eu sunt in CM pana miercuri, dar nu am mai putut sta acasa ca imi fac probleme la servici. Daca se va confirma ceva, atunci voi vedea eu cum fac......importante sunt zilele astea pana la beta si pana la eco
Alina-alba, bravo fata draga, vezi ca e de bine...ce ti-am zis noi ca bb e acolo si creste incet . Ia....povesteste, a ajuns sotul tau acasa,ai anuntat rudele?
Amalia super vesti, in cazul asta iti facem galerie in apropierea ovulatiei . Foarte tare dr asta al tau ......e super cand stii ca ai un dr care sa lupte alaturi de tine. Tu cu trompele cum stai?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dubinaus spune:

OAAUUUU!!! Fetelor... Alina si Cocolino Dumnezeu sa va pazeasca, mamicilor.

Eu tocmai i/am spus sotului: "Puisor, inca doua fete sunt insarcinate pe forumul meu :)))" Iuhuhu.. iaca bucurie mare, vorba vine "turnati vin si dati galuce (sarmale)":))

Miracol, draga mea, eu sunt bine, multumesc ca iti amintesti de mine. Vreau sa/ti spun ceva... daca ai fi un embrion si ti/ai ochi o mamica, pe care ai alege/o? Pe mami fara incredere ca esti embrionul ei, ca poti bate un FSH nenorocit si sa iti faci loc in lumea asta, sau pe mami care in fiecare zi te cheama si se joaca cu tine in gind, care abia asteapta sa iti spuna povesti inainte de culcare? Ce zici? Capul sus, draga mea, nu e voie sa ne pierdem speranta, nu pe lumea asta!!! Crede in copilul tau, crede in Dumnezeu si vei reusi.

Amalia, iti multumesc din suflet ca te/ai rugat pentru noi. Cu permisiunea ta, am sa iti trimit un mesaj privat.

Dragelor, va cuprind pe toate. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

cocolino felicitari! eu cred ca e f frumos beta, tu sa fii optimista si bucura-te de momentele acestea unice, medicul tau sa fie obiectiv, scortos, cum vrea el, nu-l prea lua in seama, ai sa vezi ca dupa ce constata activitate cardiaca si el iti va transmite mai mult optimism. ma bucur enorm pt tine
alina bravo, bravo, se dubleaza frumos beta , tot asa mai departe
looana ai grija de tine, odihneste-te cat poti de mult, sper sa se opreasca si spoturile, esti in gandurile mele cele mai bune
amalia f bune vesti de la consult, tot asa mai departe si o sa incepem noi sa tricotam lucrusoare pt bb al tau cat de curand
irilac nu permite stresului din jur sa treaca mai departe spre samburasii tai pretiosi fii o carapace protectoare pt ei si ai sa vezi ca totul o sa fie bine
va pup pe toti
ivi

Mergi la inceput

irilacdeocamdata bine DD ce o vrea el in nici un caz nu ma asteptam la foliculi cind i am vazut prima data m am speriat cind am vazut invazia am zic gata m am dat dracu m am inbolnavit mai rau cine stie ce oi avea ca nu mai vazusem in viata mea foliculi si nu rideti fetelor de mina ca nu stiamma uitam acolo poate vedeam si eu un saculet cu un puiut speranta moare ultima dar e bine si asa

Mergi la inceput

ivisoriti dai seama cite hainute imi faceti voi cite una de la fiecare

Mergi la inceput

Dubinaus scrie iubita ce vrei si cind vrei tu fara probleme eu sunt aici pt voi toate si datorita voua am luat si eu problema altfel si m am simntit mai puternica datorita voua

Mergi la inceput