FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, frumos cadoua de Craciun ti-au facut medicii...urat si trist...mai mult nu pot sa zic nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Dragele mele, ajutati-ma, de unde imi pot cumpara Estrimax si Progesteron? Ati gasit in Romania? Ati comandat la farmacia clinicii Reprofit?

Mergi la inceput

Dorinta2012...asa stiu de la fete ca si le-au comandat...

Dubinaus...pe unde umblii..cum de nu mai zici nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Brigitt eu sunt pe 8 mg estrimax din momentulin care am pierdut un embrion ,am luat si duphaston pana s-a oprit complet sangerarea si s-a vazut ca misca bebe ,si mi s-a recomandat sa continui pana la 16-17 saptamani ,acum nu toate fetele au problema mea dar avand in vedere ca nu se gaseste estrimaxuyl ...mai bine sa ai o cutie doua in plus .Alina asteptam vesti .Cocolino medicul meu a fost rezervat pana la 12 saptamani .imi tot spunea ...nu va entuziasmati ,n-a trecut greul si imi era asa o ciuda ca nu ma lasa sa ma bucur pe deplin ,dar cred ca au ei un pic de dreptate cu sarcinile astea obtoinute asa greu.Va pup

minunea mea are 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Apalina, stiu toata povestea ta, ca te urmaream f atent. Si eu tot 8 mg am avut si suplimentare cu dufaston. Eu mai am 4 zile si termin estrimaxul, insa pe progesteron raman pana la sf sarcinii. Asa este fiecare dr mai modifica protocolul.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorinta2012

Dragele mele, ajutati-ma, de unde imi pot cumpara Estrimax si Progesteron? Ati gasit in Romania? Ati comandat la farmacia clinicii Reprofit?

Dorinta eu am comandat o cutie de estrimax (86 pastile)la farmacia clinicii, apoi mi-am luat 2 cutii cind am ajuns la ET.
Adresa este pharmacy@pharmawell.eu In corespondenta ta cu farm. vei spune la ce medic sau coord. esti si vor trimite ei reteta.
Progesteronul este sub forma de capsule moi (orale/intravag.) se gasesc la noi sub den. Utrogestan (200mg)
Daca mai vrei detalii sunt aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

emotii

am primit mail de la clinica BETA 2064 mlU/ml (ziua 21 de la recoltare)

poate are dreptate medicul dar meritam macar un zimbet de incurajare, daca ma gindesc nici nu stiu daca mi-a raspuns la salut cind am intrat. Si eu eram toata un zimbet si o emotie. Asta este, il suport asa daca ma va ajuta sa-mi implinesc visul.
Ma duc la eco peste 2 sapt. de azi. (tot dr. mi-a aminat termenul cit a putut) Sper sa-l vad odata multumit.
Dar eu trebuie sa fiu pozitiva si fericita.
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

cocolino2010 BRAVO iubita....stiam ca vii cu un beta baban!!!....Doamne ajuta sa fie bine pentru tine pana la 9 luni de acum inainte!......o sa ai batai de cap cu medicul ...sunt fel si fel de oameni....cunosc genul ala de medici care nu schiteaza nici unzambet, nici o vorba buna nu iasa din gura lor...insa tu trebuie sa fii optimista si increzatoare si sa-i luminezi cabinetul de fiecare daca cand mergi la control!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Felicitari cocolino! Doamne ajuta īn continuare!
Īn relatia cu dr tau nu pot sa iti dau sfaturi. Tot ce pot spune e ca eu am cautat si am si gasit un medic deosebit, cu un suflet mare si care īn primul rand incearca sa ma ajute sa depasesc starile de teama si anxietate atat de intalnite īn sarcina. Exista o gramada de riscuri asociate unei sarcini, nu spun ca medicul ttebuie sa ti le ascunda insa e o vorba" tonul face muzica. Ultima ta grija ar trebui sa fie sa iti multumesti dr. Important e ca tu da fii linistita
a, si sunt absolut de acord cu eco in 2 sapt; pt ca e absolut sigur ca atunci ar trenui sa detecteze bataile inimii. o eco facuta mai devreme nu te ajuta prea mult, vezi doar sacul gestational.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

alina_alba te asteptam si pe tine cu vesti bune!!!n-ai dat nici un senm...sper ca esti ok..

Mergi la inceput