FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15
Raspunsuri - Pagina 12
apalina spune:
brigitt continui utrogestanul fara estrimax? stiam ca astea merg impreuna .... o sa intreb mediculsa vad ce-mi spune .Cocolino capul sus si lasa-lpe nene doctoir cu acreala lui ...isi revine el ,important sa fi tu optimista si sa crezi in sansa ta
minunea mea are 14 saptamani
Brigit spune:
Apalina, nu merg împreuna neaparat. Eu continui progesteronul pt ca voi face cerclaj si progrsteronul ajuta f mult colul sa ramana închis.
Estrogenii mi-i scoate conform schemei de la brno, ei în mod normal nici nu sunt reco în sarcina, decat dupa evaluarea raportului cost-beneficii. În cazul nostru estrimaxul a fost indispensabil pt construirea si functionarea emdometrului, dar dupa 12 sapt placenta e perfect functionala. Eu l-am descrescut treptat, 3, 2 si acum 1 pastil#259;, cate 6 zile. Normal ca am depasit 12 sapt cu schema de descrestere a estrimaxului, dar asa se obisnuieste organismul fara.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
irilac31 spune:
Buna dragelor...in sfarsit am ajuns si eu acasa, dupa o zi super obositoare la servici si super stresanta.... De cum am ajuns la servici m-au luat niste dureri in partea jos ca niste carcei...toata ziua am stat ingramadita in fata calculatorului, intepenisem la un mom dat...m-am mai plimbat eu dar degeaba . Plus ca sincer va zic...eu nu pot intelege oamenii care sa tipe intr-una, sa le ploua tot timpul...un zambet daca il vezi trebuie sa te astepti ca ti se pregateste ceva . Nu stiu cum am sa ma descurc daca voi reusi, nu as vrea sa ma afecteze dar stand in atmosfera asta nu prea am cum, nu stiu cum am sa fac ca de renuntat la job n-am cum.
Ma duc sa citesc ce ati scris azi...si revin
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Samira, multumesc frumos de sfaturile tale Eu n am curaj sa-mi fac injectiile singura mi le face sotul, saracul nu stie cum sa faca sa nu ma doara. din pacate ieri iar mi-a atins un vas de sange si mai am o vanataie. Cum sa fac sa nu le mai nimereasca? sau asta e la nimereala? Pe mine incepe sa ma doara spre finalul injectiei cand se imprastie solutia respectiva
Looana, tu ti-ai facut vreo analiza sa vezi daca esti pe doza?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
tusferi spune:
Miracol, eu am facut FIV pe ciclu natural. Nu inseamna ca nu am luat nimic, dar am facut o stimulare usoara: micogynon, clomifen, 4 injectii cu menopur si pregnyl inainte de punctie. La prima punctie am obtinut un embrio pe care l-am cryoprezervat dupa care am mai facut 2 stimulari, cu punctii, in urma carora nu am obtinut nimic. Dl dr mi-a zis ca ma chinui degeaba si sa ma gandesc la donate. Am luat deci decizia sa transferam embrionul obtinut si in paralel sa contactez Brno, sa ma puna si pe mine pe lista de asteptare. Un FIV pe natural, deci cu stimulare usoara la Medlife costa 4100 lei, la care se adauga monitorizarea (4ecografii, pachet, vre 500 ron) si medicamentele. Daca nu se obtine ovocit, platesti vreo 900lei pt punctie. Daca se obtine ovocit dar nu se obtine embrion, platesti 1700lei. Mai exista un pachet, pt 3 cicluri de FIV natural, daca obtii si embrioni, vreo 10500 lei.
Eu cred ca ar trebui sa incerci un FIV. Trebuie sa ai macar linistea sufletesca, ca ai incercat tot ce se poate. Inteleg ca esti tanara, tu poti incerca FIV-ul clasic, eu nu mai sunt tanara, am 40, iar la varsta mea si cu AMH-ul meu, nu se recomanda.
Loana, ai dreptate. M-a avertizat dl dr ca faptul ca am obtinut un embrion nu e chiar o garantie, pt ca in general, ovocitele dinainte de menopauza nu mai sunt de calitate. Mi-a zis ca pt a avea sanse mai bune, ar fi trebuit sa obtinem macar 3-4 ovocite, pe care sa le transferam, in speranta ca unul din ele va fi bun.
Eu sincer sper intr-o minune. Dl dr a zis ca n-a avut nicio reusita cu un AMH asa mic. As vrea sa fiu eu prima, sa aiba in portofoliu si o reusita la un AMH atat de mic :-)
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro buna dimmy fetele plec la minastire ajung acolo cam in 30 de minute deci in juma de ora hai sa ne rugam toate poop si cind vin vorbimDOAMNE AJUTA amalia tsakoniati(matusa) |
Amalia, iti multumesc pt ce ai facut azi pt noi, sa te ajute si pe tine DD in ceea ce-ti propui. Din pacate eu nu am reusit sa intru azi de la servici sa vad cand pleci . Bafta multa azi la dr ....ai trecut si tu prin multe
irilac31 spune:
Cocolino, draga mea nu stiu ce sa ti zic de dr asta...dar pur si simplu ma gandeam la ce diferenta mare este intre dr Stefan de la Reprofit si dr tau....sunt la poli opusi. Oare cum poate un dr din afara sa-ti inspire atata incredere in tine si in reusita ta ( cand inca nu se stie nimic despre embrioni si beta) si un dr de la noi care are deja o beta pozitiva sa-ti dea cu ceva in cap si sa nu te incurajeze deloc. Paimie mi se pare putin deplasat mai ales ca stie prin ce ati trecut, mai ales ca stie ca starea afectiva a mamicii afecteaza copilasul....o vorba buna si un zambet nu crd ca sunt atat de scumpe.Plus ca tu ai avut o beta f frumoasa....chiar nu inteleg de ce nu era multumit, sau incerca el sa se dea interesant, sa dea impresia ca stie ce face si ca totul e sub control numai daca mergi la el?
Bravo pt beta, e super asa sa mergi si mai departe, bebelasul/ii sa fie puternici si cand cresc sa-i dea cate un bobarnac doctorului ca le-a stresat mamica
irilac31 spune:
miracol...ia nu mai da tu detalii la carcotasele astea, cand te intreaba ceva spune-le ca totul merge f bine, neasteptat de bine. Nu trebuie sa stie multa lume de ce vei face, ca lumea e f rea....am simtit-o pe pielea mea de nenumarate ori.
Looana spune:
Buna seara
Irilac ai grija si daca poti incearca sa-ti iei niste medical,vezi cum mai poti trage pe acolo,pt ca nici stres nu e prea bun mai ales acuma.Durerile pe care le-ai avut azi ar fi semn bun si la mine au fost foarte ari la o saptamana dupa care au mai scazut.
Cocolino e bun beta,felicitari eu zic ca acolo e un care creste mare ,legat de Dr. nu lua in seama tot ce zice el ,bine ar fi sa fie fost altfel pt ca ai nevoie de cineva pozitiv macar pt moment sa te incurajeze....dar oricum noi suntem aici si tot timpul vei gasi vorbe bune,calde care te vor incuraja in ori ce moment
Fetelor eu iau Crinone dimineata,seara 4 Utrogestan(100mg) astea vaginal,de baut iau 3/zi duphatone,Progynova 3/ zi, plus vitamine si acid folic metafolin 10mg.
Problema e alta am mai sangerat odata pe saptamana cite putin decit vaginal urma de maroniu mai mult,azi in schimb am avut un mic chegulez de 3-4cm si un pic de sange rosu,maro si dupa sa oprit dupa vreo 2 ore...eu nu mai stiu ce sa iau.
Agolutin am in casa 25 de fiole,am luat 2 fiole mi-a zis Dr.Gineo ,am zic sa nu mai iau pt ca stiu ca nu e bun pt problema mea de sange,nici nu stiu ce sa fac...sa iau sau sa le opresc Agolutinul nu ma ajutat cu nimica aceste 2 fiole .Cei din Reprofit zic ca nu injectabil......acuma stau un pic dupa care peste 2 ore trebuie sa merg la resturant ca avem un eveniment in familie si eu am zis ca vin putin mi tirziu ca sa mai stau in pat.
Fetele va pup si revin mai incolo
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Miracol o fac cu mare drag imi sunteti tare dragi astazi a fost mai frumos ca alta data ca v am avut si pe voi cu mine azi am primit cadou o iconita cu SF Irini in forma de marut si avea si piinica sfintita am mincat cite o bucata pt fiecare ma uitam pe listuta si ziceam asta pt... asta pt ... si se uitau maicutele la mine si credc ca sa u induiosat cind m au vazut ca dupa mi a dat iconita acea amalia tsakoniati(matusa) |
Multumesc Amalia, mi-au dat lacrimile la mesajul tau. Ai un suflet bun si sa dea Domnul sa devii mamica cat mai curand .
Speranta